- Poruka
- 219
Bolje u nista nego da je licemeran.Ovo je covek sa stavom.A tebi to smeta?
Gledaj svog Federa koji ne veruje ni ušta.
samo u Mirku
![]()
http://godisnothere.com/2012/02/06/notable-atheist-rafael-nadal/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje u nista nego da je licemeran.Ovo je covek sa stavom.A tebi to smeta?
Gledaj svog Federa koji ne veruje ni ušta.
samo u Mirku
![]()
Aj pričaj malo o vanplanetarnom tenisu koji igra No1e. Nemopj uvek da tupiš.Bolje u nista nego da je licemeran.Ovo je covek sa stavom.
http://godisnothere.com/2012/02/06/notable-atheist-rafael-nadal/
Cekam prvo da osvoji nesto,vec dugo je bez titule.Koja trojica,sta je s tobom?Aj pričaj malo o vanplanetarnom tenisu koji igra No1e. Nemopj uvek da tupiš.
- - - - - - - - - -
Ova trojica a naročito pingvin i ovaj gernach kad nemaju teniske argumente prelaze na šmirglanje dasaka.![]()
Aj ćuti tu i ne glupiraj se. Igrao danas vanzemaljac pa idi gledaj jutjub da nešto vidiš što nisi u životu video.Cekam prvo da osvoji nesto,vec dugo je bez titule.Koja trojica,sta je s tobom?
Sta da vidim?Aj ćuti tu i ne glupiraj se. Igrao danas vanzemaljac pa idi gledaj jutjub da nešto vidiš što nisi u životu video.![]()
Pa ono što nikad u životu nisi video.Sta da vidim?
Sta,da Novak podize pehar na Roland Garrosu? Spamujes temu,ili pisi o tenisu ili nemoj nista pisati.Pa ono što nikad u životu nisi video.![]()
Pa ti si i senilan. Ovo je Wimbldon, trava...........aktuelni tenis. A gde si ti? još uvek na šljaci.Sta,da Novak podize pehar na Roland Garrosu? Spamujes temu,ili pisi o tenisu ili nemoj nista pisati.
Kao sto sam rekao,kad osvoji neku titulu mozda i poverujem da je vanplanetarni.Pa ti si i senilan. Ovo je Wimbldon, trava...........aktuelni tenis. A gde si ti? još uvek na šljaci.
PS: Jes video na jutjubu vanplanetarni tenis odigran večeras?![]()
Jes bio skoro kod lekara?Kao sto sam rekao,kad osvoji neku titulu mozda i poverujem da je vanplanetarni.
Sta,da Novak podize pehar na Roland Garrosu? Spamujes temu,ili pisi o tenisu ili nemoj nista pisati.
Pokazaću ti ovaj tvoj prilog u sledeću subotu.Kao sto sam rekao,kad osvoji neku titulu mozda i poverujem da je vanplanetarni.
Vazi.Pokazaću ti ovaj tvoj prilog u sledeću subotu.![]()
Kao sto sam rekao,kad osvoji neku titulu mozda i poverujem da je vanplanetarni.
Samo to i moze da osvoji.Australian Open 2013, jesi zaboravio na to? Neću sad da spominjem Masterse i manje turnire.
Ne prestaješ da se glupiraš i da lupetaš.Samo to i moze da osvoji.
Samo to i moze da osvoji.
bravo Nole !!!!
bio sam svedok cuda .
francuz ubitacno servira sa 132 mph sto mu dodje preko 200 na sat .
tek sto je doskocio posle servisa dobija istu loptu nazad sa kamatom , koja ga pogadja u nogu , bez vremena da se pomakne .
poen za Noleta / u celih 1,67 sekundi / jbteee to jos nisam video !!!
Nole je majstor nema prigovora .