Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo tako! Nole je zasad tu oko 3. mesta. Ako nešto dramatično ne promeni...

ako malo pogledas statistiku nadal se izdvaja u malo cemu

mozda sto je tukao feda toliko puta http://www.atpworldtour.com/en/players/fedex-head-2-head/roger-federer-vs-rafael-nadal/F324/N409

ali uostalom tukao ga je i nole

a sto se tice ostale statistike

4hxggp.jpg

novak-dokovic-foto-marina-lopicic-1491577987-1152545.jpg

Novak Đoković je za manje od dva sata pobedio Alberta Ramosa Vinjolasa i doneo Srbiji prvi poen u meču četvrtfinala Svetske grupe Dejvis kupa protiv Španije.

- - - - - - - - - -

"Pre svega, veliko mi je zadovoljstvo vratiti se na teren s grbom na grudima, jer samo nekoliko puta godišnje imamo priliku da igramo za reprezentaciju", počeo je Đoković priču o meču za RTS.

Jako mi je drago što sam uspeo da donesem uvodni poen. Nadam se da sam time dao snagu i motivaciju Viktoru i da će ga moja pobeda rasteretiti", dodao je Novak podsećajući da odmah posle njega na teren izlazi Troicki protiv Karenja Buste i nastavio:

"Kada se bavite bilo kojim sportom na vrhunskom nivou, uvek osećate pritisak, a kada se igra za reprezentaciju, pritsaik se povećava".

"Vrlo sam zadovoljan igrom, pogotovo servisom. Albert Ramos nije tako poznat ovdašnjoj javnosti, ali je 23. na svetu i vrlo nezgodan igrač, ukoliko mu date priliku da diktira tempo sa osnovne linije. Mnogo poena sam dobio na prvi servis, što me jako raduje", zaključio je Novak Đoković.

Ne znam za vas, ali ono sto je Nole pokazao protiv Simona, sta ga znam, nije mi se dopalo.
Ili je bas tako hteo da igra, ili je nesto drugo bilo u pitanju.
Necu da nipodastavam igru Zila Simona, znam ga jos odavno cim se pojavio na turu.
Sjajan je igrac pogotovo kad igra sa top desetoricom.
Danas igraju svi favoriti.
Prvi na teren izlazi Marej, pa redom.
Zbog obaveza tesko da cu moci da gledam Noleta.
Valjda ce davati reprizu meca.
Ovi mladi igraci se dobro drze za sad.
Ne znam da li igra Kirijos?
Izgleda da ipak ne...

Zasluzena pobeda Gofana.
Novak se nije probudio.
Novak ako ovako nastavi nece biti ni drugi.
Tako drugi igrac na svetu ne (sme da) igra.
Ako je mislio da ce sa Gofanom biti tezi trening, zaigrao se Novak.
Razocarenje.

Novak je BEZ SNAGE! Ili ne jede dobro ili ne trenira dovoljno ili seksa preko mere… Bez snage nema eksplozivnosti, a to je danas falilo. Gofan je udarao jece i eksplozivnije iako je fizicki slabiji i zasluzeno pobedio.

nole ima 75 kg

dok je vladao imao je 80-85

10 posto manje snage , 10 posto manje izdrzljivosti i to je to

duboke lopte mu nisu oko linije nego metar blize mrezici

- - - - - - - - - -

pobedu cesto cini jedan posto kvaliteta plus

10 je ogromna cifra

Nije bez razloga zasto fudbaleri idu u karantin pre znacajnih utakmica...I sto im se brani seks najmanje 7 dana.

Dokazano je da seks stetno utice na snagu i izdrzljivost za vreme meca.

I teniseri bi trebali da se uzdrzavaju za vreme velikih takmicenja, a ne da vode zene sa sobom.

Ma nije to toliko do seksa, nego do nedostatka snage, volje i zelje za pobedom.
E da je ubacivao metar ispred bejz lajna, nego ju je prebacivao toliko.
Uzasan servis, ritern neprepoznatljiv.
Adio uskoro i drugom mestu.
Daj Boze da gresim, ali nije Novak ono sto je nekad bio.
Sta mu se desilo, zasicenost tenisom ili nesto drugo, ne bih znala reci.
Mnogo me je razocarao. :(

Vraća se....u top 10-20 :lol:

Cela Rusija i Kina nemaju nikog medju prvih 100.....

- - - - - - - - - -

Đoka puca po svom frontovima :besna: Još na Olimpijadi prorekao sam mu da će završiti ko i one naše dve bebice. I ???? Svaki naredni meč moja prognoza se ispunjava.....

Pobedice Djole jos na mnogo tuernira samo ako uspe da izbaci neke ludosti koje mu je neko uvrteo u glavu.

novak je imao dug prema svom talentu. i isplatio ga. usput je donosio (skoro pa jedini) doze radosti raji.

sad treba turi prs na celo i vidi gde ce dalje. moja preporuka: bali, mauricijus, bahami, dominikana... dovoljno je puta bio u parizu, londonu, njju jorku, melburnu... sad malo oni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back