Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
„Nisam očekivao da neću izgubiti nijedan meč od finala US opena.
Takav niz mi uliva dodatno samopouzdanje, a onda mogu da igram tenis koji mi je karakterističan.
Već sam imao i duži niz, 2011. godine, znam kako je dobar osećaj, tada se potežu udarci koji se možda ne bi igrali da nema samopouzdanja”
:heart::heart::heart:

790943643528c8b071c30a814810995_orig.jpg

Nole, iskren do krajnjih mogucih granica.
Duska, februar se polako blizi, Sveti Stefan, vencanje iz snova...
Sta mislis zasto je Novak odabrao da se tamo ozeni... ;)
Zeni nam se NOLE:heart::heart::heart:
11216.jpg

Najbolji srpski sportista Novak Đoković i njegova vjerenica Jelena Ristić prave planove za vjenčanje, a najvjerovatnija destinacija za svečanu ceremoniju biće obala Jadranskog mora, odnosno Sveti Stefan.
Đoković bi na ludi kamen mogao da stane neposredno po završetku Vimbldona, a očekuje se da će na svadbu biti pozvani samo najbliži članovi porodice i dobri prijatelji.
Istog dana trebalo bi da se obavi i građansko i crkveno vjenčanje, a na samom poluostrvu Sveti Stefan nalaze se tri manje crkve.
Novak i Jelena su se vjerili 23. septembra, na dan kada je Đoković proslavio 100. nedjelju na ATP listi, odnosno na sedmogodišnjicu njihove veze.

http://www.banjalukalive.com/showbizz/vjencanje-novaka-i-jelene-na-svetom-stefanu.html#ixzz2lJ6UYiDc

Poslednja izmena:
Jedan mec je pobijedio jedan pak izgubio oba su proglasena za NAJBOLJE u 2013 godini .
2092281332529481b2621df231844330_orig.jpg

NOVAK je odigrao najbolje u finalu Mastersa u Sangaju kada je pobijedio Huana Martina del Potra sa 6:1, 3:6, 7:6...

Drugi najbolji mec na ATP turnirima je polufinale Montreala kada je Nadal pobijedio Noleta sa 6:4, 3:6, 7:6.

NOVAK je u 2013. odigrao 83 ATP meca, ubiljezio 74 pobjede i devet poraza, a tu su i sedam turnira:
Australijan open,
Dubai,
Monte Karlo,
Peking,
Sangaj,
Pariz ,
Zavrsni u Londonu.
Mirno MAJSTORE cekaj dolazak 2014 i nastavak svog atomskog tenisa ...

Jos je mozda rano za novogodisnje cestitke i zelje, ali i ja delim isto misljenje...
Novak je ove godine uz Nadala igrao najatomskiji moguci tenis.
Naravno, Novak je bolji teniser bio tokom cele godine (a i ovog trenutka je bolji od Rafe), tu nema nikakve dileme. :)
Nema ljutis, ali tako je. :)

Jedan mec je pobijedio jedan pak izgubio oba su proglasena za NAJBOLJE u 2013 godini .
2092281332529481b2621df231844330_orig.jpg

NOVAK je odigrao najbolje u finalu Mastersa u Sangaju kada je pobijedio Huana Martina del Potra sa 6:1, 3:6, 7:6...

Drugi najbolji mec na ATP turnirima je polufinale Montreala kada je Nadal pobijedio Noleta sa 6:4, 3:6, 7:6.

NOVAK je u 2013. odigrao 83 ATP meca, ubiljezio 74 pobjede i devet poraza, a tu su i sedam turnira:
Australijan open,
Dubai,
Monte Karlo,
Peking,
Sangaj,
Pariz ,
Zavrsni u Londonu.
Mirno MAJSTORE cekaj dolazak 2014 i nastavak svog atomskog tenisa ...

...7 titula veliš... pa od toga 4 uzeo u poslednjih mesec i po dana... što znači da je imao post pola godine... atomski tenis nema šta... :mrgreen:...

:rotf:

...tokom CELE godine bio bolji ili u poslednja 2 meseca?! ...pojasni mi kako je to No2ak bio bolji čitave godine od Nada1a... zbunjuješ me, statistika kaže potpuno suprotno... :sad2:

...pa zar to nismo vec definisali...zar ti to vec nisam NACRTAO...:D...

Jel treba jos jednom...ili bi radije da ti kazem da se U MONAKU POREZ NE PLACA :cepanje:...

...tokom CELE godine bio bolji ili u poslednja 2 meseca?! ...pojasni mi kako je to No2ak bio bolji čitave godine od Nada1a... zbunjuješ me, statistika kaže potpuno suprotno... :sad2:

Jaoj Gold, kako se ti uhvatis za neku rec onako bukvalno, stvarno te ne razumem. Zasto si toliko iskljuciv i zasto toliko potenciras tu statistiku?
Ja samo iznosim svoje misljenje, ti iznosis svoje i ja samo mogu da kazem da se ne slazem sa nekim - kad se ne slazem i to je to.
Sada, trenutno, ovog momenta, ove sekunde Novak je najbolji teniser na svetu i nema dalje.
Sto bi lekari rekli: stat.

Jaoj Gold, kako se ti uhvatis za neku rec onako bukvalno, stvarno te ne razumem. Zasto si toliko iskljuciv i zasto toliko potenciras tu statistiku?
Ja samo iznosim svoje misljenje, ti iznosis svoje i ja samo mogu da kazem da se ne slazem sa nekim - kad se ne slazem i to je to.
Sada, trenutno, ovog momenta, ove sekunde Novak je najbolji teniser na svetu i nema dalje.
... moja moć da ljudi menjaju svoje mišljenje je prosto neverovatna... :whistling:

...pa bar on ne smije da sagleda statistiku :hahaha:...

Nadal rekao da mu je ovo najuspjesnija sezona u karijeri i samo 700 bodova ispred NOLETA iako nije branio 6 mjeseci sezone :mrgreen:...toliko o statistici :hahaha:...

Statistika Golbanamahanamejevu ne ide na ruku, nikako :D...

Kako nemam... Frangi, vidi kako sam ti promenio mišljenje... razlika u prvom u odnosu na drugi post je OČIGLEDNA! :D

Naravno, Novak je bolji teniser bio tokom cele godine

Sada, trenutno, ovog momenta, ove sekunde Novak je najboljiteniser na svetu i nema dalje.

dakle, da ti nacrtam... :D ... tokom cele godine je potpuno suprotno od sada, trenutno, ovog momenta ... zar nije? :mrgreen:

I ko je po vama bio najbolji teniser ove godine?

Apsolutno Nadal po... činjenicama, statistici, igri... sve, sve, sve je na njegovoj strani... ali SVE :D

...GS trofeji, Masters trofeji - to je najvažnije, to je najteže osvojiti, a Nadal ih ima najviše ;)

...e sad, vi se ne bi ni USUDILI da postavljate pitanje ko je bio najbolji teniser ove godine da No2ak nije odigrao zadnja 2 meseca onako kako je odigrao - perfektno :D
...ali to su SAMO 2 meseca, i opet 2 mastersa manje, 1 GS manje, i isti međusobni skor 3:3 s tim da je No2ak dobio zadnja dva što opet potvrđuje moju - odnosno ČINJENIČNU teoriju da je No2ak SPASAO koliko-toliko sezonu u poslednja 2 meseca... that's a fact :D

... kako si ono jednom rekao/napisao ... "No2ak je najbolji teniser sveta još od 2007"... a tek 2011 se prvi put dočepao 1 mesta... :mrgreen:

... i ti bi o činjenicama i statistikama... :hahaha:

... e, a nije te bilo 5 dana, đes bolan bio....? :cepanje:

...moze DOKAZ ZA OVAKO NESTO :D...ili je samo jos jedna od LAZI U NIZU :mrgreen:!!!

Jiao obozavam kad ih ovako uhvatim u lazima :rotf:...

Apsolutno Nadal po... činjenicama, statistici, igri... sve, sve, sve je na njegovoj strani... ali SVE :D
...GS trofeji, Masters trofeji - to je najvažnije, to je najteže osvojiti, a Nadal ih ima najviše ;)

...e sad, vi se ne bi ni USUDILI da postavljate pitanje ko je bio najbolji teniser ove godine da No2ak nije odigrao zadnja 2 meseca onako kako je odigrao - perfektno :D
...ali to su SAMO 2 meseca, i opet 2 mastersa manje, 1 GS manje, i isti međusobni skor 3:3 s tim da je No2ak dobio zadnja dva što opet potvrđuje moju - odnosno ČINJENIČNU teoriju da je No2ak SPASAO koliko-toliko sezonu u poslednja 2 meseca... that's a fact :D

...moze samo jos obrazlozenje ZASTO...?!

Nadal nije uspio ove godine NOLETU pobjeci vise od 700 bodova uprkos cinjenici da nije branio di jedan ATP bod poslednjih 6 mjeseci :D...toliko o tvom NEZNANJU :mrgreen:...

Opet izvlacis moje reci iz konteksta, Gold.
Ja tu ne mogu nista.
Opet ti kazem da ne mozes da utices na moje misljenje.
Ako dobro procitas moje postove, ta dva, napisala sam isto, samo malo drugacije.
I ne, Nadal nije bio najbolji ove godine, bez obzira sto je prvi na ATP listi.
Po meni nije bio ubedljiv i nije pokazao ono sto realno zna.
Opet da ponovim, nije branio pola sezone, u prvoj polovini godine je eksplodirao, a kasnije ste sve sami videli.
Da se ne lazemo, meni je Nadal pozitivac, volim da ga gledam, ali kad me nije oborio s nogu ove godine, onda nije.
To je jedino ucinio Nole. Oborio me je s nogu. A i Vavrinka koji je pokazao sta moze i zna.
Mogu da istaknem Janovica, pa i Rosola, Dolgopolova, Juzni se vratio u dobru formu, a najvise me se dojmilo ono sto je uradio Raonic. Takav napredak je napravio u svojoj igri, jedva cekam da ga gledam sledece godine.

...aj sada ispocetka :mrgreen:...

Dakle, NOLE je osvojio AO i odigrao jos 2 finala i jedno polufinale GS-a dakle, od 4 GS-a je bio u 3 finala i jednom polufinalu...nema sta KRAJNJE LOSA FORMA :cepanje:...
Uz cinjenic da mu forma NIKADA nije varirala kao kod Nadala i izgubljene meceve u prvom kolu Wimbledon-a...
I pored manjih turbelencija sredinom sezone...i tjesnog kalendara...trka za titulu DC, braneci brdo bodova od prosle godine, mnogo umorniji od Nadala (podsjetimo da je Nadal poslednjih 6 mjeseci prosle sezone odmarao :D)...opet samo 700 bodova za Nadalom (:

Podsjetimo da je u Monaku skinuo Nadala na sljaci, tokom SREDINE ne pocetka ili kraja godine odigrao Finale Wimbledona na kojem je Nadal izgubio u prvom kolu (ipak je to GS), i jedno epsko polufinale (po ATP-u najbolji mec 2013) sa Nadalom na RG-u...mozemo konstatovati da je ta tvoja prica o 2+2 mjeseca krajnje neosnovana i nista vise od LAZI :D...kada sagledamo cinjenice...a ja cinjenice najvise volim...za razliku od tebe...:mrgreen::rotf:...

Poslednja izmena:
Opet izvlacis moje reci iz konteksta, Gold.
Ja tu ne mogu nista.
Opet ti kazem da ne mozes da utices na moje misljenje.
Ako dobro procitas moje postove, ta dva, napisala sam isto, samo malo drugacije.
I ne, Nadal nije bio najbolji ove godine, bez obzira sto je prvi na ATP listi.
Po meni nije bio ubedljiv i nije pokazao ono sto realno zna.
Opet da ponovim, nije branio pola sezone, u prvoj polovini godine je eksplodirao, a kasnije ste sve sami videli.
Da se ne lazemo, meni je Nadal pozitivac, volim da ga gledam, ali kad me nije oborio s nogu ove godine, onda nije.
To je jedino ucinio Nole. Oborio me je s nogu. A i Vavrinka koji je pokazao sta moze i zna.
Mogu da istaknem Janovica, pa i Rosola, Dolgopolova, Juzni se vratio u dobru formu, a najvise me se dojmilo ono sto je uradio Raonic. Takav napredak je napravio u svojoj igri, jedva cekam da ga gledam sledece godine.

...on i ne radi nista drugo :D...argumenti i znanje su kod njega u minusu...taj ne zna sta je span na reketu :rotf:...

Direktor FARE: Nisam uplitao Ðokovića u "slucaj Šimunić"

Izvršni direktor organizacije "Fudbal protiv rasizma u Evropi" (FARE) Pijara Povar demantovao je da je uplitao najboljeg srpskog tenisera Novaka Ðokovića u priču o ispadu hrvatskog fudbalskog reprezentativca Josipa Šimunića.
piara-power2.jpg
Povar je za beogradski dnevnik Blic potvrdio da je njegova izjava zagrebačkom Jutarnjem listu, u kojoj je Ðokovićeve proslave pobeda nazvao neprimerenim i provokativnim, izvučena iz konteksta i da novinarka koja je radila intervju nije na pravi način prenela šta je rekao.
"Pogrešno sam interpretiran, ni u jednom trenutku nisam izjednačio postupke Šimunića i Ðokovića, niti sam želeo da umanjim težinu onoga što je Šimunić uradio. Samo sam odgovorio na pitanje da li je Šimunić bio naivan kao što tvrdi i moj je odgovor bio da nije bitno da li je naivan ili ne, ono što je uradio bilo je pogrešno", rekao je, između ostalog, čelnik FARE za Blic.
Šimunić je nakon pobede u revanšu baraža za svetsko prvenstvo protiv Islanda (2:0), 19. novembra u Zagrebu, pozdravio navijače na stadionu Maksimir ozloglašenim ustaškim pozdravom "Za dom spremni".
Povar je podsetio da je na Balkanu "veoma komplikovana situacija" i da zbog toga bilo koji gest, pesma ili "štagod što se radi u jednoj državi", može u drugoj da se smatra uvredljivim ili lošim činom.
"Ðokovića sam pomenuo u kontekstu da tri prsta mnogi srpski sportisti vide kao simbol uspeha i ponosa, dok u drugoj državi ili u drugom kontekstu on može da se vidi kao zapaljivi gest koji javno ne treba da pokazuje vodeći sportista. Ono što činimo u javnosti predmet je dobre ili loše interpretacije i moramo da budemo oprezni. Ne optužujem Ðokovića da je rasista ili ksenofob, već samo kažem da ono što radi ima širi kontekst", rekao je Povar za beogradski list.
Povar je objasnio da je FARE nevladina organizacija čija mreža delovanja obuhvata 40 država, mahom evropskih, i bori se protiv svih vrsta diskriminacije u fudbalu.
FARE, sa sedištem u Beču, osnovan je 1999. godine, a novac za akcije i projekte dobija od FIFA, UEFA i Evropske komisije, prenosi Blic.
Izvor: Tanjug

- - - - - - - - - -

Da li ste culi za ovo gore i za doticnog gospodina?
I zasto zapadnjacima smetaju tri prsta?
Novak vise odavno ne pokazuje tri prsta kada pobedi da ne bi valjda dosipao so na ranu mnogima kojima ta tri (njegova) prsta smetaju. Tako je odlucio i ja tu nemam zamerki.
Imam neke prijatelje Slovence koji mi stalno salju cestitke kada Nole napravi dobar rezultat i pisu da je Nole nesto najbolje sto je moglo da nam se desi... a ja dodajem - u ova zla vremena.

Poslednja izmena:
Direktor FARE: Nisam uplitao Ðokovića u "slucaj Šimunić"

Izvršni direktor organizacije "Fudbal protiv rasizma u Evropi" (FARE) Pijara Povar demantovao je da je uplitao najboljeg srpskog tenisera Novaka Ðokovića u priču o ispadu hrvatskog fudbalskog reprezentativca Josipa Šimunića.
piara-power2.jpg
Povar je za beogradski dnevnik Blic potvrdio da je njegova izjava zagrebačkom Jutarnjem listu, u kojoj je Ðokovićeve proslave pobeda nazvao neprimerenim i provokativnim, izvučena iz konteksta i da novinarka koja je radila intervju nije na pravi način prenela šta je rekao.
"Pogrešno sam interpretiran, ni u jednom trenutku nisam izjednačio postupke Šimunića i Ðokovića, niti sam želeo da umanjim težinu onoga što je Šimunić uradio. Samo sam odgovorio na pitanje da li je Šimunić bio naivan kao što tvrdi i moj je odgovor bio da nije bitno da li je naivan ili ne, ono što je uradio bilo je pogrešno", rekao je, između ostalog, čelnik FARE za Blic.
Šimunić je nakon pobede u revanšu baraža za svetsko prvenstvo protiv Islanda (2:0), 19. novembra u Zagrebu, pozdravio navijače na stadionu Maksimir ozloglašenim ustaškim pozdravom "Za dom spremni".
Povar je podsetio da je na Balkanu "veoma komplikovana situacija" i da zbog toga bilo koji gest, pesma ili "štagod što se radi u jednoj državi", može u drugoj da se smatra uvredljivim ili lošim činom.
"Ðokovića sam pomenuo u kontekstu da tri prsta mnogi srpski sportisti vide kao simbol uspeha i ponosa, dok u drugoj državi ili u drugom kontekstu on može da se vidi kao zapaljivi gest koji javno ne treba da pokazuje vodeći sportista. Ono što činimo u javnosti predmet je dobre ili loše interpretacije i moramo da budemo oprezni. Ne optužujem Ðokovića da je rasista ili ksenofob, već samo kažem da ono što radi ima širi kontekst", rekao je Povar za beogradski list.
Povar je objasnio da je FARE nevladina organizacija čija mreža delovanja obuhvata 40 država, mahom evropskih, i bori se protiv svih vrsta diskriminacije u fudbalu.
FARE, sa sedištem u Beču, osnovan je 1999. godine, a novac za akcije i projekte dobija od FIFA, UEFA i Evropske komisije, prenosi Blic.
Izvor: Tanjug

- - - - - - - - - -

Da li ste culi za ovo gore i za doticnog gospodina?
I zasto zapadnjacima smetaju tri prsta?
Novak vise odavno ne pokazuje tri prsta kada pobedi da ne bi valjda dosipao so na ranu mnogima kojima ta tri (njegova) prsta smetaju. Tako je odlucio i ja tu nemam zamerki.
Imam neke prijatelje Slovence koji mi stalno salju cestitke kada Nole napravi dobar rezultat i pisu da je Nole nesto najbolje sto je moglo da nam se desi... a ja dodajem - u ova zla vremena.

...citao sam njegovu izjavu prije jedno 7 dana u kojoj su iz konteksta izvucena NOLETOVA tri prsta kao simbol SRBOVANJA...i uporedjeno sa Simunicevim postupkom kroz koji je htio takodje pokazati koliko je Kroat samo kroz jednu drugu gestu...!!!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back