Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ATP je svetska PROFESIONALNA organizacija tenisa.

Njih ne zanimaju religije.

Oni zele igrace koji ce dovoditi publiku na stadione i stvarati profit.

A ne kojima ce biti vera na prvom mestu.

Cudi me da to Noletu nije jasno?

On veliki pravoslavac (javno) moze da bude tek kad zavrsi karijeru.:rtfm:

Po kom je to paragrafu obavezan da ne pomaze Pravoslavlje?

I da se ti malo previse ne utrpavas u njegove privatne stvari?

Poslednja izmena:
Nije bitno sta ce crkva uraditi sa novcem koji je dao dobrotvor.

Da li je tebi bitno sta ce neki prosjak sa ulice uraditi sa parama koje mu das u prolazu?

Da li ce kupiti sendvic ili casicu rakije?

Ti si tvoje oduzio pred Bogom kada si mu stavio novac u ruku.

Ne moras dalje da ga kontrolises, ostalo je na njegovu dusu.

...naravno da mi je bitno :)...ili kupim sendvic...nikada ne dajem pare :)...i NOLE ne treba da ih daje drugima kao platu vec da ih daje da bi se od njih uradilo nesto "dobro".
Sa druge strane...rekao sam ti da nadjes jedan podatak u kojem NOLE sam govori kako je dao pare...sve su to izvori.

I dalje tvrdim da to sto se ZNA da je Nole poklanjao novac crkvi - SAMOREKLAMERSTVO a ne DOBROTA.

Da je on dao A DA NE ZNA NIKO (ni novinari) to bi bi ISTINSKI POKLON.

Ovako....

Znas li ti Duskice draga koliko Nole ima po svetu navijaca koji NISU PRAVOSLAVCI, NISU HRISCANI, NISU NI VERNICI....?

Koliko je on njih IZGUBIO kada se saznalo da je poklanjao samo jednoj verskoj ustanovi novac?

Novak je COVEK CELOG SVETA, najbolji sportista danasnjice, on ne bi trebao da propada ni jednoj veri i svim verama istovremeno!

Njega treba da vole i muslimani i Jehovini svedoci i katolici i supotari i mormoni i ateisti i satanisti i SVI OSTALI....

A ne samo pravoslavci kojima JEDINO POKLANJA NOVAC....

I zbog toga je to trebao uraditi U TAJNOSTI.

Sta ce Noletu reklama i samoreklamerstvo..kao najboljem teniseru sveta i broju 1.
Gde god se pominje SPC i pravoslavci vernici ti hejtujes
Uzdrzi se malo

...ovakve stvari mogu samo dovesti do pronejvere novca od strane crkve :)...on kaze da bi bilo transparentno...isto bih i sam ucinio. Nista zarad samoreklame...vec principa opreza ;)...dao sam pare, ne trazim nista...ali neka se zna :)

Sa druge strane ja nigje nikada nisam procitao NOLETOVU izjavu tipa: "ja sam dao pare"...vec to saopstavaju izvoti tj. stampa...toliko...

:hahaha:...

Pa na njegovom sajtu stoje linkovi, nesrećo... :lol:

Sta ce Noletu reklama i samoreklamerstvo..kao najboljem teniseru sveta i broju 1.
Gde god se pominje SPC i pravoslavci vernici ti hejtujes
Uzdrzi se malo

Cak nije mnogo pozeljno ni da se teniseri po terenima vodaju sa svojim zenama i devojkama...

Na taj nacin Teniski savez gubi mnogo njihovih obozavateljki koji bi dosli da ih gledaju sa kojekakvim mastama...

Kada se zna da su u braku ili ozbiljnoj vezi, ta zenska masta splasne, pa devojka i zene ne dolaze da navijaju, a to se odrazava na kasu ATP-a....:sad2:

Jos jedna hajka na Novaka..i izvlacenje iz klonteksta, iako ne znam sta ce Novaku ovakve izjave
kada zna koliko nije omiljen i da se vreba svaka njegova izgovorena rec.

Ovi englezi resili da ga diskredituju van terena kada ne mogu na terenu

NOVA PALJBA PO NOVAKU Navratilova mu poručila da ne razume ravnopravnost polova, digle se i nevladine organizacije

Iako je on 95% vremena govorio o tome koliko ceni napore slabijeg pola, kako se divi njihovim žrtvama, pa i u porodičnom smislu, ne bi li uspele kao profesionalne sportiskinje, i iako je jasno rekao da je "apsolutno, apsolutno" za to da ženski tenis zarađuje više novca od muškog ako bude gledaniji, te njegove izjave nisu isticane u prvi plan u zapadnim medijima, već onaj deo u kome kaže:
"Sa druge strane, mislim da naš muški svet tenisa, ATP svet, treba da se bori za još više, jer statistike pokazuju da imamo sve više gledalaca na muškim teniskim mečevima. Mislim da je to, razumete, jedan od razloga zbog kojih bi možda mi mogli da dobijemo više novca. Ali, ponavljam, znate i sami, ne možemo mi da se žalimo jer već imamo ogromne nagradne fondove u muškom tenisu".
Zapravo, od celog tog segmenta njegove izjave, u medijima engleskog govornog područja u prvi plan je istaknuto samo "Novak se zalaže da muškarci zarađuju više, jer su gledaniji". I, kada se stvari postave naopako, a vađenje reči iz konteksta je idealan primer za tako nešto, onda krenu i naopake posledice.

http://sport.blic.rs/indian-vels/no...-ne-razume-ravnopravnost-polova-digle/9mk4yej

Jos jedna hajka na Novaka..i izvlacenje iz klonteksta, iako ne znam sta ce Novaku ovakve izjave
kada zna koliko nije omiljen i da se vreba svaka njegova izgovorena rec.

Ovi englezi resili da ga diskredituju van terena kada ne mogu na terenu

NOVA PALJBA PO NOVAKU Navratilova mu poručila da ne razume ravnopravnost polova, digle se i nevladine organizacije

Iako je on 95% vremena govorio o tome koliko ceni napore slabijeg pola, kako se divi njihovim žrtvama, pa i u porodičnom smislu, ne bi li uspele kao profesionalne sportiskinje, i iako je jasno rekao da je "apsolutno, apsolutno" za to da ženski tenis zarađuje više novca od muškog ako bude gledaniji, te njegove izjave nisu isticane u prvi plan u zapadnim medijima, već onaj deo u kome kaže:
"Sa druge strane, mislim da naš muški svet tenisa, ATP svet, treba da se bori za još više, jer statistike pokazuju da imamo sve više gledalaca na muškim teniskim mečevima. Mislim da je to, razumete, jedan od razloga zbog kojih bi možda mi mogli da dobijemo više novca. Ali, ponavljam, znate i sami, ne možemo mi da se žalimo jer već imamo ogromne nagradne fondove u muškom tenisu".
Zapravo, od celog tog segmenta njegove izjave, u medijima engleskog govornog područja u prvi plan je istaknuto samo "Novak se zalaže da muškarci zarađuju više, jer su gledaniji". I, kada se stvari postave naopako, a vađenje reči iz konteksta je idealan primer za tako nešto, onda krenu i naopake posledice.

http://sport.blic.rs/indian-vels/no...-ne-razume-ravnopravnost-polova-digle/9mk4yej

Pa ima logike da zaradjuju vise ako na njihove meceve dolazi vise gledalaca...

Takodje ima logike da zaradjuju vise kada igraju u tri seta, a zene (uvek) samo u dva.

Nelogicno je sto nije tako.

...a sto se tice ove poslednje u nizu hajki na Novaka, da ponovim ono sto sam napisao na FB-u, gde sam lansirao kontraofanzivu protiv Twatterasica: Mozete samo da mu PLJUNETE POD PROZOR. Ako vas uopste puste do njegovog prozora.

Poslednja izmena od moderatora:
To sam i ja rekla ovde ..zato ne razumem sve one koji pisu protiv Novaka, osim Engleza..Za njih mi je jasno..:D

Vidi se Nince da ne pratis sport....:lol:

Nole je veliki jaran sa engleskim premijerom:

c81-cam.jpg

OVAKO IZGLEDA ATP LISTA DANAS.

1. (1.) Novak Ðoković (Srbija) 16.540 bodova
2. (2.) Endi Marej (Velika Britanija) 8.370
3. (3.) Rodžer Federer (Švajcarska) 7.695
4. (4.) Stan Vavrinka (Švajcarska) 6.405
5. (5.) Rafael Nadal (Španija) 4.990
6. (6.) Kei Nišikori (Japan) 4.070
7. (7.) Tomaš Berdih (Češka) 3.810
8. (8.) David Ferer (Španija) 3.505
9. (9.) Žo-Vilfred Conga (Francuska) 3.130
10. (10.) Rišar Gaske (Francuska) 2.795

Slusam juce komentatore ESPN-a: sve vrvi od kritika sta je Nole rekao o zenama! (konacno su nasli gde da ga nacnu!)

A jedan, bivsi igrac i danas komentator kaze: "Svi mi znamo da Nole ima pravo, ali o tome se ne govori!" :sad2:

Kako je uhvatio Edmundovu lopticu u dzep...:lol:

Nole je osim sto je najbolji teniser na svetu i veliki soumen...

Juce su se svi raspilavili kada je uzeo krpu od devojcice koja kupi lopte i obrisao njome pod...

Ili kada je tesio onog bilmeza Engleza kada je izgubio mech...

Ili kada je ukecao loptu u dzep...

To publika voli i tako treba da se ponasa, ali da pazi da ne pretera, jer tada izaziva suprotan efekat!

Sraman tretman

Ne moraju svi da ga vole, ali moraju da ga poštuju... Ono što Novak Đoković radi poslednjih nekoliko godina je za svaki respekt. Bez obzira da li je nekom miljenik Nadal, Federer ili Marej jasno je da svetski reket broj jedan mora da bude u centru pažnje.

U Majamiju i nisu baš naklonjeni Novaku Đokoviću. Kao da svi žele da prekinu njegovu dominaciju. Meč polufinala ovog turnira sa Gofanom, Srbin će igrati u sramnom terminu. Najbolji teniser današnjice će po lokalnom vremenu na teren izaći oko 13 časova (19 časova po našem vremenu). Da li je Đoković zaslužio da igra po najvećem suncu i vrućini? (temperatura u Majamiju u to vreme biće preko 30 stepeni).

http://sport.blic.rs/tenis/sraman-tretman-novak-igra-po-najvecoj-vrucini/37vxf4t

Sraman tretman

Ne moraju svi da ga vole, ali moraju da ga poštuju... Ono što Novak Đoković radi poslednjih nekoliko godina je za svaki respekt. Bez obzira da li je nekom miljenik Nadal, Federer ili Marej jasno je da svetski reket broj jedan mora da bude u centru pažnje.

U Majamiju i nisu baš naklonjeni Novaku Đokoviću. Kao da svi žele da prekinu njegovu dominaciju. Meč polufinala ovog turnira sa Gofanom, Srbin će igrati u sramnom terminu. Najbolji teniser današnjice će po lokalnom vremenu na teren izaći oko 13 časova (19 časova po našem vremenu). Da li je Đoković zaslužio da igra po najvećem suncu i vrućini? (temperatura u Majamiju u to vreme biće preko 30 stepeni).

http://sport.blic.rs/tenis/sraman-tretman-novak-igra-po-najvecoj-vrucini/37vxf4t

Ne bi bilo lose za tenis da vec jednom izgubi.

Ovako, kada stalno pobedjuje postaje skroz neinteresantno.

Ja sam cak prestao da grzem nokte...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back