ИЛКЕ*
Poznat
- Poruka
- 9.700
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad je mogao da ode u Umag umesto Argentinu sto se ne bi slikao sa ustaskinjom koja slavi Oluju? Samo SRBIJA!
I koja je došla da mu se pokloni. Nije on išao kod nje.![]()
Kad je mogao da ode u Umag umesto Argentinu sto se ne bi slikao sa ustaskinjom koja slavi Oluju? Samo SRBIJA!
Cim sam vidjela ovu sliku znala sam da ce biti svakakvih komentara .
Vec vidjeno nista novo .
Neki ljudi nece ili ne mogu svejedno da okrenu list u zivotu .
Da u svakom momentu svog zivota uzivaju pozitivno misleci i radeci .
Jer samo tako mozemo biti ljudi dostojni one velike recenice *COVJEK to zvuci gordo .
Novak je veliki covjek i veliki sportista .![]()
Da se vaš musavi glodar Troicki slikao ne bi toliko balavio na ovoj slici.
Vama je oluja non-stop u glavi jer ste rođeni u srcu hrvatske.
a kad su se ana i jelena slikale sa klintonom, to je ok? tačno se vidi ko proziva đokovića, oni iskompleksirani koji nikad ništa u svom životu nisu postigli, a kamoli učinili išta za srbiju u koju se toliko kunu. ukratko ljudi puni mržnje.
Ista stvar, i Ana i Jelena i vecina nasih sportista je totalno pogubila kompas.. Mogli bi da se ugledaju na tipa Čavica i iskoriste svoju popularnost da pomognu Srbiji..
Ja sam Djokoviceve uspehe dozivljavao kao uspehe zemlje, do skora, dok me nije razocarao nekim svojim postupcima.. Od tad ga gledam kao svakog drugog sportistu, isti mi djavo sta ce uraditi..
Nisam nista uradio za zemlju, ali sam ziveo u vojnoj zgradi od malena, deda mi je dao zivot za Srbiju i svakako da se od tebe osecam kao veci Srbin, sa tim nakaradnim autonomaskim nickom.
ja nisam tako dozivljavao, kao sto se ne zna da li je ijedan teniser promovisao svoju zemlju i sta u njoj radi, to niko ne zna jer verovatno nista i ne rade puca im patka i tako treba,nek mu plati drzava milion $ godisnje a ne da preti zatvaranjem teniskih terena ako je zakasnio s placanjem strujeIsta stvar, i Ana i Jelena i vecina nasih sportista je totalno pogubila kompas.. Mogli bi da se ugledaju na tipa Čavica i iskoriste svoju popularnost da pomognu Srbiji..
Ja sam Djokoviceve uspehe dozivljavao kao uspehe zemlje, do skora, dok me nije razocarao nekim svojim postupcima.. Od tad ga gledam kao svakog drugog sportistu, isti mi djavo sta ce uraditi..
Nisam nista uradio za zemlju, ali sam ziveo u vojnoj zgradi od malena, deda mi je dao zivot za Srbiju i svakako da se od tebe osecam kao veci Srbin, sa tim nakaradnim autonomaskim nickom.
Duska, lepo si rekla, svako ima pravi na svoje misljenje.. Zar ja nemam prava da kazem da me razocarao..
Ova tema se ne zove "hvalite Novaka Djokovica" nego "Novak Djokovic" gde komentarisemo njega, bilo dobro-lose.. Ja sam o njemu kao igracu vec govorio u superlativima i to i sad mislim. Kao covek me razocarao nekim stvarima u zadnje vreme, necu sigurno da mu se divim do imbecilnosti i postavljam slike i hvalim ga svaki dan ako tako ne mislim..![]()
Naravno da ne bih, pa nisam ja toliko jadan da gledam kroz prizmu kluba na ovakve stvari.. Navijam za Partizan al to nema nikakve veze sa ovim jer Srbiju volim 10 x više.