Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novak - Nole , vjezbao malo igru na travi malo nase zivce i pobijedio ...:heart::heart::heart:

Tp8k9kqTURBXy80MjNjYTkxOTAyYjRhZGU5ZDUyZWJkODAzYTY3MmIwZi5qcGVnlZUDAD_NBkDNA4STBc0B1s0BDpMFzQHWzQEOkwXNAdbNAQ6TBc0B1s0BDoGhMQI

У данашњој Политици је изашао текст чији сам део поставио у лепљивој теми, тиче се улоге Пепе Имаза у Новаковој игри.

У штампаном издању је цео текст који цитира подругљиве изјаве Мекинроа, али и афирмативне Грича. Али нешто друго ми је било интересантно, а то је један од коментара са сајта и преносим га и овде, врло је реалан:

Zlatanпре 6 сати
Nemam nista protiv Pepea, niti protiv izbora Djokovica. To je njihov izbor, zato I jesu tu gde su. Bavio sam se vrhunskim sportom nisam bio najbolji na svetu tako da mozda sa tog aspekta nemam prava da pametujem Novaku, no ipak "bit cu toliko drzak", da kazem sledece: Slazem se da su vrhunskim sportistima nuzni psiholozi, ali psiholozi koji ce uneti borilacki, pobednicki duh i pozitivnu energiju a ne neko ko ce reci "ma nema veze , vazno je igrati...". Ako bi se tim principom vodili student "vazno je studirati" nikada niko ne bi zavrsio studije. Po meni Pepe mora da ode. Novaku treba "borac" covek sa puno pozitivne energije uz njega. Ja bih na njegovom mestu uzeo Agasija I Ivanisevica, cak I Pilica povremeno ako on jos uvek moze da ga prati. Na taj nacin bi imao vrhunski tim. Ili eventualno na godinu dana Patricka Mouratoglou.
Одговори | Препоручујем

У данашњој Политици је изашао текст чији сам део поставио у лепљивој теми, тиче се улоге Пепе Имаза у Новаковој игри.

У штампаном издању је цео текст који цитира подругљиве изјаве Мекинроа, али и афирмативне Грича. Али нешто друго ми је било интересантно, а то је један од коментара са сајта и преносим га и овде, врло је реалан:

Zlatanпре 6 сати
Nemam nista protiv Pepea, niti protiv izbora Djokovica. To je njihov izbor, zato I jesu tu gde su. Bavio sam se vrhunskim sportom nisam bio najbolji na svetu tako da mozda sa tog aspekta nemam prava da pametujem Novaku, no ipak "bit cu toliko drzak", da kazem sledece: Slazem se da su vrhunskim sportistima nuzni psiholozi, ali psiholozi koji ce uneti borilacki, pobednicki duh i pozitivnu energiju a ne neko ko ce reci "ma nema veze , vazno je igrati...". Ako bi se tim principom vodili student "vazno je studirati" nikada niko ne bi zavrsio studije. Po meni Pepe mora da ode. Novaku treba "borac" covek sa puno pozitivne energije uz njega. Ja bih na njegovom mestu uzeo Agasija I Ivanisevica, cak I Pilica povremeno ako on jos uvek moze da ga prati. Na taj nacin bi imao vrhunski tim. Ili eventualno na godinu dana Patricka Mouratoglou.
Одговори | Препоручујем

MOVAKU TREBA TRENER KOJI CE DA GA PODSTICE DA POBOLJSA NAPAD.
Bez napadacke igre nema pobjeda .:heart::heart::heart:

mario je gotiva i jedan od hrvata koje delimicno ne mrzim. talentovan je bio, a trava mu je bila najbolja podloga.

gledao juce drugi set novaka i tenis mu izgleda vrlo dobro.

ali... njegov tenis je bio dobar i na RG. i nije on problem. problem je sto nakon 45 minuta, gde je odigrao odlicno i slomio otpor protivnika, mom brt je samo kvrcnulo, da mu je interesantije da se iskljuci i izgubi mec, nego da ga rutinski privede kraju.

vracam se na ancica; iz aspekta tenisa,deluje kao potpuno logican angazman. samo... kao sto vec rekoh, nie taj aspekt problem. iznenadni, nicim izazvan, potpuni gubitak volje, zelje, zainteresovanosti... jeste.

taj momentalni gubitak se ranije nije javljao nikad, a sada je moguc u bukvalno svakom momentu, svakog meca. tako je to uvek, kad radis nesto sto ti je doqrcilo i radije bi radio nesto drugo u tom trenutku nego to.

Poslednja izmena:
mario je gotiva i jedan od hrvata koje delimicno ne mrzim. talentovan je bio, a trava mu je bila najbolja podloga.

gledao juce drugi set novaka i tenis mu izgleda vrlo dobro.

ali... njegov tenis je bio dobar i na RG. i nije on problem. problem je sto nakon 45 minuta, gde je odigrao odlicno i slomio otpor protivnika, mom brt je samo kvrcnulo, da mu je interesantije da se iskljuci i izgubi mec, nego da ga rutinski privede kraju.

vracam se na ancica; iz aspekta tenisa,deluje kao potpuno logican angazman. samo... kao sto vec rekoh, nie taj aspekt problem. iznenadni, nicim izazvan, potpuni gubitak volje, zelje, zainteresovanosti... jeste.

taj momentalni gubitak se ranije nije javljao nikad, a sada je moguc u bukvalno svakom momentu, svakog meca. tako je to uvek, kad radis nesto sto ti je doqrcilo i radije bi radio nesto drugo u tom trenutku nego to.

Kršenica žuti, nije 100% fizički spreman, provaljen mu je stil igre. Servira nikad gore. Eto ti spisak razloga zašto ne osvaja više ništa. Uz sve to ide i pad motivacije i volje kad te na 5-6 turnira izbace neki osrednji igrači i ne stigneš do završnice.

Novak je ponovo zver! Nepobediv i dominantan :D

Iskreno, nikada i nije bio nesto drugo :) slozices se.

- - - - - - - - - -

Zlatanпре 6 сати
Одговори | Препоручујем

Vidi, Tico...vi antisportisti ne gledate sport sa strane "masine" vec sa strane vozaca. Vi mislite da je dovoljno sjesti u bolid, dati gas i to je to :).

Ne mozes voziti "24 le mans" i nakon 23h siliti motor do maksimuma, vec cuvati masinu tim izjavama "polako, vazno je ostati u trci" a ostalo ce doci na svoje.
Nadal je radi psihe godinama odsutan sa terena, federer jos gori...NOLE ne osvaja turnire vec 10 mjeseci i to je tema :)...naivni ste...zapravo, ne gledate sport zato sto ne znate sta je isti.

Novak definitivno nabacio mišiće na rukama! Sad to već dosta pristojno izgleda.

Biće nešto od Wimbla ove godine. Javlja mi se neko finale...[emoji102]

P.S. Starca Foču će u polufinalu da otrese, ko ćuran glistu, 3-1; ako Fočo i stigne dotle!?[emoji12]

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

3lck9kqTURBXy80MTEyYTIwYjgyZTczMzIxNmVjOTMxYTY5OGFjNjk2ZS5qcGVnlZUDAhbNCmXNBdiTBc0B1s0BDpMFzQHWzQEOkwXNAdbNAQ6TBc0B1s0BDoGhMQI

Novak odradio prvi trening sa Agasijem i Ančićem u Vimbldonu... :heart::heart::heart:

Po prvi put od kako je prestao da saradjuje sa starim timom Novak - Nole pored Andrea Agasija,dovodi nam Marija Ancica...
Sad ima trenere saradnike kakve je zeleo.Zna da igra tenis na visokom nivou .Vraca mu se samopouzdanje onaj zar napadacke igre .Ono nesto tako nam poznato .
Pa zasto da mu ne pozelimo uspijeh?
Kad padnes USTANI .Kad stanes PRODUZI .
Jos si nam drag jos si nas Novace - Nole ...S R E C N O ...

3lck9kqTURBXy80MTEyYTIwYjgyZTczMzIxNmVjOTMxYTY5OGFjNjk2ZS5qcGVnlZUDAhbNCmXNBdiTBc0B1s0BDpMFzQHWzQEOkwXNAdbNAQ6TBc0B1s0BDoGhMQI

Novak odradio prvi trening sa Agasijem i Ančićem u Vimbldonu... :heart::heart::heart:

Po prvi put od kako je prestao da saradjuje sa starim timom Novak - Nole pored Andrea Agasija,dovodi nam Marija Ancica...
Sad ima trenere saradnike kakve je zeleo.Zna da igra tenis na visokom nivou .Vraca mu se samopouzdanje onaj zar napadacke igre .Ono nesto tako nam poznato .
Pa zasto da mu ne pozelimo uspijeh?
Kad padnes USTANI .Kad stanes PRODUZI .
Jos si nam drag jos si nas Novace - Nole ...S R E C N O ...

I ja zelim sve najbolje Noletu na Vimbldonu...

Novak definitivno nabacio mišiće na rukama! Sad to već dosta pristojno izgleda.

Biće nešto od Wimbla ove godine. Javlja mi se neko finale...[emoji102]

P.S. Starca Foču će u polufinalu da otrese, ko ćuran glistu, 3-1; ako Fočo i stigne dotle!?[emoji12]

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kakve crne mišiće? :D Šarapova ima jače ruke od njega :cepanje:

- - - - - - - - - -

Novak kao Rambo! Juriša na sva 4 GS u ovoj sezoni!

Pa dobro...na preostala 2... :mrgreen:

- - - - - - - - - -

UbiJo si me :hahaha:

Sent from suckmydick SM-G930F using your Mouth

Hahaha vrištim! :cepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back