Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala ti.
E pa ni ja mu ne verujem da nije znao to tenisko pravilo.
Ali zasto bi sam sebe tako ``ispalio``?
Ne razumem.

- - - - - - - - - -

Nesto se mislim... mozda nece biti ni finala... ;)
Ma nije on sebe ispalio, on je pokazao kakav je čovek, i dokazao da ne bira "sredstva" kako bi došao do pobede ;)

A ISPALILA se Duška :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

- - - - - - - - - -

Odoh ja da spavam.
Laku noc svima. Mirne i lepe snove zelim svima na temi.
... :guza:

Iskreno, bilo me sramota kao sportiste kad je Nole izjavio da nije znao za pravilo prelaska reketom preko mreže. Mislim da ste i vi žene,koje u globalu slabije pratite tenis ali ste navijački, nekritički nastrojene harizmatičnom Noletu, u većini znale za to pravilo. A on, vrhunski igrač iz Top 3 već godinama to ne zna. Ma dajte ,molim vas. Kakvo licemerje, vređanje zdrave pameti. Zamislite fudbalera npr. koji nije čuo za ofsajd .
Mislim da i on pokušava da što pre zaboravi tu nesrećnu izjavu, pa ću i ja pokušati da se više ne vraćam na to, sem ako me na to neko ne isprovocira.
Još jednom, srećno u finalu, Đokoviću Novače.

Moraće Nole da pojača "Pripremu" za finale :D
:lol:
1237388916dopping.jpg

- - - - - - - - - -

Provereno,ovo je bilo previse ocigledno :D

776116835533898ed6bf53374944518_size3.jpg

“Podizao sam nivo igre kako je turnir odmicao, a najbolje sam odigrao u finalu, i to protiv svog najvećeg rivala.
Uživao samna terenu jer sam igrao sjajno i imao sam mnogo samopouzdanja, ali nisam hteo da izgubim fokus niti jedne sekunde jer je Rafa tip igrača koji, ako mu se dozvoli šansa, on će je iskoristiti i vratiće se u meč.
Zato nisam želeo da izgubim ’momentum’, čak i kada sam imao brejk viška u drugom setu, nisam čuvao energiju i svaki poen igrao sam sa 100% mogućnosti“.

“Protiv Nadal imam najviše šansi na betonskoj podlozi.
Uvek je pitanje da li mogu da sprovedem u delo taktiku koju sam planirao – ako dobijam neke lake poene servisom, ako uspevam da ga pomeram po terenu i ne dam mu da igra iz zone u kojoj se on komforno oseća, onda sam sve uradio kako treba.
Ali to je lakše reći nego učiniti.
On je igrač koji vas uvek tera da odigrate dodatni udarac, ima šampionski mentalitet. Sa druge strane, meni je danas sve išlo savršeno“.

Upravo tako kako pise.
Zaista nisam znala u kakvoj je formi, jer je malo meceva imao.
Znate i sami, dvojica su mu predala (Majer i Nisikori), sto se zaista cesto ne desava.
Po tome kako podizu formu se prepoznaju dobri teniseri.
Nadal igra isto i protiv 355 na listi i protiv prve desetorice, dok to kod Noleta i npr. Mareja ne vazi. Oni su veliki takticari i tacno znaju koliko ce snage i umeca da potrose na odredjenog protivnika.

Sve mu je juce ``islo`` kako treba. Ono je bio svemirski tenis.
Bravo Nole!
Sinoc sam bila ponosna duplo vise sto sam Noletova zemljakinja.

Bravo, Nole. Ono se zove demoliranje protivnika. Razvaliti Rafu za sat i 23 minuta , to se retko viđa. Bilo je uživanje gledati ga, a Rafu nikad nisam video tako bespomoćnog. Pravi čas modernog tenisa.

Mislim da nece ponoviti gresku. Necu da ga branim, ali i na greskama se uci...Vezao je IW i Majami. Ne moze to bas svako. :)
Sad ga cekaju iskusenja na sljaci. A on voli da igra na sljaci, koliko znam.
U pravu si za RG. Ali pre toga Monte Karlo, Barselona, Madrid, Rim, a tek 25.05. pocinje Roland Garros.

Poslednja izmena:
Da li neko zna da li ce Nole igrati turnire iz serije 250 i koje?
Ja sam nesto pretrazivala, ali nisam nista nasla...
Drustvo, ako znate, napisite...
koliko mi je poznato neće igrati na tim "malim" turnirima...igraće na mastersima (1000), GS (2000) i u kini na turniru 500 u pekingu koji brani od prošle godine...naravno, tu je i zavržni turnir, ali on je van konkurencije jer igra prvih 8 po osvojenim poenima te godine.
ranije je igrao te turnire 250, ali tad je bio u fazi skupljanja poena...kad se ustalio na 3. mestu odustao je od tih turnira.
kasnije je igrao samo još u beogradu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back