Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa, vidi se to po rezultatima, po tome na kojem je mestu na putu za London...
Po njegovom govoru tela, po nekim njegovim odlukama, treba li jos da nabrajam?
Ali, nema veze, uvek cu biti uz Novaka. Pa i sada kada u vecini meceva gubi.
Izuzimajuci Dejvis kup, naravno.
Eto, videcemo sta ce uraditi u Madridu.
Jel' si ljut na mene, Boki? :°(

Gledas to sa pogresne strane. Kao i svi koji novopeceno prate tenis. Isto tako sam prije x godina govorio da ce NOLE biti najbolji svih vremena, a drugi su se smijali i govorili da ce ostati vjecni treci.
NOLE igra na svom nivou...on je samo umoran...njegova igra uopste nije drugacija. Sve je posljedica fizickog i psihickoh zamora...a to je prolazno...tako da, ne sikirajte se.

Ne, kada sam ja bio ljut na nekoga?

- - - - - - - - - -

Gde si Boki! Ja sam te baš spomenuo pre neki dan, odnosno tvoju konstataciju da Nole nikad bolje nije igrao nego u 2017 godini :cepanje:

Ti si najveća legenda Krste, definitivno! :ok:

- - - - - - - - - -

Nije tako. Novak je osvojio najviše bodova u 2017. godini, od svih igrača.

De si, sta ima :malav:

Ne, vidi...NOLETOVA igra je kao proslogodisnja samo sto ga tijelo ne moze ispratiti ali i to polako dolazi na svoje.

Mi smo realni...ne kao ti...godinama prognoziras njegov pad pa i one 2011 :rotf:...

Poslednja izmena od moderatora:
Gledas to sa pogresne strane. Kao i svi koji novopeceno prate tenis. Isto tako sam prije x godina govorio da ce NOLE biti najbolji svih vremena, a drugi su se smijali i govorili da ce ostati vjecni treci.
NOLE igra na svom nivou...on je samo umoran...njegova igra uopste nije drugacija. Sve je posljedica fizickog i psihickoh zamora...a to je prolazno...tako da, ne sikirajte se.

Ne, kada sam ja bio ljut na nekoga?

- - - - - - - - - -

De si , sta ima :malav:

Ne, vidi...NOLETOVA igra je kao proslogodisnja samo sto ga tijelo ne moze ispratiti ali i to polako dolazi na svoje.

Mi smo realni...ne kao ti...godinama prognoziras njegov pad pa i one 2011 :rotf:...

U prevodu, požutela mu krštenica, ne može više da jurca kao do pre neku godinu. I teško da će išta više uraditi...

Ja sam upravo napisao da kada fizički malo opadne, da će ga gaziti svi teniseri iz top 20, jer niti ima servis, niti ima neke specijalno dobre udarce. Sve mu se svodilo na puno trčanja i odličan ritern :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ako je upao u sektu; nema od njega nista.

Ako su ga uhvatili prevaranti pod svoje - zavrsio je karijeru.
Jos moze i da najebe.

Morao bi da se uzme u pamet.

Ma nemaš pojma, ovo što mu se sada dešava je super, vrhunac karijere, pitaj drugara bokija :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
Pa i nju je sam izabrao i to jos dok nije bio niko u teniskom svetu.
Jos se poznaju iz detinjstva.
Ne bih rekla da je ona kriva za njegove lose rezultate.
Mozda ga "tera" da vise bude sa sinom i njom, ne znam kako obavlja te treninge i koliko mu vremena odlazi na njih, ali mislim da mu je to sada vec rutina, kao za nas da operemo zube, da se umijemo i tako to.
Negde drugde je problem, a mozda problema i nema.
Mozda je dostigao sve sto je mogao i to je to.
Sada su dosli mladji, jaci koji su zeljni slave.
A u vrhunskom sportu bez te zelje nemas sta da trazis.

U prevodu, požutela mu krštenica, ne može više da jurca kao do pre neku godinu. I teško da će išta više uraditi...

Ja sam upravo napisao da kada fizički malo opadne, da će ga gaziti svi teniseri iz top 20, jer niti ima servis, niti ima neke specijalno dobre udarce. Sve mu se svodilo na puno trčanja i odličan ritern :mrgreen:

Ovo si napisao jos 2011 :)

Nije dobro poceo nas Nole.
Odmah ga je brejknuo Almagro.
Bogu hvala, vratio je brejk.
Ovo cu tesko da odgledam.
E da, povodom Markove majice mogu da kazem da zivot nije samo ljubav.
Kako mi idu na nerve ti saptaci duse... poput Imaza.

Nije dobro poceo nas Nole.
Odmah ga je brejknuo Almagro.
Bogu hvala, vratio je brejk.
Ovo cu tesko da odgledam.
E da, povodom Markove majice mogu da kazem da zivot nije samo ljubav.
Kako mi idu na nerve ti saptaci duse... poput Imaza.

Negde sam procitao da su se Amagro i Nole jednom prilikom potukli u nekom lokalu i malo se valjali ispod stola...

Ne znam da li je to bila "patka" ili zbilja?

Negde sam procitao da su se Amagro i Nole jednom prilikom potukli u nekom lokalu i malo se valjali ispod stola...

Pa i da jesu?

- - - - - - - - - -

Teska pobeda....

Nole je igrao bez motivacije, bez snage i bez koncentracije.....

Mislim da mu treba odmor.

I opet ga uzeo ;)...zamisli sta ce da radi kada pocne da igra :)

Ovo si napisao jos 2011 :)

Nigde ja nisam rekao kada će se to tačno desiti :D Čak štaviše, očekivao sam da odigra do 30. godine mnogo bolje nego što sad igra...Sunovrat u roku od pola godine, neverovatno.

- - - - - - - - - -

Novak ne bi smeo da se potuče, zabranio mu je tata :lol: Da ne povredi desnu šaku, kako onda da mu zarađuje za biznis? :mrgreen:

Ne znam sta bih napisala a da se niko ne naljuti.
Svi su u pravu na neki nacin, sto se Novaka tice. Ovako ili onako.
Danas ko je gledao, mogao je da vidi Novaka onako kako je zeleo da ga vidi.
Ako me razumete.
Sam pocetak nije obecavao ama bas nista.
Pomislila sam u jednom trenutku, pa nece valjda opet? (da izgubi), od jednog Almagra - kojem svaka cast kako je igrao, s obzirom da je katastrofalan ove godine u odnosu na prethodne.
Onda je Novak izgubio drugi set, i u trecem uz pomoc Almagra kome su se ruke i noge stegle i uz pomoc Providjenja, nekako ovoga brejknuo i na kraju nekako pobedio.
Svi ste videli ko mu je bio u boksu, malo mi se popravilo raspolozenje kad sam videla Muratoglua.
Da vam pravo kazem, volela bih da Muratoglu bude Novakov trener, a ne Agasi.
Videcemo sta ce sutra uraditi protiv Lopeza.

Neka bude tako, Duska.

Kratak odgovor ...
6Wxk9kqTURBXy83MmJhMzFmMTBkMTljNjVkMDBjYzA4ZDYxZjgxMzA2My5qcGVnlZUDAArNBkDNA4STBc0B1s0BDpMFzQHWzQEOkwXNAdbNAQ6TBc0B1s0BDoGhMQI

Ne cini mi se da ce skoro PROIGRATI.......

Mozda na nekom drugom turniru?

A ti kao znas nesto o tenisu pa mozes to da kazes?
Ne osnovu cega on po tebi to ne moze uraditi?

- - - - - - - - - -

Nigde ja nisam rekao kada će se to tačno desiti :D Čak štaviše, očekivao sam da odigra do 30. godine mnogo bolje nego što sad igra...Sunovrat u roku od pola godine, neverovatno.

Naravno da nisi...ti si kao i uvijek samo NAGADJAO...od tebe nikada vise i nije izaslo. Znas li zasto je to tako?

- - - - - - - - - -

Ne znam sta bih napisala a da se niko ne naljuti.
Svi su u pravu na neki nacin, sto se Novaka tice. Ovako ili onako.
Danas ko je gledao, mogao je da vidi Novaka onako kako je zeleo da ga vidi.
Ako me razumete.
Sam pocetak nije obecavao ama bas nista.
Pomislila sam u jednom trenutku, pa nece valjda opet? (da izgubi), od jednog Almagra - kojem svaka cast kako je igrao, s obzirom da je katastrofalan ove godine u odnosu na prethodne.
Onda je Novak izgubio drugi set, i u trecem uz pomoc Almagra kome su se ruke i noge stegle i uz pomoc Providjenja, nekako ovoga brejknuo i na kraju nekako pobedio.
Svi ste videli ko mu je bio u boksu, malo mi se popravilo raspolozenje kad sam videla Muratoglua.
Da vam pravo kazem, volela bih da Muratoglu bude Novakov trener, a ne Agasi.
Videcemo sta ce sutra uraditi protiv Lopeza.

Taj "jedan" Almagro je profesionalni teniser...

Ja sam posle i napisala sta mislim o Almagru i vrlo dobro znam kakav je igrac kada je u formi. Pa gledam ga od 2004. godine.
Od pocetka godine nije u formi.
Daleko bilo da ga potcenjujem.
Sve igrace cenim, nekog naravno vise, nekog manje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back