Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najbolji srpski teniser Novak - Nole plasirao se u osminu finala Vimbldona, pošto je savladao Letonca Ernestsa Gulbisa sa 6:4, 6:1, 7:6 (7:2)
U narednoj rundi igraće protiv Adrijana Manarina iz Francuske.
:heart::heart::heart:

20FktkqTURBXy9hZTllNzg4MTY5ZjI4M2U2ZGE0YTUyNjUyYzlhNTc3NS5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Sibirski Tigar, meni se dopao ovaj dio Noletovog izlaganja ...

"Nije samo u tenisu tako, već i u životu.
Svi mi kao osobe moramo imati dve takve strane u ravnoteži.
To je jin i jang.
Svi to znamo.
Ako prevagne jedna ili druga strana, izgubićeš taj balans koji je neophodan za optimalno stanje uma, kada si srećan, zadovoljan, uživaš u životu, kada si uspešan"

- - - - - - - - - -

balote.jpg

Kako sam to ja citao i shvatio...yin-yang je dio "filozofije" sto nema nikakve veze sa religijom.

Veci je grijeh kada "nas" pravoslavni svestenik dodje na sahranu, ocita molitvu i izrecituje racun :)...prije takvi trebaju skinuti krst...ovo so radi NOLE je sasvim ok nicim ne vredja pravoslavna shvatanja.

Boki, trebalo bi da mu pravoslavlje bude filozofija života. Jesi li igdje vidio da se u našim osnovnim i srednjim školama uči jin i jang? Pusti sveštenike, oni nemaju veze sa ovom pričom. Slično bi imalo smisla da neki musliman priča o jinu i jangu. To je kinesko, nema veze sa našom tradicijom.

http://sport.blic.rs/tenis/sjajno-l...vicevu-igru-sa-mikelandelovim-slikama/rfneels

Bože, pa Đokovićev tenis je idealan, kao kad Mikelanđelo slika. Servis, ritern, razmene, voleji, kretanje, sve je savršeno. Kakve god da je Novak imao probleme u prethodnih godinu dana, imali su veze isključivo sa nečim u njegovoj glavi, a nikakve sa tehnikom igre - proučio je Bolitijeri.
“Novače, imaš sve što je potrebno, čoveče. Bio si najbolji i još si najbolji. Ništa nemoj da menjaš. Znaš da si pobednik, samo izađi na teren i to pokaži”. Kada je u punoj formi, Đoković je najbolji teniser sveta svih vremena - jasan je Nik.

http://sport.blic.rs/tenis/sjajno-l...vicevu-igru-sa-mikelandelovim-slikama/rfneels

Bože, pa Đokovićev tenis je idealan, kao kad Mikelanđelo slika. Servis, ritern, razmene, voleji, kretanje, sve je savršeno. Kakve god da je Novak imao probleme u prethodnih godinu dana, imali su veze isključivo sa nečim u njegovoj glavi, a nikakve sa tehnikom igre - proučio je Bolitijeri.
“Novače, imaš sve što je potrebno, čoveče. Bio si najbolji i još si najbolji. Ništa nemoj da menjaš. Znaš da si pobednik, samo izađi na teren i to pokaži”. Kada je u punoj formi, Đoković je najbolji teniser sveta svih vremena - jasan je Nik.

Kakav matori poltron.

Poslednja izmena od moderatora:
Boki, trebalo bi da mu pravoslavlje bude filozofija života. Jesi li igdje vidio da se u našim osnovnim i srednjim školama uči jin i jang? Pusti sveštenike, oni nemaju veze sa ovom pričom. Slično bi imalo smisla da neki musliman priča o jinu i jangu. To je kinesko, nema veze sa našom tradicijom.

U pravoslavlju nema nista vezano za meditaciju i unutrasnji mir. To ne stoji u religiji inace, vec u filozofskim shvatanjima zivota i sebe kao licnosti. Zato je i meditacija a i filozofija veoma dobra za NOLETA.

- - - - - - - - - -

Kakav matori poltron.

...ooooo de si ti ljubitelju federera...kvazi sampiona :lol:

- - - - - - - - - -

Ovde je svaka rijec na mjestu. Zaista...federer nikada nije bio tehnicki na NOLETOVOM nivou niti Nadal na fizickom...zato je u pravu u svemu sto je rekao. NOLE je jednostavno najkompletniji igrac u istoriji...

ĐOKOVIĆI DANAS SLAVE TRI GODINE BRAKA Poruka koju je Novak posvetio svojoj supruzi MNOGE JE RAZNEŽILA

- Srećna godišnjica braka mojoj srodnoj duši. Zahvalan sam ti na postojanju u mom životu jer uz tebe i tvoju ljubav uspevam
da budem svesniji onoga što negujemo i onoga za šta je vredno boriti se u životu. Zahvalan sam ti što si posvećena majka,
velika podrška i oslonac svima koji smo u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca- poručio je svojoj supruzi naš proslavljeni teniser.

http://sport.blic.rs/tenis/djokovic...koju-je-novak-posvetio-svojoj-supruzi/mxjc9kd

19894802_1481963658509664_174221131668865195_n.jpg

U pravoslavlju nema nista vezano za meditaciju i unutrasnji mir. To ne stoji u religiji inace, vec u filozofskim shvatanjima zivota i sebe kao licnosti. Zato je i meditacija a i filozofija veoma dobra za NOLETA.

- - - - - - - - - -

...ooooo de si ti ljubitelju federera...kvazi sampiona :lol:

- - - - - - - - - -

Ovde je svaka rijec na mjestu. Zaista...federer nikada nije bio tehnicki na NOLETOVOM nivou niti Nadal na fizickom...zato je u pravu u svemu sto je rekao. NOLE je jednostavno najkompletniji igrac u istoriji...

Kakom crnom tehničkom nivou? Jedino vanserijski ritern a sve ostalo je fizikalija i trčanje.

Poslednja izmena od moderatora:
Slutila sam.
O tome sam pisala na temi o Vimbldonu.
Posle sam procitala u vestima Krstarice da Nole razmislja o duzem odsustvovanju sa teniskih terena.
Taman da se ostvari kao tata i da dooobro porazmisli sta ce i kako ce dalje.
Volela bih da nastavi sa tenisom, ali mislim da on ima sada neke druge prioritete.
Zdravlje, deca, zena, uzivanje u zivotu i tako to...
Vise nikad nece imati trideset godina...
Volela bih da me demantuje. Ali...
Videcemo.

Nisam gledao meč, ali prijatelj mi je rekao da je bio očajan, i Nole i Berdih. Verovatno je ili povreda ramena ili fizička iscrpljenost...ko će ga znati.

US open verovatno neće igrati zbog rođenja 2. deteta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back