Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako je krenuo, dobro će biti da ostane prvi do kraja godine... :D

- - - - - - - - - -

Igrao je finale prošle godine gde ga je Feđa rutinski oprao, i samim tim gubi 500 bodova ako ne odigra ove godine, zar ne? Turnir je serije 1000.

600 bodova je finale mastersa... Ti bi kolega da ga častiš stotkom i posle onog fijasaka na OI? :hahaha:

Ne znam da li nastupa Marej, ali i on brani polufinale što je 360 bodova. Bilo bi lepo da igra :klap:

Ako Nolo nastavi ovako kilavo da igra, eto šanse za Mareja da osvoji još koji GS i eventualno bude 1. na ATP listi :D

A to neće biti dobro...

e9823e139ed94fa39521503a3927c05b.png

Kako je krenuo, dobro će biti da ostane prvi do kraja godine... :D

- - - - - - - - - -

Igrao je finale prošle godine gde ga je Feđa rutinski oprao, i samim tim gubi 500 bodova ako ne odigra ove godine, zar ne? Turnir je serije 1000.

600 bodova je finale mastersa... Ti bi kolega da ga častiš stotkom i posle onog fijasaka na OI? :hahaha:

Ne znam da li nastupa Marej, ali i on brani polufinale što je 360 bodova. Bilo bi lepo da igra :klap:
Al pazi ovo,posle Sinsinatija Nole brani sve turnire :lol:

US open,zavrsni masters,2 hiljadarke i jednu 500.Murray je u naletu posle WB i OI,bice zestoka borba do kraja :D

Cinjenica je da Nole igra svoj najgori tenis kada igra za reprezentciju, i tako vec 10 godina. Apsolutno uvek je igrao gore za reprezentaciju nego sto je bio u tom trenutku u formi na turnirima, ocigledno nema ni priblizno istu pripremu za meceve kada igra za reprezentaciju.

Nema istu motivaciju - PARE. Čak i za egzibicije uzima ogroman novac.

Pre će biti da je preuveličao "patnju" zbog poraza, da ga narod ne bi ispljuvao. Par dana kasnije se malo opustio i prestao da glumi ucveljenost :D

Nole je VEC ucinio SVE sto je trebalo.....

I UPISAO SVOJE IME MEDJU BESMRTNE LIKOVE SRPSKE ISTORIJE......

Sada moze da pobedjuje, gubi, igra nereseno....Vise mu nista, mi njegovi iskreni obozavatelji, necemo zameriti.

On je svoj posao ODRADIO DOBRO u ime svih nas malih i smrtnih ljudi.

Nole je VEC ucinio SVE sto je trebalo.....

I UPISAO SVOJE IME MEDJU BESMRTNE LIKOVE SRPSKE ISTORIJE......

Sada moze da pobedjuje, gubi, igra nereseno....Vise mu nista, mi njegovi iskreni obozavatelji, necemo zameriti.

On je svoj posao ODRADIO DOBRO u ime svih nas malih i smrtnih ljudi.

Ne sporim to što si napisao. Ali je činjenica da je od svega postignutog najmanje uradio kada je igrao za reprezentaciju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back