- Poruka
- 13.940
A..ti?..Jesi..li..učio..funkciju..moment..ključa?

Ne
 Učio sam malo kompleksnije mašine i aparate, golube
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A..ti?..Jesi..li..učio..funkciju..moment..ključa?

Kanda će Jelenica da dobije korpu!
 Kanda će Jelenica da dobije korpu! 

Ma,lik se rastura od dopinga...kao i Nadull.http://sport.blic.rs/Tenis/236891/Novak-Djokovic-u-avgustu-objavljuje-svoju-knjigu
Čudno, gluten glavna tema... ne mogu a da se ne setim kako je knjige identičnog sadržaja objavljivao Armstrong.
 Od kad je Novaka napustio dr. Cetojevic nema vise onakvih rezultata
 Od kad je Novaka napustio dr. Cetojevic nema vise onakvih rezultata 
Ma,lik se rastura od dopinga...kao i Nadull.
U njihovim medjusobnim susretima pobednika odlucuje to ko je spremio bolje supstanceOd kad je Novaka napustio dr. Cetojevic nema vise onakvih rezultata

...!!!
...!!! ...
......danas je 7 godina kako nam je NAJBOLJI IGRAC danasnjice, "NOVAK DJOKOVIC" osvojio svoju prvu ATP titulu...
IDEMO NOOOOOLEEEEEE!!!

A i ti spadaš u one koji nisu prcali 5 puta u toku noći pa onda sutra opalili drugu pícu istim topom.'Doping u tenisu? Kada vidite igrače poput Đokovića koji igraju pet dugih setova i onda izađu na teren sledećeg dana i igraju istim intenzitetom, teško je ne pomisliti na najgore', rekao je 17-godišnji Kinci za “Medijaset”.
Lepo kažu da su deca uvek iskrena.

Ne odovaraš na pitanja nego baljezaš po običaju.Koji si ti *****, Iliću... moš pet puta za jednu noć, pa sutra opet drugu tucaš...
Mnogo je simpatično kad pokušavaš da se nadgovrnjavaš, prozivaš, generalno da budeš inteligentan... redovno sebe, ili nekog drugog, izblamiraš.

)
 )

A tebi treba da se postavi i znak pitanja pa da pitanje prepoznaš?Jel te treba podsetiti da ga nisi ni postavio?
Ajd, razumem demenciju, ali daj bre, pa vidiš šta si napisao...

A tebi treba da se postavi i znak pitanja pa da pitanje prepoznaš?
Imaš ga pod psT.
Za dementne. Promućuran shvati pitanje i u konstataciji. Al´ ti taj nisi.Naravno, pitanje podrazumeva znak pitanja na kraju. Zato se upitnik tako i zove.
To što se tiče forme, a što se tiče suštine...
Ako si zaboravio kako izgleda, te probleme plasiraj na pedefu Zdravlje. Ili je zguglaj.