Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Ovo je neverovatno, pogotovo što je u pitanju Vimbldon, najvažniji turnir na svetu. U ekstazi sam! Bio sam spreman za njegov agresivan početak danas. Đoković je jedan od najboljih tenisera svih vremena. Zato sam još srećniji zbog ovog trijumfa" rekao je Sem Kveri po završetku meča.

Nije ni bitno, vec ima 3 komada, bitno je da je uzeo RG...nek juri sad taj us open.
I dalje ima lepu priliku da zavrsi godinu sa 3 slema.

Sada sledi veoma gust raspored u svega 40-tak dana igrace se Toronto, Rio, Sinsinati i US Open. Posebno je gust deo od Ria do US Open, prakticno bez predaha.Rio se zavrsava 14 avgusta a Sinsinati pocinje isti dan dok US Open ima nedelju dana pauze u odnosu na kraj Sinsinatija. Toronto kao uvodni turnir mu je najmanje bitan, Rio mozda poslednja prilika da osvoji olimpijsko zlato, taj se turnir ne boduje .
Sinsinati nikada nije osvojio i to je poslednji masters turnir koji mu nedostaje.
Na kraju US Open kao poslednji GS veoma vazan nakon podbacaja na Vimbldonu jer mu se Marej moze ozbiljno pribliziti ako podbaci, zatim jos jedan neuspeh na GS bi mu znacajno otezao cilj da prestigne Federera po broju GS, osvajanjem US Opena bi se vrati na pravi kolosek, odbranio poene .
Ovakav period mu se vise nece ponoviti tim pre sto kada napuni 30 moci ce malo vise da kalkulise i sa mastersima, do sada je samo jedan mogao da propusti , bice moguce da pravi plan odmora i da produzi karijeru.
Kod Djokovica je najveci problem ta mentalna istrosenost, na RG je imao motiv i borio se dok na Vimbldonu se videlo da mu je svega preko glave i potrebno je da vrati fokus ali i da drugacije planira sezonu, sa vecim pauzama i drugacijim planom priprema.

Poslednja izmena:
Evo Nole je na facebook-u cestitao rodjendan nasem Nikoli Tesli, a ja da cestitam na radu ove teme jer nisam bila bas dugo aktivna :)

Veliki poljubac za Dusku vodoliju, nadam se da me se seca :heart:

21a61bd1-19a5-49c6-82cd-39a172b4230a-2060x1236.jpeg

Ne koristi Nole nikakve medikamente...

Mozda ih koristi Rafa?

Jesi li video kako se on ZNOJI?

To je jedan ZNAK...

Kod Noleta nema NIKAKVIH ZNAKOVA da koristi nista zabranjeno.

Ne. Ako izuzmeš 2 ili 3 meča od po 5 sati na vrhunskom nivou koje igra bez dana pauze, nema nekih naznaka.

Ili to da pre 2011 nije mogao da igra duže od 2 sata bez da pada po terenu i guši se.

A nacin ishrane , nacin zivota i treninga , nema nikakvog udela u tome , vec bas "medikamenti" ?
Zar bi se to moglo sakriti do sada ?
I to bas kod Djokovica ...

Englezi bi prvi o tome na sva zvona , ali kada bi nasli tragove koriscenja , a ne da stvaraju kampanju na koju se neki primaju ...!

A nacin ishrane , nacin zivota i treninga , nema nikakvog udela u tome , vec bas "medikamenti" ?
Zar bi se to moglo sakriti do sada ?
I to bas kod Djokovica ...

Englezi bi prvi o tome na sva zvona , ali kada bi nasli tragove koriscenja , a ne da stvaraju kampanju na koju se neki primaju ...!

Da, počeo je tako da živi i trenira tek od 2011 i sve se promenilo...Uf.

Ne. Ako izuzmeš 2 ili 3 meča od po 5 sati na vrhunskom nivou koje igra bez dana pauze, nema nekih naznaka.

Ili to da pre 2011 nije mogao da igra duže od 2 sata bez da pada po terenu i guši se.

Kada sam ja imao godina kao Nole, trenirao sam 4-5 sati dnevno i pored toga plivao desetak km bez da se zamorim!

To samo znaci da danas mnogo vise i ozbiljnije trenira.

Kada sam ja imao godina kao Nole, trenirao sam 4-5 sati dnevno i pored toga plivao desetak km bez da se zamorim!

To samo znaci da danas mnogo vise i ozbiljnije trenira.

Ne, promašio si poentu. Taj isti Nole sa 18 - 23 godina starosti je umirao na terenu nakon 2 sata igre, i nije mogao da diše, imao je 10 povreda godišnje itd. ALI Nole sa 24 godine igra mečeve od po 5 sati bez pada forme, uopšte se ne povređuje, čak ne deluje zaduvan nakon 30+ odigranih udaraca u poenu. TO je ono što je sumnjivo u celoj priči.

Ne, promašio si poentu. Taj isti Nole sa 18 - 23 godina starosti je umirao na terenu nakon 2 sata igre, i nije mogao da diše, imao je 10 povreda godišnje itd. ALI Nole sa 24 godine igra mečeve od po 5 sati bez pada forme, uopšte se ne povređuje, čak ne deluje zaduvan nakon 30+ odigranih udaraca u poenu. TO je ono što je sumnjivo u celoj priči.

Pa jako je dobro utreniran, a pre nije bio.... Sta je tu cudno, to nema mnogo veze sa godinama.

Opet je pobedio onog klempavog Stepaneka....:sad2:

- - - - - - - - - -

Da, u razmaku od godinu dana je eksplodirao bukvalno. A trenirao je isto i pre toga...hm. Zar nije izdao knjigu o ishrani kao svoj alibi?

Pa covek moze da nabije kondiciju za samo par meseci...I ishrana pomaze takodje...Nista tu ne lici na drogiranje. Meni je samo Nadal sumnjiv.

Ај искарикирај још мало. :evil: Иначе, и такав каквог га описујеш, тукао је твог Феда ко вола у купусу. После се овај рахитични вадио да су га болела леђа.:sad2:

- - - - - - - - - -

Opet je pobedio onog klempavog Stepaneka....:sad2:

- - - - - - - - - -

Pa covek moze da nabije kondiciju za samo par meseci...I ishrana pomaze takodje...Nista tu ne lici na drogiranje. Meni je samo Nadal sumnjiv.
А Федоје? Па тај не може да одигра ни два сета а да не падне у кому ако не нацуца мало из оне флашице.:sad2:

Ај искарикирај још мало. :evil: Иначе, и такав каквог га описујеш, тукао је твог Феда ко вола у купусу. После се овај рахитични вадио да су га болела леђа.:sad2:

Nemoj tako za Feda. I Fed je veliki sampion.

Ali Nole je ipak malo veci jer je imao TEZI PUT da to svet konacno prizna i skine mu kapu....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back