Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno, Machony.
Slazem se sa tobom.
Svako ima pravo da sa svojim zivotom radi sta hoce i da snosi posledice ili benefite.
Ako je bilo i ``pritiskanja`` sa oceve strane sto se tice broja odigranih meceva... mislim da to odavno nije slucaj.

Ne znam, otac je sigurno uporan u svojim poslovnim namerama, a Nole odrađuje onaj teži deo posle od samog početka...

Poslednja izmena od moderatora:
Novak i direktor kancelarije UNICEF-a u Beogradu Mihel Sent-Lot posetili su Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici, gde su razgovarali sa porodicama primaocima usluge "Porodični saradnik", projekta koji se primenjuje u 120 porodica na području Beograda, Niša, Kragujevca i Novog Sada.
Planirano je da tokom tri godine trajanja projekta bude obuhvaćeno 400 porodica i više od 1.000 dece. Fondacija „Novak Đoković" projekat finansira sa 750.000 američkih dolara.

466935_novak-djokovicmac9777008zvecanska_f.jpg

http://sport.blic.rs/Tenis/252288/D...ste-stub-drustva-ucinicemo-sve-da-budete-jaki

Novak i direktor kancelarije UNICEF-a u Beogradu Mihel Sent-Lot posetili su Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici, gde su razgovarali sa porodicama primaocima usluge "Porodični saradnik", projekta koji se primenjuje u 120 porodica na području Beograda, Niša, Kragujevca i Novog Sada.
Planirano je da tokom tri godine trajanja projekta bude obuhvaćeno 400 porodica i više od 1.000 dece. Fondacija „Novak Đoković" projekat finansira sa 750.000 američkih dolara.

466935_novak-djokovicmac9777008zvecanska_f.jpg

http://sport.blic.rs/Tenis/252288/D...ste-stub-drustva-ucinicemo-sve-da-budete-jaki

Kapa dole za gest! :worth: Tako se to radi!

ITALIJANI LUDUJU ZA NJIM! Novakov trening u Rimu gledalo hiljadu ljudi!

novak-rim-trening2.jpg

novak-rim-trening3.jpg

Trening koji je najbolji srpski teniser Novak Đoković odradio pred početak Mastersa u Rimu gledalo je oko hiljadu njegovih fanova.

Novak očigledno ima veliki broj navijača u Italiji, koji su posle treninga tražili autograme i slikali se s drugim igračem sveta, koji je trenirao sa Švajcarcem Stanislasom Vavrinkom…

NOVAK izjavio da je zadovoljan sto je u teskim uslovima pobijedio Radeka Stepaneka ...

4243912645372451569402171233666_orig.jpg

“Iskreno, ovo su bili najgori uslovi za igru u mojoj karijeri, a i ranije sam igrao po vetrovitom vremenu – šljaka ti ulazi u oči, ništa ne vidiš, vetar ide u svim pravcima.
Bilo je nemoguće pronaći bilo kakav ritam, samo sam želeo da pobedim i uspeo sam u tome protiv iskusnog igrača sa dobrim udarcima“,

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2014&mm=05&dd=13&nav_id=847482

NOVAK izjavio da je zadovoljan sto je u teskim uslovima pobijedio Radeka Stepaneka ...

4243912645372451569402171233666_orig.jpg

“Iskreno, ovo su bili najgori uslovi za igru u mojoj karijeri, a i ranije sam igrao po vetrovitom vremenu – šljaka ti ulazi u oči, ništa ne vidiš, vetar ide u svim pravcima.
Bilo je nemoguće pronaći bilo kakav ritam, samo sam želeo da pobedim i uspeo sam u tome protiv iskusnog igrača sa dobrim udarcima“,

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2014&mm=05&dd=13&nav_id=847482

Ponovo se zali... Pa da li je moguće da svi ostali igrači igraju i ćute, a da se No2e stalno nešto žali? :mrgreen:

A meni puno srce sto je Nole trenirao sa Stasom!

Da sam na mestu Novaka, kada sam na mrezi dobro bih pazila da lopticu posaljem u sasvim drugom pravcu od protivnika, ali to je izgleda neka uslovna reakcija da kada si na mrezi gadjas tj. saljes lopticu pravo prema protivniku. To sam primetila ne samo kod Noleta, nego i kod drugih iskusnijih igraca. Ali, na primer, Gulbis tako ne radi. :) tj. vrlo retko.
Teniser mora zaista da bude stalno u fokusu, ne sme ni za trenutak da se opusti, jer danas svako svakog moze da pobedi. U to smo se uverili bezbroj puta.
A sto se psovanja tice, lekari podrzavaju psovanje kao metod izbacivanja besa, frustracije i ostalog. Neko to radi skriveno iza peskira, neko prilicno glasno, neko samo nesto promrmlja za sebe, ali to se jednostavno mora raditi.
Ne treba sada ici u ekstrem pa ispustati urlike poput Tarzana, ali mislim da ste me razumeli sta sam imala na umu.
:)

Poslednja izmena:
A meni puno srce sto je Nole trenirao sa Stasom!

Da sam na mestu Novaka, kada sam na mrezi dobro bih pazila da lopticu posaljem u sasvim drugom pravcu od protivnika, ali to je izgleda neka uslovna reakcija da kada si na mrezi gadjas tj. saljes lopticu pravo prema protivniku. To sam primetila ne samo kod Noleta, nego i kod drugih iskusnijih igraca. Ali, na primer, Gulbis tako ne radi. :) tj. vrlo retko.
Teniser mora zaista da bude stalno u fokusu, ne sme ni za trenutak da se opusti, jer danas svako svakog moze da pobedi. U to smo se uverili bezbroj puta.
A sto se psovanja tice, lekari podrzavaju psovanje kao metod izbacivanja besa, frustracije i ostalog. Neko to radi skriveno iza peskira, neko prilicno glasno, neko samo nesto promrmlja za sebe, ali to se jednostavno mora raditi.
Ne treba sada ici u ekstrem pa ispustati urlike poput Tarzana, ali mislim da ste me razumeli sta sam imala na umu.
:)

Da, mnogi mu to zameraju... Ne može svako da odigra na mreži kao Kralj, koji bira mesto i ugao po želji, i čini da to izgleda savršeno lako :D To je u stvari najteže izvesti, jer da nije, svi bi znali tako da odigraju na mreži ;)

- - - - - - - - - -

Sta da ti kazem kolega,Novak je Novak :roll:

Dabome...ima ona stara narodna, samo ne smem da napišem da ne budem banovan :D

Svaka sitnica mu smeta :D

Da li je rec o tome sto je Novaku smetao vetar?
Pa vetar smeta svakom teniseru i teniserki.
Evo i ova dvojica se muce, Granoljers i Endica, bas ih gledam.Vetar duva kao lud i danas...

A juce uvece su teniserke igrale na veoma niskoj temperaturi za ovo doba godine u Rimu + vetar.

Evo i ova dvojica se muce, Granoljers i Endica, bas ih gledam.Vetar duva kao lud i danas...

A juce uvece su teniserke igrale na veoma niskoj temperaturi za ovo doba godine u Rimu + vetar.

Ne, reč je o tome da je on jedini pricao o uslovima...Ako se još neko žalio, molim te napiši mi :D

Ja bih rekao da svima isto smeta vetar, jer svi igraju na istim terenima. Ako si pravi, ti ćeš se prilagoditi terenu i uslovima. Ako nisi, nećeš :D

- - - - - - - - - -

Da, vidim Jelena u skafanderu igra, a Kuznjetsova u haljinici :D Čvrsta Ruskinja :D

Hladno je bilo.
A poznato je da Jeca ne voli hladnocu, zbog cestih prehlada.
Zato je i morala da se tako obuce.
A Cveta je Cveta. Mada je predala Jeci mec - cujem - ali ne znam zbog cega.
Gledala sam do 3-0 za Jecu i videla sam da je pobeda blizu, a meni se spavalo.

Hladno je bilo.
A poznato je da Jeca ne voli hladnocu, zbog cestih prehlada.
Zato je i morala da se tako obuce.
A Cveta je Cveta. Mada je predala Jeci mec - cujem - ali ne znam zbog cega.
Gledala sam do 3-0 za Jecu i videla sam da je pobeda blizu, a meni se spavalo.

Predala joj Ceca zbog povrede...
Jelena kuburi sa nosom otkako ga je operisala. Nije dobro...

SAD GA VIDIŠ, SAD GA NE VIDIŠ: Novak u epizodi “Put do Garosa”!

nole-spot.jpg

Kako se bliži Rolan Garos, organizatori drugog po redu Gren slema u sezoni prave originalne promotivne spotove.

Ovoga puta “put do Rolan Garosa“ podrazumeva i natprirodne sposobnosti tenisera, a zvezda prvog video-snimka bio je drugi teniser planete Novak Đoković.

Rolan Garos jedini je Gren slem turnir koji Novaku nedostaje, a do sada je jednom poražen u finalu (2012) i četiri puta u polufinalu (2007, 2008, 2011, 2013).

B92.net

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back