Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad bez zezanja, nisam video igrača koji se više spotiče i pada po terenu od Novaka. Njemu je to kao dobar dan :D

Можда је ово решење?:)

Xl_KOPACKE_U43818.jpg

Da bi se odrzao kao broj 1 do kraja godine, mora da osvoji i US Open i Londonski WTF. Ali cak i da to uradi, sigurno pada na drugo mesto posle Australije.

Doduse, to je po meni manje bitno, najbitnije je da osvaji US Open, ako moze...

...a po tvojoj prognozi Rafa u najmanju ruku ulazi u osminu finala...
Izgubio je prvo kolo Wimbledona...ja nista ne iskljucujem...

Malo je nerealno ocekivati da se Rafi u Australiji dogodi novi Vimbldon, za Rafu je ta podloga u Australiji najbolja posle sljake, to su spori tvrdi tereni, sporiji nego ovi na US Openu. A na Vimbldonu je Rafa uvek igrao mnogo losije u prvoj nedelji, samo sto protivnici to nisu znali da iskoriste ranije. A sigurno ce mu i u najboljem slucaju za Noleta biti potrebno 300-400 bodova u Melburnu.

Eto zasto je Djokevic toliko oslabio,svi misle da je zbog ove lazne dijete ali...:rotf::rotf:
http://www.pressonline.rs/sport/tenis/284158/novak-djokovic-trudim-se-da-zivim-po-nacelima-patrijarha-pavla.html

"Sa ocem i stricem sam 2009. godine izvesno vreme bio na Hilandaru. Ceo dan smo provodili u molitvama, šetali smo, pomagali bratiji manastira u njihovim poslovima. Jeli smo dva puta dnevno, u šest ujutro i u šest po podne. To iskustvo mi je pomoglo da se vratim svojim korenima i samome sebi", zaključio je Đoković."

Eto zasto je Djokevic toliko oslabio,svi misle da je zbog ove lazne dijete ali...:rotf::rotf:
http://www.pressonline.rs/sport/tenis/284158/novak-djokovic-trudim-se-da-zivim-po-nacelima-patrijarha-pavla.html

"Sa ocem i stricem sam 2009. godine izvesno vreme bio na Hilandaru. Ceo dan smo provodili u molitvama, šetali smo, pomagali bratiji manastira u njihovim poslovima. Jeli smo dva puta dnevno, u šest ujutro i u šest po podne. To iskustvo mi je pomoglo da se vratim svojim korenima i samome sebi", zaključio je Đoković."

"Ja koji sam odrastao u Srbiji, a živim u Monaku..." :D

Ja sam uplatio više novca u budžet svoje zemlje od Novaka dok sam radio, zato što je on uplatio 0 (nula) :D Ne daje on ništa Srbiji, samo uzima pare od bogatih glavonja na svojoj akademiji.

...kad si ti to radio, KLINAC :mrgreen:...nikada ti nisi radio, nikada...a NOLE, NOLE jednom malom donacijom odradi tvojih 10 zivota :mrgreen:...
Zar nije nakon Wimbledon-a prikupio preko milionceta :lol:...za djecu Srbije naravno?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back