Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
P O B J E D A ...Nole MAJSTORE :heart::heart::heart:

9092816315324fb626e49e080511414_orig.jpg

“Mislim das am dobro riternirao danas i da imao mnogo prilika u njegovim servis gemovima.
Dvaput sam imao šansu da završim u drugom setu, odigrao sam dva loša gema, a on je potom bio fantastičan u taj brejku.
A, kada dođete u taj brejk sa Džonom Iznerom, ko god da ste, niste favorit.
Samos am pokušao da izdržim na terenu, da ostanem mentalno jak posle gubitka drugog seta, a onda sam odigrao sjajan treći”

Mora Nole da radi na slajs bekhendu, uzasan mu je. Uzasan mu je i taj udarac, i kako se nosi sa tim udarcem protivnika. On da ima taj udarac negde na prosecnom nivou TOP 100 igraca, bio bi bukvalno nepobediv. Ali dobro, savrsenstvo ne postoji.

Novace-Nole MAJSTORE nek te pobjede vole ... :heart::heart::heart:

446816_mdf38420_f.jpg
446815_mdf38387_f.jpg

"Bio sam bez titule u 2014.kada sam došao ovde, pojavile su se određen sumnje...
Imao sam uspone i padove u uvodnim mečevima u Indijan Velsu, ali sam uspeo da psihički ostanem jak i zadržim to moje samopouzdanje.
Zato mi je ova titula posebno draga".

"I pre finala sam rekao da će vrlo mali broj poena odlučiti pobednika, a to se i dogodilo.
Rodžer igra na vrhunskom nivou, jednostavno sada igra bolje nego u prethodnih 13, 14 meseci.
Morao sam da pružim sve što znam i da budem potpuno koncentrisan do poslednjeg momenta kako bih dobio ovaj meč. I, to sam uspeo.
Veoma sam ponosan na moja ostvarenja na ovom turniru".

"Način na koji sam došao do titule me čini veoma srećnim i donosi mi mnogo zadovoljstva jer sam imao tri vrlo specifična meča, protiv Čilića, zatim u polufinalu, a sada i u finalu.
Bile su to situacije u kojima sam igrao tri seta i sve je bilo vrlo napeto, vrlo emotivno.
Nijanse su odlučivale, poen tamo ili ovamo, a na kraju se okrenulo u moju korist.
Nadam se da će mi ovaj trofej i samopouzdanje biti pravi zamajac za ostatak sezone".

Novace-Nole MAJSTORE nek te pobjede vole ... :heart::heart::heart:

446816_mdf38420_f.jpg
446815_mdf38387_f.jpg

"Bio sam bez titule u 2014.kada sam došao ovde, pojavile su se određen sumnje...
Imao sam uspone i padove u uvodnim mečevima u Indijan Velsu, ali sam uspeo da psihički ostanem jak i zadržim to moje samopouzdanje.
Zato mi je ova titula posebno draga".

"I pre finala sam rekao da će vrlo mali broj poena odlučiti pobednika, a to se i dogodilo.
Rodžer igra na vrhunskom nivou, jednostavno sada igra bolje nego u prethodnih 13, 14 meseci.
Morao sam da pružim sve što znam i da budem potpuno koncentrisan do poslednjeg momenta kako bih dobio ovaj meč. I, to sam uspeo.
Veoma sam ponosan na moja ostvarenja na ovom turniru".

"Način na koji sam došao do titule me čini veoma srećnim i donosi mi mnogo zadovoljstva jer sam imao tri vrlo specifična meča, protiv Čilića, zatim u polufinalu, a sada i u finalu.
Bile su to situacije u kojima sam igrao tri seta i sve je bilo vrlo napeto, vrlo emotivno.
Nijanse su odlučivale, poen tamo ili ovamo, a na kraju se okrenulo u moju korist.
Nadam se da će mi ovaj trofej i samopouzdanje biti pravi zamajac za ostatak sezone".

Novak je dusa moja!

Dukice:cmok2:

Sibirski... Nije izvinjenje ...Evo sto Vajda kaze...

Očigledno je to velika promena.
On je navikao da me vidi u loži, navikao je na moje metode, treninge, primedbe tokom mečeva i sve je išlo glatko.
Očigledno je da mu je važno moje prisustvo, ali ćemo videti kako će ići.
Mora da se navikne na druge trenere pored mene, ali to nije lako i potrebno je neko vreme.
To nije čudo, to je proces“.

„Moram da kažem da mi nije falilo, uživao sam sa svojom porodicom.
Sa druge strane, gledajući njegove mečeve, osećao sam se mnogo opuštenije nego kada sam na terenu.
Nekada sam bio toliko dobro raspoložen da sam zaboravljao da gledam mečeve.
Sada, kada gledam preko TV-a, vidim neke stvari koje nisam ranije, tako da je i to pozitivna stvar“.

„Posle polufinala sa Džonom Iznerom, Novak mi je rekao da kada pogleda dosadašnju saradnju, postoji više pozitivnih nego negativnih stvari rada sa Borisom.
To je tek početak saradnje i možete očekivati da je potrebno malo vremena da se međusobno razumeju.
Način na koji radimo je mnogo drugačiji nego način na koji komuniciramo van terena“.

Ne bih se u potpunosti slozila sa Vajdinim recima da je saradnja sa drugim trenerom proces i da ce se Nole navici i na druge trenere.
Nole nije takva osoba koja moze tako lako da menja trenera. Tako ja to posmatram. Vajda mu je, po mom misljenju, vise od trenera. Kao clan porodice.
Ima, znamo, tenisera koji menjaju trenere, ali retko se takvi pronadju da dobro funkcionisu zajedno, kao sto je to slucaj sa Vajdom i Noletom. Ali, razumem i Vajdu i to sto zeli da bude sto vise sa svojom porodicom koju je zanemarivao tolike godine... ako se to moze nazvati zanemarivanjem.
Uvek sam pisala da ne volim sto je Beker postao Noletov trener, mislim da od njega nema sta da nauci. Mislim da u tom njihovom odnosu i saradnji Beker vise dobija.
Nikad mi se nije svidjao Beker, ni kao teniser, a sada ni kao trener.

Mislim da mu onog momenta na mreži jednostavno mozak nije radio, inače bi pustio lopticu da sama završi u mreži sa Endijeve strane, ali nije smeo sebi da dopusti zaista smešno objašnjenje da nije znao za pravilo igranja reketom preko mreže. Pa on je ipak vrhunski teniser , a ne kontrolor u GSP, je l tako ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back