Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kad bese fed bio prvi

i koji je sad

i koji mu je skor sa noletom

a koji sa nadalom

ovi federerovi obozavaoci bas nisu realni

Federer je bio broj 1 najduže od svih tenisera.

Nije igrao zbog povrede pola godine.

Pre povrede je imao promenljivu formu i sa 34-35 godina je i dalje bio finalista u svim većim turnirima.

Skor je Nole nabio nakon Federerove 30. godine. Pre toga je gledao njemu i Nadalu u auspuh i ispadao u 1/2 i u 1/4 finalima. Da je kojim slučajem stizao dalje, Federer bi imao mnogo više pobeda u međusobnim susretima sa Noletom.

I za kraj.... 18 GS titula. Nedostižno? :mrgreen:

Federer je bio broj 1 najduže od svih tenisera.

Nije igrao zbog povrede pola godine.

Pre povrede je imao promenljivu formu i sa 34-35 godina je i dalje bio finalista u svim većim turnirima.

Skor je Nole nabio nakon Federerove 30. godine. Pre toga je gledao njemu i Nadalu u auspuh i ispadao u 1/2 i u 1/4 finalima. Da je kojim slučajem stizao dalje, Federer bi imao mnogo više pobeda u međusobnim susretima sa Noletom.

I za kraj.... 18 GS titula. Nedostižno? :mrgreen:

zato sto nije imao pravu konkurenciju

koju mu je nanelo njegovo dete ?

razlika u godinama , i pored mladosti nole je do 2011 nekoliko puta pobedjivao feda (8 cini mi se , postavljao sam link)

kad mladi teniser pobedjuje onoga u maksimalnoj snazi i to nesto znaci

nadal je pre sazreo pa ga je joj vise pobedjivao iako je ovaj bio najbolje izdanje sebe

vidi pod 1

nole je svoje pobede ostavrio u najjacoj konkurenciji IKAD, i u najjacem tenisu IKAD .

razlika u godinama , i pored mladosti nole je do 2011 nekoliko puta pobedjivao feda (8 cini mi se , postavljao sam link)

nadal je pre sazreo pa ga je joj vise pobedjivao iako je ovaj bio najbolje izdanje sebe

vidi pod 1

nole je svoje pobede ostavrio u najjacoj konkurenciji IKAD, i u najjacem tenisu IKAD .

I sad moram ponovo da ti napišem da Nole ima negativan skor protiv Safina i Rodika koji su bili između ostalog, Federerova konkurencija? :D

Feđa je 2011 imao 30 godina. To je kao da neko sledeće godine počne da nabija H2H sa Noletom :lol: Pa Kirgios možda dogura i do 10-0 u međusobnim susretima :cepanje:

pogledaj njihovu istoriju http://www.atpworldtour.com/en/players/fedex-head-2-head/roger-federer-vs-novak-djokovic/F324/D643

igraju od fedovih 25 i noletovih 19

jasno je da je teniser najjaci od 23 do 30

zato nije ni mogao nole da pobedjuje , nije imao ni iskustva ni znanja nit je fizicki dostigao potreban nivo

zato su 2009 , 2010 i 2011 realni pokazatelj

obojica su bili u najvecoj snazi

odigrali su 15 meceva i nole je pobedio 8 - 7

fed je takodje imao na pocetku karijere ljude koji su ga mlatili ali ih me smatram boljim od njega, on se jos gradio kao igrac

pogledaj njihovu istoriju http://www.atpworldtour.com/en/players/fedex-head-2-head/roger-federer-vs-novak-djokovic/F324/D643

igraju od fedovih 25 i noletovih 19

jasno je da je teniser najjaci od 23 do 30

zato nije ni mogao nole da pobedjuje , nije imao ni iskustva ni znanja nit je fizicki dostigao potreban nivo

zato su 2009 , 2010 i 2011 realni pokazatelj

obojica su bili u najvecoj snazi

odigrali su 15 meceva i nole je pobedio 8 - 7

fed je takodje imao na pocetku karijere ljude koji su ga mlatili ali ih me smatram boljim od njega, on se jos gradio kao igrac

Federer je u početku karijere mlatio Agasija i Samprasa, što nije svakao značilo da je on bolji od njih bio u to vreme. To se tek kasnije pokazalo, kad se zaokruži cela karijera i sve sabere i oduzme.

Bez obzira na međusobni skor, ja i dalje smatram Federera boljim i kompletnijim igračem od Nadala i Đokovića. To se najbolje vidi sada kad su ova dvojica fizički za nijansu slabiji, koliko se muče da pobeđuju igrače koje Federer i sa 35 godina šamara bez izgubljenog seta. To je suv kvalitet a ne silovanje baseline-a i vraćanje loptice do iznemoglosti Takvi igrači izgore pre 30. godine.

Polako, cekam(o) sledeci turnir, sto se Noletovog niza tice.
Zao mi je sto ce Nadal da osvoji Monte Karlo.
Smejurija od finala.
Bruka jucerasnja za sudije. Onako ostetiti Gofana, pa to je uvreda za mozak.
Momak se nije oporavio i evo sada gledam Nadala i Ramosa Vinolasa koji ne zna gde je, od straha.
Pitam se kako je mogao da pobedi Endicu?
Nadal ce osvojiti Monte Karlo.

Bez obzira na međusobni skor, ja i dalje smatram Federera boljim i kompletnijim igračem od Nadala i Đokovića. To se najbolje vidi sada kad su ova dvojica fizički za nijansu slabiji, koliko se muče da pobeđuju igrače koje Federer i sa 35 godina šamara bez izgubljenog seta. To je suv kvalitet a ne silovanje baseline-a i vraćanje loptice do iznemoglosti Takvi igrači izgore pre 30. godine.

sa trenutnim stanjem stvari morao bih se sloziti da je federer za nijansu bolji od noleta.

videcemo za 3 -4 godine ,ili kad se obojica povuku da li ce se to promeniti.

Poslednja izmena od moderatora:

vidi pod 1

koja glupost, upravo je suprotno
novak je poslednjih godina protiv sebe imao NIKOGA...igrao je sam i zato je pobeđivao
federer, se zezao, nadal stalno povređen, marej rođeni gubitnik, a vavrinki je više stalo do karanja nego do tenisa.
ostali nisu vredni pomena
i u takvom odnosu snaga novak je morao da se roka da bi obarao rekorde
sad je na skidanju i naravno rezultata nema

od nadalove povrede nole nije imao konkurenciju

do tada je bila paklena

ali su tada i ostali ljosnuli , i federer i conga i ostali

marej je klasa ispod njih bio i to daleko , da nole nije ljosnuo lako bi vladao i dalje

pa naravno da nije imao konkurenciju kad se družio sa šarapovom koja se rokala
rokaju se i sestre vilijams, ali one su amerikanke i ne može im niko ništa, a šarapova je ruskinja i naravno da je pala...život je kučka
kad je šarapova pala za slobodu đoković je krenuo nizbrdo...sve je jasno kao dan
do 2011. vrhunskim teniserima, rafi i federeru je mogao samo da kupuje burek i da ne bi bio večiti treći krenuo i on sa trpanjem hemije u sebe. od bangavog klinca koji se stalno vatao za stomak, uzimao pauze da njake, gubio vazduh ko neka čkica postao je za par meseci supermen...šio mi ga đura
e sad su stvari postavljene na svoje mesto

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back