Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novaku ESPY nagrada za najboljeg tenisera!
Drugu godinu zaredom srpski as izabran za prvog u branši, Lebron Džejms sportista godine,
Serena Vilijams najbolja teniserka i sportistkinja, Jusein Bolt najbolji internacionalni sportista

Tan2013-1-27_144124896_0.jpg

Najveći sportski ponos Srbije Novak Đoković izabran je za najboljeg svetskog tenisera
u glasanju na američkoj televizijskoj mreži ESPN i dodeljena mu je poznata nagrada ESPY.

To je drugi zaredom put da je srpski teniser izabran za najboljeg u branš.
– Novak je bio i u konkurenciji za najboljeg neameričkog sportistu, a to priznanje pripalo je Juseinu Boltu, sprinteru sa Jamajke.

Đoković je nagradu dobio zbog dominacija na ATP listi i osvajanja Australijan opena u istorijskom finalu sa Rafaelom Nadalom.
Većina ESPY nagrada dodeljuje se za uspehe u prethodnoj kalendarskoj godini, a to važi i za tenis.

Serena Vilijams izabrana je za najbolju sportistkinju i najbolju teniserku,
najbolja ekipa je Majami Hit, a za najbolju utakmicu proglašen je šesti meč ovogodišnjeg finala NBA između Majamija i San Antonija.

Opa bato! :D Kanda će Jelenica da dobije korpu! :D

0364007.48.jpg

Ovih se dana Nina Badrić odmara na našem Jadranu, a dokaze o tome redovito objavljuje na društvenim mrežama. Na najnovijoj fotografiji uživa u društvu tenisača Novaka Đokovića na Hvaru.

Nezaboravnu večer Nina Badrić provela je na Hvaru u društvu tenisača Novaka Đokovića.

Naravno, o tome se pohvalila na Instagramu i Twitteru.

U crnoj haljinici s dubokim dekolteom, Nina Badrić pozirala je sjedeći pored Novaka, a bili su i zagrljeni.

Inače, Nole je u sretnoj vezi s Jelenom Ristić od 2005. godine, kad je bio daleko od današnje titule svjetskog tenisača broj jedan.

http://www.kip.ba/?p=217222

'Doping u tenisu? Kada vidite igrače poput Đokovića koji igraju pet dugih setova i onda izađu na teren sledećeg dana i igraju istim intenzitetom, teško je ne pomisliti na najgore', rekao je 17-godišnji Kinci za “Medijaset”.

Lepo kažu da su deca uvek iskrena. :mrgreen:

Novakova filozofija je da osvaja a ne da brani titule. :heart::heart::heart:

„Najradije bih izabrao 14 Gren slemova sa Parizom.
Ne promatram svoju karijeru na taj nacin, jednostavno igram najbolje sto mogu.
Moj cilj je sto vise titula, bez kompromisa.
Svakako najvise zelim Rolan Garos jer ga jos nikad nisam osvojio, ali za mene je svaka titula jednako vazna i za svaku se borim.
Osvajam, a ne branim.
To je moja filozofija.
S druge strane, ni moj idol Pit Sampras nije osvojio Frenc open, a do sada je najuspjesniji teniser imao je 14 titula.“

534378-rpland-garos03-fonet-foto-fonet-epa.jpg
494376-19.jpg
493872-djkovic.jpg
453979-17.jpg

'Doping u tenisu? Kada vidite igrače poput Đokovića koji igraju pet dugih setova i onda izađu na teren sledećeg dana i igraju istim intenzitetom, teško je ne pomisliti na najgore', rekao je 17-godišnji Kinci za “Medijaset”.

Lepo kažu da su deca uvek iskrena. :mrgreen:
A i ti spadaš u one koji nisu prcali 5 puta u toku noći pa onda sutra opalili drugu pícu istim topom. :hahaha:

Znao sam da pícu nisi ni video. :manikir:

Koji si ti *****, Iliću... moš pet puta za jednu noć, pa sutra opet drugu tucaš... :hahaha:
Mnogo je simpatično kad pokušavaš da se nadgovrnjavaš, prozivaš, generalno da budeš inteligentan... redovno sebe, ili nekog drugog, izblamiraš.

Zaboga, stvarno mi nisi ni do kolena, ni po kojem osnovu... Ne može čovek ni da se nadgornjava sa tobom, nemaš osnova za to, sad mi je jasno zašto si se bio okružio dečkićima...
Ovo je konstatacija, nije pitanje, ne treba mi odgovor... ćaozdrao...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back