Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitam se samo,gde je moderator da te tako drsku i nepristojnu da te trajno banuje?

pa i moderator ima dušu i RL...el mogu i ja ljudi da odem kod familije u svatove,a da ovde ne izbije kuršlus...:hahaha:
ja cu da zovem i nazivam bilo sta kako JA zelim i hocu
i da, u pravu si... nije na ovoj temi potrebno siriti bilo koje druge price sem o pukom tenisu
zato, odoh da se ne vratim

ajde,ajde...mir s tobom....:mazi:

OB-WC524_012413_G_20130124074942.jpg

Stvarno najbolji ...cestitke Novaku :vatromet: !!!

308517_mdf36652_ff.jpg

***Cestitam Endiju na igri i hvala mu na lepim recima za pobedu.
Imali smo mnogo neverovatnih meceva, nadam se da će se ta tradicija nastaviti.
Njemu zelim srecu u nastavku sezone***

***Velika je radost osvojiti ovaj trofej, opet.
Definitivno je najdrazi Australijan open, uvek volim da se vratim ovde.
Zahvalio bih se i organizatorima na još jednom fantasticnom turniru i hvala vam što radite toliko sjajan posao.
Pozdravio bih i publiku, jer su i oni razlog sto se uvek rado vraćam, hvala vam na lepom prijemu od samog pocetka***.

Svaka cast Noletu:super:
Da li neko moze da mi objasni zasto nije bilo prenosa?
Ja sam gledala, naravno, na Eurosportu, ali nije mi jasno zasto to nisu prenosili na RTS ili negde, ne znam...

Zato sto je prenos skup a pare se trose na kafanske ruckove i glupe reprize repriza istih tih repriziranih repriza :)
Vazno da je Nole pobedio i da smo gledali negde, zar ne?

Svaka cast Noletu:super:
Da li neko moze da mi objasni zasto nije bilo prenosa?
Ja sam gledala, naravno, na Eurosportu, ali nije mi jasno zasto to nisu prenosili na RTS ili negde, ne znam...

Pridruzujem se cetitkama, najvecem coveku medju teniserima :)
Prenosa nije bilo jer Eurosport ima otkupljena prava na Melburn, Pariz i NY, a Wibldon ce prenositi SportKlub..rts-kada je u pitanju sport smece neopevano. . nekada su prenosili mnogo toga...danas apsolutno nista, jedno VELIKO nista....osim Dejvis kupa ako se ne varam i domaci fudbal, ponesto od vaterpola kad ima...

Iskreno i bolje da ne prenosi RTS, novinari, ukljucujuci komentatore su im u najmanju ruku losi,(katastrofalni), smuci ti se zivot kada komentarisu...Zao mi je sto nije bilo na SportKlubu zbog Pralice i Viska, koji su najbolji koment. tenisa...
-Da ne bude zabune, bolje da se prenosi negde, nego nigde.

Novak Djokovic Endi Mari 6:7 (2-7), 7:6 (7-3). 6:3, 6:2
123075001451056ed728a3a077725312_size3.jpg

Asovi: Novak 8, Mari 3
Duple greske: Novak 3, Mari 5
Procenat ubacenog prvog servisa:novak 84-134 (63%), Mari 79-131 (60%)
Dobijeni poeni posle prvog servisa:Novak 63-84 (75%), Mari 64-79 (81%)
Dobijeni poeni posle drugog servisa: Novak 33-50 (66%), Mari 24-52 (46%)
Najbrži servis: Novak 209 km/h, Mari 211 km/h
Prosecna brzina prvog servisa: Novak 188 km/h, Mari 186 km/h
Prosecna brzina drugog servisa: Novak155 km/h, Mari 133 km/h
Poeni na mrezi: Novak 35-41 (85%), 9-15 (60%)
Brejk lopte: Novak 3-11 (27%), Mari 0-4 (0%)
Poeni kada protivnik servira: Novak 43-131 (33%), Mari 38-134 (28%)
Direktni poeni: Movak 47, Mari 29
Neiznudjene greske: Novak 61, Mari 46
Ukupni broj poena: N O V A K 139, Mari 126 .

Poslednja izmena:
4456754305106ab94869c5714654458_size3.jpg

Trener Endija Marija Ivan Lendl izjavio je da je Novak u finalu Australijan Opena igrao bas kako prvi reket svijeta treba da igra.

„Novak je imao odlične udarce baš kada mu je to bilo potrebno. Igrao je sve bolje kako je meč odmicao.
Igrao je baš kao što bi najbolji teniser sveta i trebalo da igra“.

„Mislim da Endi iza sebe ima odličan turnir.
Igrao je težak meč sa Rodžerom, još jedan takav sa Novakom, a takođe je bio i veoma dobar u prvih pet mečeva.
Razočaravajuće je što nije osvojio titulu, ali mora da se bori da dolazi do takvih prilika i doći će i njegovih pet minuta. Kao što sam rekao u Njujorku, nijanse su odlučivale.
Da je Endi došao do brejka za 2:0 u drugom setu, ko zna šta bi se desilo.

„Upravo zbog toga ne želim da pričam o strategijama i slabostima, i nikada to neću raditi.
Dva ili tri poena su odlučila.
Gledao sam ko je koliko poena osvojio i Novak je imao 13 više od Endija, to nije ništa“.
„Mislim da može da ide samo napred i tako će biti sve do kraja njegove karijere.
Sve je bolji.
Kada se izuzme finale sa Novakom 2011. godine ovde, uvek je igrao protiv najboljeg tenisera na svetu u finalu Gren slemova i teško je doći do pobeda u takvim mečevima.
Agasi je pobedio Rajnera Šitlera, ja sam pobedio Miroslava Mečira.
Ne kažem da su oni loši igrači, ali nisu bili najbolji na svetu kada su igrali ta finala.
Ali, u ovoj eri je tako, najbolja četvorica su bolji od ostalih.
Ne dospeva sedmi teniser sveta u finale.
Endi nije igrao nijedno takvo do sada.
Ali, kada dođe do takvog meča, morate i to da iskoristite, teška je ovo era tenisa, kao što stalno i ponavljamo.
Samo se nadam da će Endi imati još ovakvih prilika i doći će i njegovo vreme“ .

Novak se priključio Dejvis kup reprezentaciji Srbije, koja se u belgijskom gradu Sarloa priprema za mec prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa.

"Tek sam doputovao i jos uvek se privikavam na vremensku razliku, ali i na drugacije vremenske uslove.
Drago mi je da sam sa reprezentacijom jer volim atmosferu kad smo zajedno. Zao mi je sto Janko nije sa nama i zelim mu brz oporavak.
Selektor ce donositi odluke o taktici i o tome kad ko igra, ja ću dati sve od sebe i verujem u nasu pobedu"

309500_novakdolazak02_ig.jpg

Pridruzujem se cetitkama, najvecem coveku medju teniserima :)
Prenosa nije bilo jer Eurosport ima otkupljena prava na Melburn, Pariz i NY, a Wibldon ce prenositi SportKlub..rts-kada je u pitanju sport smece neopevano. . nekada su prenosili mnogo toga...danas apsolutno nista, jedno VELIKO nista....osim Dejvis kupa ako se ne varam i domaci fudbal, ponesto od vaterpola kad ima...

Iskreno i bolje da ne prenosi RTS, novinari, ukljucujuci komentatore su im u najmanju ruku losi,(katastrofalni), smuci ti se zivot kada komentarisu...Zao mi je sto nije bilo na SportKlubu zbog Pralice i Viska, koji su najbolji koment. tenisa...
-Da ne bude zabune, bolje da se prenosi negde, nego nigde.

Eurosport nema otkupljena ekskluzivna prava za Melburn,Pariz i Njujork, tako da televizije iz Srbije komotno mogu da otkupljuju prenose, ali sada nisu htele, ili nisu imale para. U svakom slucaju, PRVA i B92 je i bolje da ne otkupljuju, jer su im sportski komentatori uzas, RTS je nekako neutralan sto se tice komentarisanja, SPORTKLUB je najbolji za tenis, a Eurosport ima 3 komentatora, od kojih su dvojica ok, a jedan je najodvratniji i najiritantniji teniski komentator u istoriji sporta. Sreca pa on nije prenosio finale, ali me je prosle godine ubio sa prenosima polufinala i finala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back