Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novak se sprema da odbrani titulu na Australijan Openu, na egzibicionom mecu u Melburnu lako je savladao Huana Monaka, posle cega je izrazio zadovoljstvo napretkom u radu sa Borisom Bekerom.:heart::heart::heart:

420756_novak-djokovic02fonetfoto-fonetepa_f.jpg

"Zaista sam srecan sa Bekerom kao glavnim trenerom, nadam se da ce on pomeriti psiholosku granicu u mojoj igri, jer prepoznaje situacije sa kojim se vrhunski igraci suocavaju na grend slem turnirima, pritisak i ocekivanja u kljucnim momentima.
Na tome radimo, uz poboljsavanje servisa".

Psihološka granica... :D Dupliraj dozu majstore, i ima da letiš po terenu kao leptir :D

Kad vas čitam ne mogu a da se ne oduprem utisku da je i Federer koristio zabranjene supstance. Osvojiti toliki broj turnira i ujedno ne ići u vojsku ser je fizički nespreman, žgoljav i jadan. :lol:
A priča se uveliko da nije išao u vojsku zbog sex opredeljenja. :lol:

ps: Ništra protiv Rodžera. Kapirajte ovo kao parodiju. :ok:

Kad vas čitam ne mogu a da se ne oduprem utisku da je i Federer koristio zabranjene supstance. Osvojiti toliki broj turnira i ujedno ne ići u vojsku ser je fizički nespreman, žgoljav i jadan. :lol:
A priča se uveliko da nije išao u vojsku zbog sex opredeljenja. :lol:

ps: Ništra protiv Rodžera. Kapirajte ovo kao parodiju. :ok:

Jesi li ga ti lično isprobao pa znaš? :D

Novak je rekao ove tri recenice a mislim da je bio izazvan ..
„Rodžere, bio bih počastvovan ako bi svom detetu dao ime po meni.
Siguran sam da je isti slučaj i sa Serenom.
Obavesti nas, bićemo na terenima u okolini“

89794633152d29d5e2bed9435187891_330x230x361000.jpg

Koja je ovo nekultura, prevazišao je sam sebe! :dash:

- - - - - - - - - -

Mogu ja da ti odgovorim na ovo. Ali ću ostaviti Čarliju da ti odgovori. Njegovi odgovori ti više prijaju. :lol:

Pa isti je čovek u pitanju, pisao ti pod ovim nalogom ili nekim lažnim :D Ne moraš da glumiš, svi znaju :D

Koja je ovo nekultura, prevazišao je sam sebe! :dash:

- - - - - - - - - -

Pa isti je čovek u pitanju, pisao ti pod ovim nalogom ili nekim lažnim :D Ne moraš da glumiš, svi znaju :D

Ti si izlupao glavu. Čas je Čarliju banovana IP, čas ga izbacuju jer je nevaspitan, u svakom korisniku vidiš njega, pa kako onda da ti se čovek ne smeje kad ne znaš šta pričaš. Po tvom rezonu trebali bi da me ubiju jer svi znaju da sam Čarli. :lol:
Samo mi reci onda ko je onaj što te onako tovari pa ga skidaju. :lol:

Ti si izlupao glavu. Čas je Čarliju banovana IP, čas ga izbacuju jer je nevaspitan, u svakom korisniku vidiš njega, pa kako onda da ti se čovek ne smeje kad ne znaš šta pričaš. Po tvom rezonu trebali bi da me ubiju jer svi znaju da sam Čarli. :lol:
Samo mi reci onda ko je onaj što te onako tovari pa ga skidaju. :lol:

A verzija u kojoj je čarli kumio i molio da mu odblokiraju IP? To nisi spomenuo? :D Šteta bi bilo da te ubiju, jer ne bismo imali koga da tovarimo :D

Dejane kad ces da ukapiras da nas Machony od svake teme pravi kafanu ? Posebno mu je draga ova Novakova tema .:manikir:

Računam da su tu moderatori koji to treba da regulišu. Inače, video sam do sada da se njegovo prisustvo ovde svodi samo na provociranje korisnika i omalovažavanje tenisera, stvaranje nereda i haosa. Ja se savršeno dobro družim u kafani na splavu, bez da se tamo korisnici medjusobno omalovažavaju. Machoni pokazuje svoj obraz. Ne tudji. Time što druge omalovažava (korisnike i tenisere) daje na znanje da je u realnom životu manjkav po pitanju vaspitanja, obrazovanja i informisanosti. Pretpostavljam da nema ni jednu oblast u kojoj bi mogao da se dokaže. Zato ovde, iza zatvorenih vrata ispušta jad i čemer kojim je ispunjen.

Računam da su tu moderatori koji to treba da regulišu. Inače, video sam do sada da se njegovo prisustvo ovde svodi samo na provociranje korisnika i omalovažavanje tenisera, stvaranje nereda i haosa. Ja se savršeno dobro družim u kafani na splavu, bez da se tamo korisnici medjusobno omalovažavaju. Machoni pokazuje svoj obraz. Ne tudji. Time što druge omalovažava (korisnike i tenisere) daje na znanje da je u realnom životu manjkav po pitanju vaspitanja, obrazovanja i informisanosti. Pretpostavljam da nema ni jednu oblast u kojoj bi mogao da se dokaže. Zato ovde, iza zatvorenih vrata ispušta jad i čemer kojim je ispunjen.

Loše procenjuješ, čarli :D

- - - - - - - - - -

A ko si ti da njemu bilo šta prebacuješ? Pokaži svoj kvalitet u bilo čemu. Možda će tvoj prigovor onda imati drugačiju dimenziju. Možda će te neko i podržat.

A ko si ti da pitaš ko sam ja da njemu prebacujem? :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back