Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Pa da...cela igra mu se svodi na proklizavanje,"tegljenje", i stizanje loptica...Neatraktivan stil ali efikasanKao malo elastičniji Nadal.

Bolje da se bavio umetnickim klizanjem xD
Ima i gradju za to![]()
Ali kako bi onda tata Srđan "zaradio" za novog Ferarija? Vidis,to je problem...Ali rodjen je za klizanjeMogućeAli kako bi onda tata Srđan "zaradio" za novog Ferarija?
![]()

Vidis,to je problem...Ali rodjen je za klizanje![]()
Hahaha,dok ne pukne led pod nogamaHahahahahahahDok se ne skrlja
![]()

Hahaha,dok ne pukne led pod nogama![]()
Da nije on u stvari neki program koji je programirala porodica DjerkovicNašao sam logaritam
Ti si robot zato što imaš uvek iste opcije kada se pojaviš na temi:
1.Opcija - Da si profesionalni sportista znao bi...
2.Opcija - Federer nije ni za šta, nikog nije uspeo da pobedi (iako je na 1. i 2. mestu vec 5 godina, mala napomena)
3.Opcija - Nole je vanzemaljac i apsolutno je nepobediv - Serija pobeda koju je Federer mucki prekinuo
4.Opcija - Hrvati na forumu
5. Opcija - Ja sam najveca Srbenda iako živim u Švajcarskoj
6. Opcija - Federer place nakon meca, ali ne isto kao Nole
7.Opcija - Pantela
8.Opcija - Nasumični smajli - spam
Robot je provaljen![]()

Da nije on u stvari neki program koji je programirala porodica Djerkovic![]()
Jeste,napraviti vestacku inteligenciju je vec malo teze...i skupljeBravo! Vidiš tog se nisam setio? Možda jeste program, ali se nisu previše otvorili što se tiče para, pa je prilično primitivan ispao i nezanimljiv![]()
I tamo bi bio najbolji na svetu. Kao Martina Sablíkova u brzom klizanju i biciklizmu.Bolje da se bavio umetnickim klizanjem xD
Ima i gradju za to![]()

Jeste,napraviti vestacku inteligenciju je vec malo teze...i skuplje![]()

I tamo bi bio najbolji na svetu. Kao Martina Sablíkova u brzom klizanju i biciklizmu.
- - - - - - - - - -
Zato tebi i pingvinu nema pomoći.
![]()
!!!
!!!

Da nije Srbin, ne bi ga gledao u životu...SmorPa da...cela igra mu se svodi na proklizavanje,"tegljenje", i stizanje loptica...Neatraktivan stil ali efikasanKao malo elastičniji Nadal.

Vidara baksuzPOBJEDA NOLE pobjede te vole
Odlično sam počeo, imao sam neke brejk šanse na početku, ali on je uspeo da se odbrani.
Kasnije je u taj brejku odlučio jedan poen, njegova greška forhendom.
Bio je ovo tesan meč, prva dva seta mogli su da odu i na njegovu stranu.
Ne znam kako sam preokrenuo u drugom setu, dobro sam riternirao“, rekao je Novak neposredno posle meča, za B92.
![]()
U NOVAKOVOJ loži nalazio se i kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić.
"Znači mi mnogo da vidim Nemanju u loži, rekao je da želi da dođe sa familijom, a ja sam srećan što je on došao.
Ponosan sam što je on bio u mojoj loži, Nemanja je veliki fudbaler“.
![]()

Gold Roger,kakvi su pvo komentari uplete se brale ko pile u kucinu.![]()
U čemu li je Feder još sposoban da se pokaže?![]()
manje je talentovan od roberte vinci, da ne spominjem saru eraniFederer je multitalentovan za razliku od ovog što trči kao muva bez glave za lopticom