Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://fun.noizz.rs/resources/funIm...6159-81d636fb5338b2f500c1969f7603f1c0.jpg?v=0

46159-81d636fb5338b2f500c1969f7603f1c0.jpg

evo sta jede jedan drugi vrhunski sportista http://www.kurir.rs/sport/fudbal/vi...vo-sta-jede-fudbaler-liverpula-clanak-2672643

Na te dve utakmice izgubio sam oko pet hiljada kalorija, a posle duela sa Sitijem sam pojeo dve porcije testenina. Kada sam stigao kući pojeo sam još jednu porciju testenina uz biftek"

pretrčao 26,1 kilometar naterali su novinare na Ostrvu da se zapitaju koliko je kalorija izgubio za tih 180

I meni je cudno sto Novak ima takav rezim ishrane.
Hajde sto je izbacio gluten, alergican je.
Ali meso?!
Sta bih dala da mogu svakog dana da pojedem bar parce...
Bilo kako bilo, on jede to sto jede. Ako je njemu to dovoljno i ako misli da je njegov nacin ishrane dobar za vrhunske rezultate, onda OK.
Ja se nadam da zna sta radi i da ce opet biti ono sto je bio.
Mec sa Medvedevim ne bih komentarisala. Sve ste videli.
Danil ce, ako bude zeleo da uradi nesto veliko u tenisu, daleko dogurati. Uostalom, kao i mali Zverev. Ovo sam morala da napisem.
Pozdrav za prijatelje sa teme.

I meni je cudno sto Novak ima takav rezim ishrane.
Hajde sto je izbacio gluten, alergican je.
Ali meso?!
Sta bih dala da mogu svakog dana da pojedem bar parce...
Bilo kako bilo, on jede to sto jede. Ako je njemu to dovoljno i ako misli da je njegov nacin ishrane dobar za vrhunske rezultate, onda OK.
Ja se nadam da zna sta radi i da ce opet biti ono sto je bio.
Mec sa Medvedevim ne bih komentarisala. Sve ste videli.
Danil ce, ako bude zeleo da uradi nesto veliko u tenisu, daleko dogurati. Uostalom, kao i mali Zverev. Ovo sam morala da napisem.
Pozdrav za prijatelje sa teme.

Njegova je stvar šta će jesti, ali je činjenica da on sa takvom ishranom ne može da unese dovoljno energije za maratonske mečeve, a da pored toga ima i snage u udarcima. Što je bilo očigledno na više mečeva do sada...

Pa on je punoletan i odgovara za svoje postupke.
Zao mi je sto to sebi radi, ipak je baviti se sportom, ne samo tenisom stvar koja zahteva odredjeni rezim ishrane, proteine, ugljene hidrate...
Znam da su mnogi teniseri pokusali da se hrane kao Nole, oslabili, videli da od toga nema vajde i vratili se na staro... znam da je Endi pokusao i smrsao, ali je posle odustao i opet ima torzo kakav treba da ima jedan sportista.
Da se zna, nemam nista protiv veganstva, ali se od godji bobica, oraha, urmi i ostalih vocki i povrcki ne mogu postizati vrhunski rezultati na duge staze.
Novak ima tehniku, ali snage za pet setova nema vise. Mozda cak ni za tri.
To je moje misljenje. Nemojte da se ljutite na mene. Mislim na one koji podrzavaju i vole Noleta.
Ja ovo pisem bas zato sto mi je zao sto vise nije
No 1.

Pa on je punoletan i odgovara za svoje postupke.
Zao mi je sto to sebi radi, ipak je baviti se sportom, ne samo tenisom stvar koja zahteva odredjeni rezim ishrane, proteine, ugljene hidrate...
Znam da su mnogi teniseri pokusali da se hrane kao Nole, oslabili, videli da od toga nema vajde i vratili se na staro... znam da je Endi pokusao i smrsao, ali je posle odustao i opet ima torzo kakav treba da ima jedan sportista.
Da se zna, nemam nista protiv veganstva, ali se od godji bobica, oraha, urmi i ostalih vocki i povrcki ne mogu postizati vrhunski rezultati na duge staze.
Novak ima tehniku, ali snage za pet setova nema vise. Mozda cak ni za tri.
To je moje misljenje. Nemojte da se ljutite na mene. Mislim na one koji podrzavaju i vole Noleta.
Ja ovo pisem bas zato sto mi je zao sto vise nije
No 1.

U pravu si.

За сада само ово, сутра ће бити више информација. Незванично срећни догађај ће бити у Августу, а због овога Јелена није присуствовала мечевима Девис купа у Нишу. У сваком случају :klap:
51ab2e58f688ad5b733dd35956c10d91.jpeg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back