Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je Tema NOVAKA Djokovica,ako miste znali ....
126984431852173f992bf99838147684_size3.jpg

US OPEN
us-open-mala127484020130822190550.jpg

x493872-djkovic.jpg.pagespeed.ic.BlfqPP0D5u.webp

"Mislim da sam solidno igrao u prethodne dve nedelje, ali u važnim momentima nisam nalazio snagu da budem i mirniji i nisam birao prave udarce.
Dešava se, ali nisam izgubio samopouzdanje.
Ovo je Gren slem, razlikuje se od bilo kog drugog turnira. Imam dobar skor na US Openu poslednjih godina, tako da se radujem učešću.
Volim da igram na centralnom terenu, volim tu atmosferu, sve pogoduje mom stilu igre.
Sve to me čini veoma uzbudjenim i motivisanim da dam sve od sebe."

Evo onda i njegova slika...

0578007.48.jpg

...tako te volim, Najvisji :ok:...kaci NOLETOVE slike i ponosi se tim sto jedan Srbin radi to sto radi :mazi:...

- - - - - - - - - -

Sad bez zezanja, nisam video igrača koji se više spotiče i pada po terenu od Novaka. Njemu je to kao dobar dan :D

...a da se krece kao on :mazipsa:?!

- - - - - - - - - -

...apropo...ove godine mislim da ce uzeti USO...ali da nema sanse da odbrani sva finala...
Vidjecemo...nadam se da ce Marej zaigrati na nivou...i da ce sa Nadalom dijeliti poene...

...tako te volim, Najvisji :ok:...kaci NOLETOVE slike i ponosi se tim sto jedan Srbin radi to sto radi :mazi:...

- - - - - - - - - -

...a da se krece kao on :mazipsa:?!

- - - - - - - - - -

...apropo...ove godine mislim da ce uzeti USO...ali da nema sanse da odbrani sva finala...
Vidjecemo...nadam se da ce Marej zaigrati na nivou...i da ce sa Nadalom dijeliti poene...

Evo Nadal se kreće bolje od njega pa skoro nikada ne padne :D Nije tako smotan :D

Znači prognoziraš da Nole osvaja US Open ove godine...videćemo. Ima puno kandidata po meni.

Mislila sam da je jedan drugi, ali ovaj Italijan je bez premca...
Borise, kako nisi provalio, postavio je ovu Novakovu sliku namerno (zbog toga sto se No1e tako uhvatio za nos), da nas zeza, a ne zbog neceg drugog.
Da mi je znati sta je napisao kada mi je replicirao pre stranu-dve, pa ga vitez skratio...

Novak i prva dama Amerike Obama zabavljali djecu.

1973822090521b025ede7bc039658305_size3.jpg

"Volim ovakve dane posvecene djeci, koji se tradicionalno odrzavaju i ovdje pred US Open.
Posjeta Prve dame pokazuje koliko je sve to vazno, ne samo za SAD, vec i za cijeli svijet tenisa i sporta.
Sport Salje sjajnu poruku u svijet o zdravlju, zdravom nacinu zivota.
Zato je tenis fantastican sport i svi ga vole".
:heart::heart::heart:

Mislila sam da je jedan drugi, ali ovaj Italijan je bez premca...
Borise, kako nisi provalio, postavio je ovu Novakovu sliku namerno (zbog toga sto se No1e tako uhvatio za nos), da nas zeza, a ne zbog neceg drugog.
Da mi je znati sta je napisao kada mi je replicirao pre stranu-dve, pa ga vitez skratio...

...ma ko njih da provali...:lol:...ni sami vise ne znaju za koga navijaju, sta izjavljuju i koga favorituzuju :lol:..citaju Blic, eo ga Dule prvi...osta mi duzan za brdo odgovora...a na jeziku je jak aj zdrao :mrgreen:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back