Nije mi se dopalo,kad sam procitala da Jelena Gencic javno priča o Novakovim problemima*ako je ona uopste u to upucena.Uz duzno postovanje prema njoj,ali bas ona kao trener i psiholiog nije smela tako nesto da izjavi,i onda je Novak morao to da komentarise. Po meni nekorektno. Jelena je veliki trener, poštovana i priznata, nije mi jasno zasto daje izjave neprijatne po Novaka.Ona je prva koja ne bi smela da daje takve komentare.
Novakovi privatni problemi su njegovi. Ako je javna licnost ne znaci da mi automatski moramo sve da znamo. Komentarise ,da nije trebao ici na odmor,ok.,a sta ako mu je odmor bio neophodan,valjda on najbolje zna.Kpmentarise njegov strucni stab,nisu dobro procenili,mozda i nisu,ali oni dobro znaju Novaka,a na terenu igra Novak a ne tim.Nije mi jasna ,zasto je to uradila,dobronamerna kritika,da,ali mogla je nazvati Novaka,ispricati se s njim a ne razvlaciti po novinama o njegovim navodnim privatnim problemima!
Sto se Novakovih rezultata tice, nije on rob Srbije da mora uvek da pobedjuje ili cemo ga odmah proglasiti losim. Uradio je mnogo za nasu zemlju,veliki je sportista,covek,jel treba jos nabrajati,po meni ne treba.
Ove godine dve titule,ostalo polufinala i finala,osim Madrida.
Nisu mi ljudi jasni,sta hoce jos od tog mladog coveka!
Treba da je cela Sbija ponosna sto imamo takvog sportistu!
Jedno ogromno BRAVO za Novaka,samo napred,uzdignute glave,stisnute pesnice.
Novak je vec legenda,veliki sportista,covek i SAMPION!!!!!