Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
По теби није потребно тренирати уопште? Довољно је грлити дрвеће и ширити љубав?

Боки ти негираш овде и науку и спорт. Какав си то пример дао да оправдаш Пепу Мамлаза у Новаковом тиму? :sad2:

А за менталну чврстину Новаку је довољно да га у публици гледају жена и дете а не Пепа Мамлаз. ( Необразовани шарлатан)

Ljudi koji su dugo na vrhu, u politici, sportu ili poslovima, retko kada ostanu potpuno normalni.

Svi skrenu na neki nacin, samo oni najcvrsci duhom uspeju to skretanje da izbegnu.

По теби није потребно тренирати уопште? Довољно је грлити дрвеће и ширити љубав?

Боки ти негираш овде и науку и спорт. Какав си то пример дао да оправдаш Пепу Мамлаза у Новаковом тиму? :sad2:

А за менталну чврстину Новаку је довољно да га у публици гледају жена и дете а не Пепа Мамлаз. ( Необразовани шарлатан)

Ono sto ti ne vidis i ne shvatas je da NOLETU ne treba neko ko ce ga uciti forhend i bekend...zato sto je u tome najbolji :)...ono sto njemu treba je rad na mentalnoj snazi koja se trosi mnogo vise nego misici...to smo vidjeli po federeru i Nadalu...koji vec godinama ne mogu nista uraditi...evo ovu 2017 su iskoristili u tome sto nema NOLETA pa su i uboli koje zrno.
Ja sam primjer koji podrzava NOLETOVU odluku zato sto mu od srca zelim najbolje. Kao pravi navijac, iza njega cu stajati ne samo kada dize trofeje vec i onda kada se umori :).

Licno miaslim da je Novak u zadnjim godinama malo "UPUSTIO" mentalno od slave i novca koji su ga snasli.

Teze nego osvajati Gran slamove je nositi na ledjima TERET SLAVE....:rtfm:

To se vidi po odnosu prema roditeljima, trenerima, publici.....

Covek je poceo da se gubi....

Ono sto ti ne vidis i ne shvatas je da NOLETU ne treba neko ko ce ga uciti forhend i bekend...zato sto je u tome najbolji :)...ono sto njemu treba je rad na mentalnoj snazi koja se trosi mnogo vise nego misici...to smo vidjeli po federeru i Nadalu...koji vec godinama ne mogu nista uraditi...evo ovu 2017 su iskoristili u tome sto nema NOLETA pa su i uboli koje zrno.
Ja sam primjer koji podrzava NOLETOVU odluku zato sto mu od srca zelim najbolje. Kao pravi navijac, iza njega cu stajati ne samo kada dize trofeje vec i onda kada se umori :).
А оно што ти нећеш да схватиш је да треба непрестано тренирати да не би изгубио то у чему си најбољи. Не одржаваш тај свој квалитет тако што ћеш окачити рекет о клин и ићи да грлиш дрвеће или да слушаш неког шарлатана.

Још ми ниси рекао како то Мамлаз Нолету помаже? Ја сам ти одговорио да то што Мамлаз ради може и Радио Милева, која зна све о свакоме у селу.

- - - - - - - - - -

Licno miaslim da je Novak u zadnjim godinama malo "UPUSTIO" mentalno od slave i novca koji su ga snasli.

Teze nego osvajati Gran slamove je nositi na ledjima TERET SLAVE....:rtfm:

To se vidi po odnosu prema roditeljima, trenerima, publici.....

Covek je poceo da se gubi....
Како се губи кад има Мамлаза који му помаже да се не изгуби?:sad2:

А оно што ти нећеш да схватиш је да треба непрестано тренирати да не би изгубио то у чему си најбољи. Не одржаваш тај свој квалитет тако што ћеш окачити рекет о клин и ићи да грлиш дрвеће или да слушаш неког шарлатана.

Још ми ниси рекао како то Мамлаз Нолету помаже? Ја сам ти одговорио да то што Мамлаз ради може и Радио Милева, која зна све о свакоме у селу.

Pomaze mu da shvati da zivot nisu samo trofeji koje vec ima :)...i to je ono najbitnije...nadam se da ce u tome i nastaviti. NOLE je dokazao da je najveci u istoriji...sve ostalo je nebitno.

- - - - - - - - - -

Како се губи кад има Мамлаза који му помаже да се не изгуби?:sad2:

Jedino u čemu greši Nole je to što se ne penzioniše zvanično dok je još u vrhu tenisa. Stvarno bi bilo tužno da sve više pada i ode u penziju sa 50og mesta kao Anica.

- - - - - - - - - -

Pomaze mu da shvati da zivot nisu samo trofeji koje vec ima :)...i to je ono najbitnije...nadam se da ce u tome i nastaviti. NOLE je dokazao da je najveci u istoriji...sve ostalo je nebitno.

* Najveći srpski teniser u istoriji :D

Mačkoni gledaš li ti uopšte Vimbldon? Maloprije su odličan meč odigrali Nadal i Kačanov. Ako si gledao meč ajde leba ti napiši dvije rečenice o meču. Stiče se dojam da ti uopšte ne gledaš tenis, već samo vidiš rezultat i onda provociraš Noletove fanove. Ne znam da si ikad napisao nešto o Rafi ili Mareju. Ovako dosadi i Bogu i narodu.

Па баш нашао да му помогне кад овај треба да освоји још 6 ГС и да освоји Синсинати. ТО МУ ФАЛИ ДА БИ БИО НАЈБОЉИ СВИХ ВРЕМЕНА. Боки, немој да тупиш. Докле год играш тенис, треба да га играш да побеђујеш а не да мрсиш муда. Кад заврши каријеру нека шири љубав и држи предавања шта је у животу битно. Сад је битна каријера. Па ти заговараш теорију да није важно победити у трци ако си претрчао две етапе и био први. :sad2:

Poslednja izmena od moderatora:
Mačkoni gledaš li ti uopšte Vimbldon? Maloprije su odličan meč odigrali Nadal i Kačanov. Ako si gledao meč ajde leba ti napiši dvije rečenice o meču. Stiče se dojam da ti uopšte ne gledaš tenis, već samo vidiš rezultat i onda provociraš Noletove fanove. Ne znam da si ikad napisao nešto o Rafi ili Mareju. Ovako dosadi i Bogu i narodu.

Dobro si me podsetio. Gledao sam taj meč i veoma sam prijatno iznenađen Nadalovom igrom na travi. Lepo je izgazio protivnika,‚pogotovo u prvom setu je bio dominantan. Videćemo kako će odigrati protiv nekog jačeg igrača. Servis dramatično bolji nego ranije :D

S obzirom da si nov na ovim temama nemoj da pokušavaš da analiziraš moje pisanje i to čime se bavim, jer si video samo nekoliko meseci mog pisanja.

Toliko.

- - - - - - - - - -

Па баш нашао да му помогне кад овај треба да освоји још 6 ГС и да освоји Синсинати. ТО МУ ФАЛИ ДА БИ БИО НАЈБОЉИ СВИХ ВРЕМЕНА. Боки, немој да тупиш кyрац. Докле год играш тенис, треба да га играш да побеђујеш а не да мрсиш муда. Кад заврши каријеру нека шири љубав и држи предавања шта је у животу битно. Сад је битна каријера. Па ти заговараш теорију да није важно победити у трци ако си претрчао две етапе и био први. :sad2:

Pa mora tako jer se saoseća sa Noletom. I brani ga i kad je na stranputici...a to nije dobro :(

Па баш нашао да му помогне кад овај треба да освоји још 6 ГС и да освоји Синсинати. ТО МУ ФАЛИ ДА БИ БИО НАЈБОЉИ СВИХ ВРЕМЕНА. Боки, немој да тупиш. Докле год играш тенис, треба да га играш да побеђујеш а не да мрсиш муда. Кад заврши каријеру нека шири љубав и држи предавања шта је у животу битно. Сад је битна каријера. Па ти заговараш теорију да није важно победити у трци ако си претрчао две етапе и био први. :sad2:

Ja zagovaram NOLETOVO misljenje, ILKE moj dobri :).
On je uradio ono sto drugi nisu...on za taj Sinsinati ima jos bar 6 godina...toliko.

Sto se Pepea tice...on je dosao na NOLETOV poziv i cijenim da NOLE zna bolje od tebe sta je za njega najbolje.
Ti da recimo znas njemacki i da si djelimicno pratio njemacku stampu i komentare kada je uzeo Bekera kao trenera dijelio bih ovo moje misljenje. Tada su govorili da je to ocetak NOLETOVOG kraja zato sto je Beker veoma losa i problematicna osoba pa opla...eto sta uradise. Polako, opusteno...nemojte biti ksenofobni. Sve ce doci na svoje :)

On je uradio ono sto drugi nisu...on za taj Sinsinati ima jos bar 6 godina...toliko.

Sto se Pepea tice...on je dosao na NOLETOV poziv i cijenim da NOLE zna bolje od tebe sta je za njega najbolje.
Ti da recimo znas njemacki i da si djelimicno pratio njemacku stampu i komentare kada je uzeo Bekera kao trenera dijelio bih ovo moje misljenje. Tada su govorili da je to ocetak NOLETOVOG kraja zato sto je Beker veoma losa i problematicna osoba pa opla...eto sta uradise. Polako, opusteno...nemojte biti ksenofobni. Sve ce doci na svoje :)

Ti pretpostavljaš da Nole ne može da pogreši u proceni? I da je svaka njegova odluka 100% povoljna za njega?

Бекер је своје доказао. Демантовао целу немачку штампу.Пепица је Нолета срозао. За осам месеци чак на четврто место.А то да Ноле боље од мене зна шта је за њега добро није уопште добар аргумент. Најмање афирмативан. Ноле је пао под утицај једне светске будале и не види даље од носа. Њему није јасно да је професионални тенисер. Овај му је замутио мозак да је емисар љубави.:dash::dash::dash:
Немој Боки да браниш неодбрањиво. Математика каже какав утицај тај Мамлаз на Нолета има.

Mislim da Kacanov nije dao sve od sebe u mecu protiv Nadala. A i nema dovoljno iskustva.
Mislim da, ako se nije uplasio, a ono je bar usao u mec bez neke narocite strategije, pa kako mu bude.
Ne zelim da umanjim to sto nam je Nadal demonstrirao, igrao je sjajno.
Videcemo, ne samo Nadala, vec i druge pretendente "za presto"...
Ne znam ko bi mogao da osvoji Vimbldon...
Prosle godine sam znala, ove ne znam.

Mislim da Kacanov nije dao sve od sebe u mecu protiv Nadala. A i nema dovoljno iskustva.
Mislim da, ako se nije uplasio, a ono je bar usao u mec bez neke narocite strategije, pa kako mu bude.

Opasno je skidao linije iz forhenda Nadal. Netipično za njega, ali baš je skraćivao poene u nekim prilikama i igrao prilično ofanzivno.

Linejna,

ma dao je on sve od sebe, nego nema kontrolu nad udarcima. ni u glavi ni u rukama..

po brzini ovo je bukvalno rolan garos na travi. nadal je siguran finalista iz tog dela zreba, a ovamo novak (verovatnije) ili federerer.

kad sva trojica igraju dobro u isto vreme, nemoguce je znati ko dobija. nadal je u prednosti sto mora pobedi samo jednog.

Po mojoj proceni najveci favorit da osvoji Vimbldon ove godine je - Nadal!

Igra u velikoj formi.

ypad8wqxyuokqd3by15d.jpg

117w01wg01x7uduns7a8.jpg

Poslednja izmena:
Neki dan sam napisao da se nadam da će Nole igrati polufinale WB. Neki ovdje su mi se smijali. Nakon što je danas oduvao Gulbisa (koji je oduvao Del Potra) da vidimo prije sljedećeg meča da li im je takva opcija i dalje smiješna...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back