Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovakve postove volim da procitam... i takvi bi postovi trebalo da budu na ovom pdf-u, a ne... da ne kvarim sada.
Slazem se Coco sa tobom.

I jedva cekam da pocne ta egzibicija.
Bas sam se uzelela tenisa, a pogotovo me zanima Endica, kakav je... kako igra...

uzgred, da dodam nešto o novakovoj odluci da angažuje bekera.
svi govore o bekerovom psihičkom aspektu igre koju je pokazivao u ključnim trenutcima velikih mečeva, ali ja mislim da to nije osnovni razlog njegovog aganžmana.
pre svega, on treba da nadopuni odsustvo vajde zbog porodičnih obaveza, koje je, realno gledajući, vajda skroz zapustio zbog potpune posvećenosti novakovoj igri.
druga stvar je ta da beker još iz doba druženja sa bobom poznaje srpski mentalitet i neće mu biti teško da se uklopi u novakov tim, dok je, recimo, tod martin imao tu najviše problema i osećao se kao stranac u kući.
treća, i po meni najvažnija stvar je da uputi novaka u pravovremeni izlazak na mrežu, a koje bi moglo da postane veliko novakovo oružje u narednom periodu.
naročito kod izlaska na mrežu nakon reterna, jer novakov retern je dugačak i napadački, te je sasvim normalno da posle takvog reterna napadne na mreži i tako uprosti poen.
treba samo da uđe u fazon i oseti kada je pravi trenutak za izlazak na mrežu, a tu mu boris može dosta pomoći.

Dodala bi ovom postu koji me odusevio svojom jednostavnoscu da ce Boris Beker rasteretiti Novaka u vezi sa medijima i suvisnom trosenju vremena koje nije vezano za teren i sam tenis.z:)

Novak je ostvario prvu pobjedu u novoj sezoni jer je u polufinalu egzibicionog turnira u Abu Dabiju bio bolji od Zo Vilfreda Conge rezultatom 7:6, 6:3, pa ce za trofej igrati protiv Davida Ferera koji je pobijedio Rafaela Nadala.
ce4c92d121c1.gif

To Novace Nole MAJSTORE...IDEMO DALJE

399048_mdf19787_f.jpg

Novak je osvojio trecu uzastopnu titulu na egzibicionom turniru u Abu Dabiju pobjedom nad Davidom Fererom.
51380641_6.gif
51380641_6.gif
51380641_6.gif

18741791352bef10187531923645042_orig.jpg

"Bio je odličan turnir, hvala vam svima na dolascima, veliko je zadovoljstvo igrati u Abu Dabiju. Ovo je divan teren i odličan način da se počne sezona. Zadovoljan sam kako sam odigrao i volim da dolazim ovde. Srećan sam što imam Borisa u timu i odlično je što smo počeli trofejem, nadam se da ćemo nastaviti ovako. Naravno, tu su Vajda i Fil Grič i svi oni koji su oduvek sa mnom, važni su za mene što uvek mogu da im se obratim kad je potrebno"...

80885488152bef3c95f3f6342781204_orig.jpg

Poslednja izmena:
NoIe je najbolji, hteli to neki ili ne hteli.
To je dokazao ovom egzibicijom u Abu Dabiju.
Trebao je da igra sa Marejem, ali Marej je izgubio od Conge. Zelela sam da gledam Mareja i Noleta, ali ne dade mi se.
Pobedio je Congu i Nole nije kriv sto je David pobedio Rafu. Rafa sigurno nije pustio Davida da ga onako pobedi. Zelela sam da gledam Rafu i Noleta, ali ne dade mi se.
A nesto nisam primetila da je turnir imao i trunku egzibicije, nego su svi igrali onoliko dobro koliko su ili zeleli ili mogli.

Prema tome, Nole je na turniru u Abu Dabiju pokazao najvise i tacka.
Zasto oni koji ne vole Noleta ne prihvate ono sto je tako ocigledno... zaista ne kapiram.
Ali dobro, njihova stvar.
A mi slavimo... :vatromet:

Ja sam pregledao malo ovu temu i mislim da ovi koji osporavaju Novakove uspehe ne misle tako kako pišu. Teraju šegu, manje više. :D

U kafani Mec Lopta se vise vidi ta sega sa Novakovim navijacima .
Padale su teske uvrede samo za to sto volimo, cijenimo, postujemo Novaka Djokovica.
Pri tom mi ne negiramo tenisere koje oni favorizuju, ne na nacin na koji oni to rade .
2d2m45.jpg

U kafani Mec Lopta se vise vidi ta sega sa Novakovim navijacima .
Padale su teske uvrede samo za to sto volimo, cijenimo, postujemo Novaka Djokovica.
Pri tom mi ne negiramo tenisere koje oni favorizuju, ne na nacin na koji oni to rade .
2d2m45.jpg
Ako je moguće nikome ništa ne uzimati za zlo. Ako je šega onda nije strašno. Ako su uvrede, ovde kod nas u Češkoj padaju glave trajno. Mada se i drugačije na Forume prijavljujemo. Nema ni dva od hiljadu slučajeva da se vredja.

Novak se sprema da odbrani titulu na Australijan Openu, na egzibicionom mecu u Melburnu lako je savladao Huana Monaka, posle cega je izrazio zadovoljstvo napretkom u radu sa Borisom Bekerom.:heart::heart::heart:

420756_novak-djokovic02fonetfoto-fonetepa_f.jpg

"Zaista sam srecan sa Bekerom kao glavnim trenerom, nadam se da ce on pomeriti psiholosku granicu u mojoj igri, jer prepoznaje situacije sa kojim se vrhunski igraci suocavaju na grend slem turnirima, pritisak i ocekivanja u kljucnim momentima.
Na tome radimo, uz poboljsavanje servisa".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back