Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro je da je pritisak pred US Open prebacen na Endija.
Ne znam kako vi ostali, ali ja kriziram kada nema tenisa na teveJu.
Kad ce taj 27.?
Toliko sam sve igrace sa tura dobro ``upoznala`` da po njihovim izrazima lica, govoru tela znam kako su... :)
No1e, neka pamet, snaga i sreca budu uz tebe!

Nek ti je sa SRECOM Nole :heart::heart::heart:
US Open: Novak prvo sa Lorencijem.
13544394935034cb3a3111d835604864_orig.jpg

Novak se do sada dva puta sastajao sa Lorencijem, oba puta slavio je drugi reket svijeta.
U drugom kolu ocekuje ga duel sa boljim iz susreta Rozerija Dutre Silve iz Brazila i kvalifikanta, dok bi potom protivnik mogao da mu bude 31. nosilac.
Projektovanim zrijbom, Nole bi mogao u cetvrtfinalu da se susretne sa Argentincem Huanom Martinom del Potrom iz Argentine.

Idemo N O L E MAJSTOTE

Svi su tu ...
Lijepo ih je vidjeti ...

11131676095033370672c8c677597204_640x477.jpg

„Najzad je ceo tim ponovo na okupu, svi smo veoma pozitivno raspoloženi pred US Open i radujemo se novim izazovima.
Sve čestitke i pohvale Rodžeru na meču, nije mi bio dan.
Voleo bih da sam odigrao bolje, ali sam ipak zadovoljan rezultatima na poslednja dva turnira.
Nema prostora, ni vremena za kajanje“.
150px-US_Open.svg.png

Iskreno kao uvijek Nole Majstore...
:heart::heart::heart:

Ajde da vidimo gos'n "najboljeg srpskog sportistu svih vremena" koliko ce i cega osvojiti sa 30......

Trebam li da te podsetim da je taj Federer u Novakovim godinama osvajao po 3 grandslema i igrao 1 finale
Po 5 Vimbldona i Us opena u nizu......

...a smijem li ja tebe podsjetiti da GARGAMEL tada nije imao konkurenciju (:
Kad se konkurencija pojavila...CMIZDRIO JE kao dijete (:

Smijem li te podsjetiti da GARGAMEL NIKADA nije imao sezonu kao nole prosle godine.
Smijem li te podsjetiti da GARGAMEL na vrhuncu svoje karijere nihe mogao 2,5 godine osvojiti jedan GS kad je konkurencija (NOLE, Nadal) bila tu...(:

Mogu te podsjetiti na jos mali milion sitnica :cool:...o kojima nemas pojma posto ti svoje fakte kao i Cakamony, crpis iz CROATSKIH novina :cool:...a poznato je da se ne lozim na CROATE tako da...ne ulazi u raspravu...nama svrhe (:

150px-US_Open.svg.png

Novak ne kalkulise .:heart::heart::heart:
Prvi dan bes srpskih tenisera .

9665402195039f2e35e5e4016942912_size3.jpg

“Iskren da budem, mislim da ne postoji nešto kao što je perfektan žreb.
To je nešto na šta ne možete da utičete, reč je o sreći.
Ima 128 tenisera koji su jako motivisani da pruže svoj maksimum na poslednjem GS turniru u godini i siguran sam da svako želi da napravi iznenađenje u početnim rundama.
Ja ću ići korak po korak.
U prošlosti sam imao dobre i loše žrebove, ali ne kalkulišem i ne volim da predviđam bilo šta.
Pokušavam da se koncentrišem na svoju igru, što je najvažnija stvar”.

N O L E MAJSTORE.idemo dalje u nove pobjede sve do odbrane titule. :heart::heart::heart:
1072166305503dd4282bd8e010313118_size3.jpg

"Veoma je važno da nijednog trenutka ne potcenjujemo protivnika.
Trudio sam se da sve vreme budem u meču, jer na gren slem turnirima veoma važan detalj može da bude vreme provedeno na terenu i bitno je da budemo ekonomični",
Iskren kao uvijek ...

Poslednja izmena:
Novace Nas NOLE nek te pobjede vole ... :heart::heart::heart:

128211148150444c8b339ef560674587_size3.jpg

„Imao sam nedelju dana da poradim na raznim elementima igre pre ovog turnira.
Na servis sam posebno obratio pažnju u poslednje dve godine jer sam imao malo poteškoća i jedan period kada sam nesvesno promenio tehniku.
Trudim se da radim na tome jer može da posluži u današnjem tenisu kada dobijete dosta lakih poena na jak servis“.
„Vavrinka je jedan igrača koji drži visok nivo igre tokom cele godine i pokazuje to rezultatima na svim podlogama.
Ima jako snažan servis.

Sada protivnici postaju teži i bolje rangirani, pa ja moram da budem maksimalno koncentrisan u toku meča“.

Tokom trajanja poslednjeg Gren slema sezone, Novak je smešten u Nju Džersiju i samo kada igra dolazi u Njujork.
„Gotovo svaki dan kada ne igram, ostajem tamo.
Nemam potrebu da dolazim ovde, imam dosta iskustva sa tom atmosferom koja vlada u toku Gren slem turnira, nemam potrebu da dođem ovde i upijem je.
Pokušavam da što više energije sačuvam za naredne izazove“

Za B92 uoci meca sa Vavrinkom.

Poslednja izmena:
Po meni imaju još dvije ozbiljne prepreke do odbrane US opena: Del Potro i Marej. Ako prođe Argentinca (u šta vjerujem) mislim da ga ni Ferer ni Janko ne mogu pobjediti. Eventualno finale sa Marejem biće jako teško. Nadajmo se daće nam Berdih učiniti još jednu uslugu i izbaciti Škota. Nadajmo se da ćemo u nedjelju slaviti još jedan Grend Slem. :)

djokovic-2-velika96142020120907063821.jpg

Kako to izgleda lako kad igra MAJSTOR... :heart::heart::heart:
Novak je nastavio put ka odbrani titule na US openu savladavši u četvrtfinalu ovog Grend slem turnira Huana Martina del Potra u tri seta.
***Sve je lako moglo da se preokrene na drugu stranu.
Ništa manje nisam ni očekivao, Del Potro je Grend slem šampion, voli da igra ovde.
Itekako sam znao koliko je dobar i koliko snažno ume da igra.
A i koliko je opasan na ovoj podlozi.
Voli on da nastupa na velikoj sceni***

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back