DaksiDaksi
Aktivan član
- Poruka
- 1.851
Djokovicevo vreme je proslo on nikada vise nece biti prvi na svetskoj teniskoj rang listi.
Tebi stvarno nije dobro
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Djokovicevo vreme je proslo on nikada vise nece biti prvi na svetskoj teniskoj rang listi.
Realno lažeš da realno misliš.Realno, mislim da Nole nikada vise nece biti prvi...
Vreme je da se sledece godine pojave "neki novi klinci"
Sve tece...
Samo se nadam da ce dostojanstveno da se ponasa u buducnosti i da ne porusi nekim losim i nepromisljenim potezom sve sto je do sada stvorio.

Bogdan Obradovic je besmislena podguzna muva, koja se uvlaci svakom, SNS-u, porodici Djokovic, itd. Potpuno nebitan i smesan lik.
Nikada taj nije imao bilo kakve tezine, idealan je za SNS spot.
Realno, mislim da Nole nikada vise nece biti prvi...
Vreme je da se sledece godine pojave "neki novi klinci"
Sve tece...
Samo se nadam da ce dostojanstveno da se ponasa u buducnosti i da ne porusi nekim losim i nepromisljenim potezom sve sto je do sada stvorio.
Biće da je tako... Ne znam po kom osnovu su ga izabrali za selektora davis kup repke? Valjda tu i nije važno neko znanje i inteligencija, nego samo da pročita spisak igrača i da ih tapše po leđima kad pobede![]()
svi aktuelni se razvlace godinama i nisu kalibar prvaka,od novi dodju i popnu se do vrha proci ce 5 god moze da fura on ihahaj do tad
osvoji još 7-8 GS titula za tih 5 godina. Ako toliko još potraje njegova vrhunska forma...Po tom osnovu sto se najbolje uvukao porodici Djokovic. Covek je besmislicar potpuni, i u Srbiji postoji 100 teniskih trenera koji su zasluzili tu sansu i promociju pre njega. Naravno da selektor reprezentacije u tenisu nije nikakvo bitno mesto za samo takmicenje, ali jeste dobar marketing za tu osobu, vise klinca ce uplacivati casove kod njega, skuplji ce mu biti casovi, mozda se i progura kao trenera nekih od TOP 100 igraca, itd. Naravno, samo moron od ozbiljnih tenisera bi uzeo Obradovica u svom trenerskom timu. Mozda eventualno moze da bude ekonom negde; mada, ni to nisam siguran.
To sa SNS-om je logicna posledica njegove licnosti i karaktera koja se videla jos i ranije. SNS po Srbiji je prepuna takvih 'Obradovica'. Likovi koji ne znaju nista, ali se dobro laktaju.

A sta ako bude prvi vec posle Vinbldona, ako ne i pre?
Naravno, sport je to. Nikada se nista ne moze sa sigurnoscu predvideti.
Ja mu zelim svu srecu, zdravlje i miran porodicni zivot. Da nista vise ne postigne u tenisu, on je za mene najbolji srpski sportista svih vremena! Kraj price!![]()

Prvi put sam otvorio ovu temu, mislio sam sa pisu ljudi koji znaju tenis, a ne iskompleksirani,nenormalni tipovi koji pljuju sve zivo i nazivaju pogrbnim imenima, a u stvari bas vi sto pljujete ste jedini to. Pa majstori sto vi niste selektori dejvis kup reprezentacije kad je to tako lako, kad je posao za retardirane, za marketing i td?Sta ste vi tl uradili, taj Obradovic ima tenis u malom prstu.. Samo pljujete jer ste paraziti kojima svako uspesan smeta.

da od 5 i po igraca je jako tesko odabrati 4 za turnir ako 1 odustane,muka zivaJa ga licno ne volim bas, ali ako neko ima pravo da komentarise je bas on, a usput ne znam ko nije sve komentarisao to.. On je toliko puta biz uz Novaka na turnirima,novak ga voli, postuje bas kao i ostali teniseri. To sto vi mesate politiku je nesto drugo.Pa selektor ima veliku ulogu u svakom smislu,nego vi gledate povrsno stvari. I da razumem se odlicno u tenis, a Novaka pratim od kada se pojavio i nisam medju onim navijacima koji su ga pljuvali, pa od 2011 ga zavoleli kao Boga.
Ja ga licno ne volim bas, ali ako neko ima pravo da komentarise je bas on, a usput ne znam ko nije sve komentarisao to.. On je toliko puta biz uz Novaka na turnirima,novak ga voli, postuje bas kao i ostali teniseri. To sto vi mesate politiku je nesto drugo.Pa selektor ima veliku ulogu u svakom smislu,nego vi gledate povrsno stvari. I da razumem se odlicno u tenis, a Novaka pratim od kada se pojavio i nisam medju onim navijacima koji su ga pljuvali, pa od 2011 ga zavoleli kao Boga.
Pitam se da li je ovo teme o Novaku ili o svim mogucim licnostima koji imaju veze sa njim.
Ne sporim da su za njegov uspeh svi zasluzni po malo ali da mu Bog nije dao zlatnu ruku od toga ne bi bilo nista.
Obradovica cu prokomentarisati samo kao selekrora reprezentacije koja je osvojija DC !Dalje me ne zanima
2016 godina je bila teska za Novaka licno .Sa cime se on suocava niko od nas ne zna tako da je bolje da cutite.
Beli sport je oduvek bio u rukama igraca isponzora ,politike i velike kolicine novca koja se tu okrece.
Pametnom dosta.
Novak ce jos par godina suvereno vladati to potpisujem.Na zalost nema ni konkurenciju a u vrhu se ne nazire stabilan buduci sampion.Marej no commment.
OK je sve to...samo nisi mi naveo u čemu se sastoji uloga trenera DK reprezentacije?
Ne mešam ja politiku već se dotični umetnik sam javio da podrži Vučića. Ničim izazvan, ili možda za pare.
- - - - - - - - - -
Zašto no comment? Dečko je izdominirao u drugom delu sezone. Eksplodiao je i zasluženo preuzeo prvo mesto.

A gde su ti komentari za Novakovu višegodišnju dominaciju u tenisu? Proglašavao si ga za lažnog No1 kad god je makar u jednom meču posustao. Ti si zaista neograničeni Novakov mrzitelj,
.
.
.
.
.
.
![]()
Inače uopšte nisam mrzitelj, nemoj da lažeš.Nije istina.Govorio sam da je lažni broj 1 samo kad se provlačio zahvaljujući predajama protivnika i povredama.Inače uopšte nisam mrzitelj, nemoj da lažeš.
Upravo si moj no comment delimicno objasnio.Pariz i London su namesteni turniri.Marej je lazni br.1.
Zamolila bih vas da mi ne replicirate jer na ovu temu necu da diskutujem.Hvala lepo