Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srpski teniser Novak Đoković savladao je Španca Rafaela Nadala 7:6, 6:2 u polufinalu Masters turnira u Indijan Velsu.
Ovo je bio 48. susret Đokovića i Nadala, a Srbin sada vodi 25:23 u pobedama. Dobio je poslednjih šest njihovih duela, odnosno deset od prethodnih 11.
Đoković će se u nedelju u finalu (21 sat) za trofej boriti sa Kanađaninom Milošem Raonićem

Tan2016-3-18_23851872_0_620x0.jpg

Него..шта ви мислите колико ће милиона сада Најки да понуди Нолу када му оде ова матора дрогирана рага са огромним уговорима?

Него..шта ви мислите колико ће милиона сада Најки да понуди Нолу када му оде ова матора дрогирана рага са огромним уговорима?

Ja mislim da je za to kasno...vec mu je 29-a...a nisam siguran na koliko godina je potpisao sa uniqlo...
Moze biti da mu Merz i Rolex ponude neke ugovore na 5 godina...ali sunjam...u svakom slucaju...rekorder je po osvojenim premijama a van terena-sponzori je na 2 mijestu po forbsu...mislim na cirka 35 miliona...

...jbg...ne moze peugeot placati kako merz, casio kao rolex i uniqlo kao nike...ali djavlu malo bilo...hebes pare...na on reda pobjede...

Ja mislim da je za to kasno...vec mu je 29-a...a nisam siguran na koliko godina je potpisao sa uniqlo...
Moze biti da mu Merz i Rolex ponude neke ugovore na 5 godina...ali sunjam...u svakom slucaju...rekorder je po osvojenim premijama a van terena-sponzori je na 2 mijestu po forbsu...mislim na cirka 35 miliona...

...jbg...ne moze peugeot placati kako merz, casio kao rolex i uniqlo kao nike...ali djavlu malo bilo...hebes pare...na on reda pobjede...

Boze, kako ce sastaviti kraj s krajem bez tih ugovora....?:sad2:

Boze, kako ce sastaviti kraj s krajem bez tih ugovora....?:sad2:

...kada je siroke ruke...

Đoković pomogao manastir Gračanicu sa 100.000 dolara...

Gracanica.jpg
images

Ova novčana pomoć manastiru Gračanici i Eparhiji Raško-prizrenskoj namenjena je otkupu zemljišne parcele
Padalište u neposrednoj blizini manastirskog imanja.
Manastir je bio prinuđen da otkupi pomenutu parcelu po veoma visokoj ceni jer bi u protivnom imovina bila zauvek otuđena od manastira i Crkve, što bi dugoročno gledano imalo veoma štetne posledice za celu srpsku zajednicu u Gračanici.

Novčana donacija za manastir Gračanicu uplaćena je preko Humanitarnog fonda "Novak" koji radi uz svesrdnu podršku Genadija Timčenka, uglednog biznismena i dobrotvora iz Rusije.

"Pored svojih dostignuća na polju sporta, Nole se istakao i svojom dobrotvornom delatnošću, svesrdnim i iskrenim pomaganjem stradalnom narodu sa Kosova i Metohije.

Pored njegove redovne pomoći manastirima Hilandaru i Sv. Arhangelima kod Prizrena, takođe treba pomenuti pomoć i stipendiranje dece, posebno sa Kosova i Metohije, preko fondacije “Naša Srbija”, donaciju ambulantnog vozila bolnici u Kosovskoj Mitrovici, pomoć deci ometenoj u razvoju u Banjoj Luci, kao i pomoć nedavno postrdalim u zemljotresu u Kraljevu i poplavama u Loznici", navodi se u saopštenju objavljenom na zvaničnom internet sajtu našeg najboljeg tenisera.

:cool:

Nego da putam cenjene poznavaoce tenisa nesto sto me zanima: koliko igraci CASTE kada pobede na nekom velikom takmicenju one devojcice i decake koji sakupljaju lopte i pridrzavaju im peskire?

- - - - - - - - - -

Nemam nista sto pomaze crkve i manastire.

Ali imam protiv toga sto to cini JAVNO. :rtfm:

Nego da putam cenjene poznavaoce tenisa nesto sto me zanima: koliko igraci CASTE kada pobede na nekom velikom takmicenju one devojcice i decake koji sakupljaju lopte i pridrzavaju im peskire?

- - - - - - - - - -

Nemam nista sto pomaze crkve i manastire.

Ali imam protiv toga sto to cini JAVNO. :rtfm:

Zajedno se fotografisu i vjerovatno bude nesto baksisa u vidu ceka od svakog igraca...u to me sumnjam.

Nego, sta to cini javno???

Zajedno se fotografisu i vjerovatno bude nesto baksisa u vidu ceka od svakog igraca...u to me sumnjam.

Nego, sta to cini javno???

Javno kaze da daje pare verskim ustanovama, kojim i koliko.

To je SAMOREKLAMERSTVO koje skodi (njemu najvise).

Ako vec pomaze neku versku ustanovu - to treba da radi da niko ne zna, INKOGNITO.

Bog vidi sve, ne mora to da mu saopsti preko svetske stampe.

Javno kaze da daje pare verskim ustanovama, kojim i koliko.

To je SAMOREKLAMERSTVO koje skodi (njemu najvise).

Ako vec pomaze neku versku ustanovu - to treba da radi da niko ne zna, INKOGNITO.

Bog vidi sve, ne mora to da mu saopsti preko svetske stampe.

...ovakve stvari mogu samo dovesti do pronejvere novca od strane crkve :)...on kaze da bi bilo transparentno...isto bih i sam ucinio. Nista zarad samoreklame...vec principa opreza ;)...dao sam pare, ne trazim nista...ali neka se zna :)

Sa druge strane ja nigje nikada nisam procitao NOLETOVU izjavu tipa: "ja sam dao pare"...vec to saopstavaju izvoti tj. stampa...toliko...

...ovakve stvari mogu samo dovesti do pronejvere novca od strane crkve :)...on kaze da bi bilo transparentno...isto bih i sam ucinio. Nista zarad samoreklame...vec principa opreza ;)...dao sam pare, ne trazim nista...ali neka se zna :)

Sa druge strane ja nigje nikada nisam procitao NOLETOVU izjavu tipa: "ja sam dao pare"...vec to saopstavaju izvoti tj. stampa...toliko...

BLAJBI pametuje a kad ne zna sto ce rastrci se po KRSTARICI tada svrati i na NOVAKOVU temu .

- - - - - - - - - -

Uglavnom rastuzi svoju prijateljicu dusku. vodoliju .
Sam ne zna sto je htio ali je napadao Novaka a to nije dobro za njihovo prijateljstvo.

Nije bitno sta ce crkva uraditi sa novcem koji je dao dobrotvor.

Da li je tebi bitno sta ce neki prosjak sa ulice uraditi sa parama koje mu das u prolazu?

Da li ce kupiti sendvic ili casicu rakije?

Ti si tvoje oduzio pred Bogom kada si mu stavio novac u ruku.

Ne moras dalje da ga kontrolises, ostalo je na njegovu dusu.

Nije bitno sta ce crkva uraditi sa novcem koji je dao dobrotvor.

Da li je tebi bitno sta ce neki prosjak sa ulice uraditi sa parama koje mu das u prolazu?

Da li ce kupiti sendvic ili casicu rakije?

Ti si tvoje oduzio pred Bogom kada si mu stavio novac u ruku.

Ne moras dalje da ga kontrolises, ostalo je na njegovu dusu.

Ne mogu se cudom nacuditi sto si ovo napisao .
Pomoc manastiru Gracanici i Eparhiji Rasko-prizrenskoj namenjena je otkupu zemljisne parcele ...
Novak im je pomogao da se zemljiste ne otudji .
Tu se Noletova prica o svemu tome zavrsava .
Ne mislis valjda da je Nole prosirio pricu ?
Kakva su ti poredjenja da bi Bokiju pojasnio svoju praznu pricu je tek za pricu .
Sto se sa tobom desava drug moj ?

Ne mogu se cudom nacuditi sto si ovo napisao .
Pomoc manastiru Gracanici i Eparhiji Rasko-prizrenskoj namenjena je otkupu zemljisne parcele ...
Novak im je pomogao da se zemljiste ne otudji .
Tu se Noletova prica o svemu tome zavrsava .
Ne mislis valjda da je Nole prosirio pricu ?
Kakva su ti poredjenja da bi Bokiju pojasnio svoju praznu pricu je tek za pricu .
Sto se sa tobom desava drug moj ?

I dalje tvrdim da to sto se ZNA da je Nole poklanjao novac crkvi - SAMOREKLAMERSTVO a ne DOBROTA.

Da je on dao A DA NE ZNA NIKO (ni novinari) to bi bi ISTINSKI POKLON.

Ovako....

Znas li ti Duskice draga koliko Nole ima po svetu navijaca koji NISU PRAVOSLAVCI, NISU HRISCANI, NISU NI VERNICI....?

Koliko je on njih IZGUBIO kada se saznalo da je poklanjao samo jednoj verskoj ustanovi novac?

Novak je COVEK CELOG SVETA, najbolji sportista danasnjice, on ne bi trebao da propada ni jednoj veri i svim verama istovremeno!

Njega treba da vole i muslimani i Jehovini svedoci i katolici i supotari i mormoni i ateisti i satanisti i SVI OSTALI....

A ne samo pravoslavci kojima JEDINO POKLANJA NOVAC....

I zbog toga je to trebao uraditi U TAJNOSTI.

I dalje tvrdim da to sto se ZNA da je Nole poklanjao novac crkvi - SAMOREKLAMERSTVO a ne DOBROTA.

Da je on dao A DA NE ZNA NIKO (ni novinari) to bi bi ISTINSKI POKLON.

Ovako....

Znas li ti Duskice draga koliko Nole ima po svetu navijaca koji NISU PRAVOSLAVCI, NISU HRISCANI, NISU NI VERNICI....?

Koliko je on njih IZGUBIO kada se saznalo da je poklanjao samo jednoj verskoj ustanovi novac?

Novak je COVEK CELOG SVETA, najbolji sportista danasnjice, on ne bi trebao da propada ni jednoj veri i svim verama istovremeno!

Njega treba da vole i muslimani i Jehovini svedoci i katolici i supotari i mormoni i ateisti i satanisti i SVI OSTALI....

A ne samo pravoslavci kojima JEDINO POKLANJA NOVAC....

I zbog toga je to trebao uraditi U TAJNOSTI.

Svako najvise postuje svoju veru!
I ovo nije prvi put da Nole pomaze nasu/njegovu crkvu.
On ne prica o tome, ali mu se nasa crkva javno zahvaljuje i to se procuje.
Blajbi, tebi bas dosadno danas, a?:D

Svako najvise postuje svoju veru!
I ovo nije prvi put da Nole pomaze nasu/njegovu crkvu.
On ne prica o tome, ali mu se nasa crkva javno zahvaljuje i to se procuje.
Blajbi, tebi bas dosadno danas, a?:D

ATP je svetska PROFESIONALNA organizacija tenisa.

Njih ne zanimaju religije.

Oni zele igrace koji ce dovoditi publiku na stadione i stvarati profit.

A ne kojima ce biti vera na prvom mestu.

Cudi me da to Noletu nije jasno?

On veliki pravoslavac (javno) moze da bude tek kad zavrsi karijeru.:rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back