Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Pogrešno sam interpretiran, ni u jednom trenutku nisam izjednačio postupke Šimunića i Ðokovića, niti sam želeo da umanjim težinu onoga što je Šimunić uradio.
Samo sam odgovorio na pitanje da li je Šimunić bio naivan kao što tvrdi i moj je odgovor bio da nije bitno da li je naivan ili ne, ono što je uradio bilo je pogrešno"

Ljudi koliko je malo potrebno nekim ljudima da nekog klevetaju na sto i jedan nacin je za zamisliti se duboko.
Navela sam iz demantija direktora FARE i jasno mi je dokle to ide .
Ali nikad mi nece biti svejedno da nasi novinari, navijaci i korisnici ovog Foruma, jedva cekaju da se za nesto zakace ma koliko to bilo providno i dalje ga produbljuju .
Provociranje je jedno a njihovo pravo misljenje nesto drugo,i kratko jasno to je to.

Zaista Duska, da je neko drugi na Noletovom mestu, ovaj doticni gospodin koji voli mnogo da prica bi sigurno bio tuzen, ovako... Nole to naravno nece uciniti.
Nole se tu nasao u nebranom grozdju, nit` hleb jeo, nit` mirisao, ali nekim ljudima je glavno da mu ime pomene, pa ma u kojem kontekstu, da bi dali sebi na znacaju.
Tuzno, ali istinito.

To je nas NOVAK DJOKOVIC...:heart::heart::heart:

„Voleo bih da pomognem mojoj zemlji na mnogo različitih načina, ali ne kao političar.
Fondacija ’Novak Đoković ’ dosta pomaže Srbiji jer se brine o deci sa posebnim potrebama i pomaže im da dobiju kvalitetno obrazovanje.
Otvaramo obdaništa, igrališta, podučavamo nastavnike i pomažemo institucijama, a to mojoj zemlji mnogo znači“...

87097998652973606e3dcb257964689_orig.JPG

Prema izboru ESPN čak šest mečeva koje je u prethodnoj sezoni odigrao Novak našlo se na listi najboljih deset duela, od toga su četiri odigrana na grend slem turnirima. :heart::heart::heart:

308936_djokovic01apfoto-andrew-brownbill_f.jpg
263738_mdf20415_f.jpg

1. Novak Djoković - Stanislas Vavrinka, 1:6, 7:5, 6:4, 6:7 (5), 12:10, četvrto kolo Australijan Opena.

2. Rafael Nadal - Novak Djoković, 6:4, 6:3, 1:6, 6:7(3), 9:7, polufinale Rolan Garosa.

3. Novak Djoković - Huan Martin del Potro, 7:5, 4:6, 7:6 (2), 6:7 (6), 6:3, polufinale Vimbldona.

4. Rafael Nadal - Novak Djoković, 6:4, 3:6, 7:6 (2), polufinale Montreala.

7. Novak Djoković - Stanislas Vavrinka, 2:6, 2:6, 7:6 (4), 6:3, 6:4, polufinale US Opena .

8. Grigor Dimitrov - Novak Djoković, 7:6 (6), 6:7(8), 6:3, drugo kolo Madrida.

Prema izboru ESPN čak šest mečeva koje je u prethodnoj sezoni odigrao Novak našlo se na listi najboljih deset duela, od toga su četiri odigrana na grend slem turnirima. :heart::heart::heart:

308936_djokovic01apfoto-andrew-brownbill_f.jpg
263738_mdf20415_f.jpg

1. Novak Djoković - Stanislas Vavrinka, 1:6, 7:5, 6:4, 6:7 (5), 12:10, četvrto kolo Australijan Opena.

2. Rafael Nadal - Novak Djoković, 6:4, 6:3, 1:6, 6:7(3), 9:7, polufinale Rolan Garosa.

3. Novak Djoković - Huan Martin del Potro, 7:5, 4:6, 7:6 (2), 6:7 (6), 6:3, polufinale Vimbldona.

4. Rafael Nadal - Novak Djoković, 6:4, 3:6, 7:6 (2), polufinale Montreala.

7. Novak Djoković - Stanislas Vavrinka, 2:6, 2:6, 7:6 (4), 6:3, 6:4, polufinale US Opena .

8. Grigor Dimitrov - Novak Djoković, 7:6 (6), 6:7(8), 6:3, drugo kolo Madrida.

I sta vise reci o kvalitetu tenisa koji NOLE igra.
Opet pokazao da igra najatraktivniji tenis :cool:...

...jos bih samo dodao NOLETOV ucinak ove godine...i pored svih titula koje je ove godine MORAO ODBRANITI, NOLE je svega 800 ATP bodova iza Nadala a odnos pobjeda i poraza u 2013 za prva 2 igraca iznosi...

NOVAK DJOKOVIC : 74:9

Rafael Nadal: 75:7

...dakle samo jedna pobjeda i dva poraza vise od Nadala koji je 6 mjeseci odmarao u odnosu na NOLETA koji igra bez prestanka...!!!

Novak ITF sampion svijeta za 2013. godinu :heart::heart::heart:

394598_djokovic05reutersfoto-daniel-munoz_f.jpg

"Čast je biti treći put u nizu ITF svetski šampion.
Imao sam sjajnu 2013, uspeo da u velikom stilu privedem godinu kraju.
Ovo će mi svakako poslužiti kao dobar podstrek za 2014.".

To Novace Nole MAJSTORE...

51111633_1258090733_53fdd289a09b.gif.pagespeed.ce.GLMzuv0vch.gif

Veliki uzor nasem Noletu je Pit Sampras evo kako on vidi Borisa Bekera kao Noletovog trenera

319493_nole-sampras-fb_f.jpg

"Boris najbolje poznaje igru, i kako je teško ostati na vrhunskom nivou dugo.
Novak je sa Marijanom Vajdom godinama dobro sarađivao uspješno, a sada je tu i Beker, koji može dodati Novaku ono što mu je falilo.
Ovo je dobar potez, iza Novaka je dobra sezona, ali mu je potrebna i inovacija.
Boris može samo da mu pomogne, i on dobro zna kakav je osećaj izgubiti u finalu Vimbldona".

Jedan je Novak Djokovic drugi Endi Marej bice ljuti protivnici van terena drugovi.

x111743_marejdjokovicap_f.jpg,qver=1299098027.pagespeed.ic.GSsXtoLimj.webp

"Očigledno je da svi žele velikim radom i trudom da se pripreme za svaki naredni meč i takmičenje.
Dobro je videti da jedan takav igrač poput Novaka prihvata pomoć od Bekera koji se, svi znamo, vrlo dobro poznaje u tenis.
Sigurno da će mu mnogo pomoći" Izjavio je Endi na vijest o saradnji Novaka sa Borisom Bekerom .

Na egzibicionom turniru u Abu Dabiju ucestvovace Nadal, Novak , Marej, Ferer, Vavrinka i Conga, a prenos mozemo pratiti na SPORT KLUBU od cetvrtka.
Pocelo je Pocelo ...IDEMO NOLE MAJSTORE.
coeur5.gif
coeur5.gif
coeur5.gif

388622_mdf34001_f.jpg

Novak kaze...
"Turnir je izuzetno jak, dolaze odlični teniseri i očekuje me težak put do odbrane titule.
S druge strane srećan sam što ću imati jake provere pred prvi gren slem sezone, Australijan open".

Poslednja izmena:
Na egzibicionom turniru u Abu Dabiju ucestvovace Nadal, Novak , Marej, Ferer, Vavrinka i Conga, a prenos mozemo pratiti na SPORT KLUBU od cetvrtka.
Pocelo je Pocelo ...IDEMO NOLE MAJSTORE.
Novak kaze...
"Turnir je izuzetno jak, dolaze odlični teniseri i očekuje me težak put do odbrane titule.
S druge strane srećan sam što ću imati jake provere pred prvi gren slem sezone, Australijan open".

verujem da je velika lova u pitanju kad je okupio sami krem svetskog tenisa...zna li se koja lova je u pitanju?

uzgred, da dodam nešto o novakovoj odluci da angažuje bekera.
svi govore o bekerovom psihičkom aspektu igre koju je pokazivao u ključnim trenutcima velikih mečeva, ali ja mislim da to nije osnovni razlog njegovog aganžmana.
pre svega, on treba da nadopuni odsustvo vajde zbog porodičnih obaveza, koje je, realno gledajući, vajda skroz zapustio zbog potpune posvećenosti novakovoj igri.
druga stvar je ta da beker još iz doba druženja sa bobom poznaje srpski mentalitet i neće mu biti teško da se uklopi u novakov tim, dok je, recimo, tod martin imao tu najviše problema i osećao se kao stranac u kući.
treća, i po meni najvažnija stvar je da uputi novaka u pravovremeni izlazak na mrežu, a koje bi moglo da postane veliko novakovo oružje u narednom periodu.
naročito kod izlaska na mrežu nakon reterna, jer novakov retern je dugačak i napadački, te je sasvim normalno da posle takvog reterna napadne na mreži i tako uprosti poen.
treba samo da uđe u fazon i oseti kada je pravi trenutak za izlazak na mrežu, a tu mu boris može dosta pomoći.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back