BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Imao sam utisak u prva dva seta da se trudio da izgubi......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Imao sam utisak u prva dva seta da se trudio da izgubi......![]()

Evo Nole je na facebook-u cestitao rodjendan nasem Nikoli Tesli, a ja da cestitam na radu ove teme jer nisam bila bas dugo aktivna
Veliki poljubac za Dusku vodoliju, nadam se da me se seca
Pogledajte prilog 393477

Dobro ovi nisu psihički odlepili od Novakovih projektila![]()

Kralj,legenda
Teniski svet da bude ponosan što ima takvu ljudinu kao što je naš Nole![]()
Ne samo teniski svet, nego svi mi i svi ljudi dobre volje na svetu.
Nole je uzor, referencija i primer svim mladima na svetu sta se RADOM moze postici i dokle stici....

I dobrim medikamentima![]()
Ne koristi Nole nikakve medikamente...
Mozda ih koristi Rafa?
Jesi li video kako se on ZNOJI?
To je jedan ZNAK...
Kod Noleta nema NIKAKVIH ZNAKOVA da koristi nista zabranjeno.
A nacin ishrane , nacin zivota i treninga , nema nikakvog udela u tome , vec bas "medikamenti" ?
Zar bi se to moglo sakriti do sada ?
I to bas kod Djokovica ...
Englezi bi prvi o tome na sva zvona , ali kada bi nasli tragove koriscenja , a ne da stvaraju kampanju na koju se neki primaju ...!
Ne. Ako izuzmeš 2 ili 3 meča od po 5 sati na vrhunskom nivou koje igra bez dana pauze, nema nekih naznaka.
Ili to da pre 2011 nije mogao da igra duže od 2 sata bez da pada po terenu i guši se.
Kada sam ja imao godina kao Nole, trenirao sam 4-5 sati dnevno i pored toga plivao desetak km bez da se zamorim!
To samo znaci da danas mnogo vise i ozbiljnije trenira.
Ne, promašio si poentu. Taj isti Nole sa 18 - 23 godina starosti je umirao na terenu nakon 2 sata igre, i nije mogao da diše, imao je 10 povreda godišnje itd. ALI Nole sa 24 godine igra mečeve od po 5 sati bez pada forme, uopšte se ne povređuje, čak ne deluje zaduvan nakon 30+ odigranih udaraca u poenu. TO je ono što je sumnjivo u celoj priči.
Pa jako je dobro utreniran, a pre nije bio.... Sta je tu cudno, to nema mnogo veze sa godinama.

Da, u razmaku od godinu dana je eksplodirao bukvalno. A trenirao je isto i pre toga...hm. Zar nije izdao knjigu o ishrani kao svoj alibi?
Ne, promašio si poentu. Taj isti Nole sa 18 - 23 godina starosti je umirao na terenu nakon 2 sata igre, i nije mogao da diše, imao je 10 povreda godišnje itd. ALI Nole sa 24 godine igra mečeve od po 5 sati bez pada forme, uopšte se ne povređuje, čak ne deluje zaduvan nakon 30+ odigranih udaraca u poenu. TO je ono što je sumnjivo u celoj priči.
Иначе, и такав каквог га описујеш, тукао је твог Феда ко вола у купусу. После се овај рахитични вадио да су га болела леђа.
А Федоје? Па тај не може да одигра ни два сета а да не падне у кому ако не нацуца мало из оне флашице.Opet je pobedio onog klempavog Stepaneka....
- - - - - - - - - -
Pa covek moze da nabije kondiciju za samo par meseci...I ishrana pomaze takodje...Nista tu ne lici na drogiranje. Meni je samo Nadal sumnjiv.

Ај искарикирај још мало.Иначе, и такав каквог га описујеш, тукао је твог Феда ко вола у купусу. После се овај рахитични вадио да су га болела леђа.
![]()