GiT
Elita
- Poruka
- 20.035
Ajmo Nole, još 5 pobjeda i GS je tvoj. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bice kao na olimpijadi,samo sto ce se sad malo vise truditi posto ne igra za Srbiju![]()
Malo li je?Ajmo Nole, još 5 pobjeda i GS je tvoj.![]()
Malo li je?![]()
Ko penzioner...pa to ti kazem...
Nego kako je igrao Fedja juce???
Bio navikao na drečave đonove, zato je izgubio.![]()
Nisu u pitanju u opšte kosti. U pitanju je tenisko umeće.Džabe mu i Nike patike i Nike oprema, sa sve trakom za kosu. Stare kosti, to ti je.![]()
Srbský tenista Novak Djokovič bez problémů postoupil do třetího kola Wimbledonu. První hráč světového žebříčku si dnes na trávě v All England Clubu poradil s Američanem Bobbym Reynoldsem po setech 7:6, 6:3 a 6:1.
U pravu si...slažem se![]()
Prvi igrač na svetskoj lestvici .![]()
U pravu si...slažem se![]()
![]()
Prvi igrač na svetskoj lestvici.![]()
... Sa tendencijom da se tu zadrži par godina.![]()
Jeste, Nole je 1 na listi od 2010g......pa tendencija vec traje otprilike 3.5 godine...
...
IDEMO NOOOOLEEEE!!!
Jeste, Nole je 1 na listi od 2010g...![]()
Eto vidiš, znači Novak je prvi na "lestvici" od 2010?...kako ono bjase...od Davis Cup-a pa do danas...?!?!?!
Eto vidiš, znači Novak je prvi na "lestvici" od 2010?![]()
Koji?...kada su opceli oni LEGENDARNI MECEVI???
Prepucavam i zakucavam ja njegaSvaki dan privatizujete par tema, ne može se postirati od vas, prepucavanje do besvijesti...
Zakucao te je on. Ne treba da se otimaš.Prepucavam i zakucavam ja njega...njemu ostaje samo da se koprca preko drugih naloga, a ja sve sa jednog
![]()
Ševčenka prozivaju što je uz Novaka na Vimbldonu
Specijalizovani italijanski teniski sajt zamerio slavnom Ukrajincu što nije došao dan ranije da podrži svog sunarodnika Sergeja Stahovskog koji je eliminisao Federera
Prepucavam i zakucavam ja njega...njemu ostaje samo da se koprca preko drugih naloga, a ja sve sa jednog
![]()
Pa ja sam još ovde, ne idem nigdeZakucao te je on.
Pa ti NE ZNAŠ šta je argument...dečko...samo pazi kako ga zakucavas...
Nego, kad ces mene tako pokusati zakucati pa da malo popricamo argumentovano?!
Pa ja sam još ovde, ne idem nigde...nisam ja taj što je išao na odmore svaka 3 sata
![]()
Pa ti NE ZNAŠ šta je argument...dečko![]()
Ti kiad odeš nema te deset dana. A mi se pojavimo u roku odmah.Pa ja sam još ovde, ne idem nigde...nisam ja taj što je išao na odmore svaka 3 sata
- - - - - - - - - -
Pa ti NE ZNAŠ šta je argument...dečko![]()