Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novaku - Noletu nikad nije lako ...:heart::heart::heart:
xi2ktkqTURBXy9iZmM5NjlkMjA0MDAzODlhMzI1MzgzM2M0YzM4MGVlNC5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Novak - Nole je trenutno na drugom mjestu, ima 8.085 bodova, dok je Marej poslije nastupa na turniru u Barseloni sakupio 11.870.

Izvinite mili moji sto ovo pitam, ali ne mogu da nadjem info.
Dakle, kako Novak stoji na listi "Put za London na O2"?
Naravno, mislim na onaj zavrsni masters.

"Srpski as je trenutno tek 20. u “trci za London”,
pošto je u 2017. godini osvojio tek 385 bodova. Ni Endiju Mareju
nije najbolja situacija – nalazi se na sedmom mestu, a zanimljivo
da je lider na ovoj tabeli Rodžer Federer sa 2045 bodova,
ispred Nadala sa 1545, i Dimitrova sa 1310".

Poslednja izmena:
Au, qq, nisam pojma imala da tako lose stoji na toj listi.
Hvala ti Sibirski na info.
Pa i Novak znaci definitivno prolazi kroz ogromnu krizu, kao i ja, njegov fan.
??
Ovo gore je suzurdaca. Dakle, nije suza, nije suzetina, vec suzurdaca.

Nesto sam nacula da ce igrati u Madridu, ali s obzirom koliko ga Spanci vole, (a i on njih), mozda ipak nece ici tamo, mada je trenutno u Marbelji.
Videcemo.

- - - - - - - - - -

Ne znam da li je Boki bas tako to rekao.
Boki je moj drug. Drugarcina.

Ma on je ekstra! Teško je pronaći tako zanimljivog i prijatnog sagovornika :lol:

Naći ću ti njegovu poruku, ako je već nije obrisao.

Hvala coco bill na info.
Nesto sam nacula, ali me je vest sa linka koji si postavio, uverio da je tacno da je raskrstio sa svojim strucnim stabom.
Ne znam da li je Novakova odluka pametna, ja to ne bih ucinila da sam na njegovom mestu.
Sve mi se cini da je to sve ishitreno, pogotovo sto su ti ljudi bukvalno bili vise sa njim nego sa svojim porodicama u poslednjih deset godina, sto su ucinili sve sto su mogli za njega.
Nadam se da ih je obestetio za sve te godine.
Pa sad Novace, kako ti bude, sam si tako (valjda), odlucio, pa ce biti sta ce biti. Uostalom, videcemo.
Ja Novaku bezrezervno zelim srecu i zahvaljujem se za sve sto je uradio za promovisanje Srbije u svetu, sto nas je cinio ponosnim sto smo Srbi.
Necu skoro da pisem o Novaku. Mala stanka sa moje strane.
Ipak ovo treba nekako "svariti".

Novak je odlucio da raspusti cijeli strucni stab!
Trener Marjan Vajda, fizioterapeut Miljan Amanovic, kondicioni trener Gebhart Fil-Gric vise ne saradjuju sa drugim teniserom svijeta.

Novak je tom prigodom izjavio...

“Beskrajno hvala Marjanu, Điđiju i Miljanu, na deceniji prijateljstva, požrtvovanosti, profesionalizmu i posvećenosti mojim ciljevima u karijeri. Bez njihove podrške ne bih ostvario ovako velike rezultate u tenisu. Svestan sam da su živeli za mene i da su sve podređivali mojim uspesima i ostvarenju mojih snova. Bili su moja snaga i davali su mi uvek vetar u leđa. Nije ovo bila laka odluka, ali zajedno smo osetili da nam je potrebna promena. Veoma sam zahvalan i ponosan na naš odnos i neraskidivu vezu koju smo izgradili tokom godina, zasnovanu na ljubavi, poštovanju i razumevanju. Oni su moja porodica i to se nikad neće promeniti“

- - - - - - - - - -

u1pktkqTURBXy82MDk4NDExNGM4MGI2ZDMwYjNkOWExNzUyNWEyNWQ5MC5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back