Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne vidim nista lose u snimku koji se komentarise na sva zvona.
Sve je to svakodnevni zivot i meni je bas bilo simpaticno.
A sad koliko ce im potrajati brak, to ipak ostavite njima...
A sto se tice skrivanja Stefanovog lica, to skoro svi poznati roditelji tako rade. Cuvaju privatnost svoje dece.
Mada ja to ne bih radila, ali kad to rade i drugi, npr. Jelena Tomasevic skriva svoju cerku vec punih pet godina, zasto to ne bi uradili i Djokovici.
Poznati rade sta hoce. Moze im se.

Novakovi fanovi kritikuju Jelenu da je bila previše gruba, dok je drugi brane jer je u drugom stanju.
Bilo kako bilo, Đokovići su ovom nespretnom reakcijom pokazali da su kao sav normalan svet!
Sportski psiholog dr Vladimir Borković u razgovoru za „Alo!” ističe da je Jelena prema
Novaku ispravno postupila.

- Ne treba da pravimo slona od miša! Svi mi u odnosu sa partnerom imamo takve situacije,
koje nam se, kao i Đokovićima, dešavaju bar pet puta mesečno.
To što čekaju drugo dete je mnogo jači znak njihove povezanosti nego ta mala prepirka
s treninga. Žene u drugom stanju postaju bolje osobe, pa je Jelenina reakcija na snimku
sasvim normalna. Ne bi oni planirali zajedničku budućnost da im sadašnjost ne funkcioniše.
To što je Jelena trudna je veliki dokaz njihove ljubavi - poručuje Borković.

Novakovi fanovi kritikuju Jelenu da je bila previše gruba, dok je drugi brane jer je u drugom stanju.
Bilo kako bilo, Đokovići su ovom nespretnom reakcijom pokazali da su kao sav normalan svet!
Sportski psiholog dr Vladimir Borković u razgovoru za „Alo!” ističe da je Jelena prema
Novaku ispravno postupila.

- Ne treba da pravimo slona od miša! Svi mi u odnosu sa partnerom imamo takve situacije,
koje nam se, kao i Đokovićima, dešavaju bar pet puta mesečno.
To što čekaju drugo dete je mnogo jači znak njihove povezanosti nego ta mala prepirka
s treninga. Žene u drugom stanju postaju bolje osobe, pa je Jelenina reakcija na snimku
sasvim normalna. Ne bi oni planirali zajedničku budućnost da im sadašnjost ne funkcioniše.
To što je Jelena trudna je veliki dokaz njihove ljubavi - poručuje Borković.

Taj brak ne moze trajati duze od godinu dana. Dok se ne razvede Djokovic nece nikada biti ponpvo No 1.

- - - - - - - - - -

1. Ostvario se kao teniser
2. Ostvario se kao roditelj
3. Obezbedio zivot za porodicu

4. I kasno otkrijo da je ozenio pogresnu zenu.

134114241_0_dfc1e_48ffeaa3_orig.png
134114242_0_dfc1f_5f538e24_orig.png
134114239_0_dfc1c_8c93dd97_orig.png
134114282_0_dfc15_da170369_orig.png

Neka svi na turu budu zdravi.
Kome se ne svidja tema, neka ne ulazi.
Prosto je.
Veceras Nole startuje oko 23,00 h.
Ali da me je iznenadio svojim dolaskom u Mehiko, Mehiko - jeste.
Samo da mu bude stalo do pobeda...
Ima dosta mladih tenisera. Videcemo sta ce biti.

Poslednja izmena:
MEKSIKO NA NOGAMA ...
Vrtoglav skok cijena karata u Akapulku zbog dolaska naseg NOLETA...
:heart::heart::heart:
QNNktkqTURBXy8zNDNjNDFhYTA4ZTBkYzA1M2YyNDA3MTFmY2E5ODM5Mi5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

"Prvi put sam ovde.
Treba najpre da upoznam ljude, samo nadmetanje...
Nadam se da ću igrati dobro i da ću dogurati daleko.
Drago mi je što je publika srećna zbog mog dolaska, šaljem im moju ljubav, zagrljaje, svima.
Jedva čekam da se susretnem sa njima.
Nisam planirao da dođem u Meksiko početkom ove godine, prosto nisam znao kako će se moj raspored odvijati, ali sam pre nedelju dana doneo ovu odluku.
Morao sam da dobijem "specijalnu pozivnicu" od organizatora, zbog čega sam izuzetno zahvalan organizatorima.
Hvala im što su mi dozvolili da budem ovde.
Jedva čekam da turnir počne, nadam se da ću uživati.
Poljupci svima!"

Nisam gledala u lajvu.
Sad odgledah nesto malo..
Vidim da se Klizan nervirao, bacao reket, sutnuo mrezu.
Jel bilo neizvesno?
Jednom recenicom... kako je Nole igrao?
Necu moci da ga gledam ni protiv Delpa.
U 5 h ujutru igraju po nasem vremenu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back