Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam gledala, mnogo je bilo kasno cekati 1 sat po ponoci, a i nije mi bilo dobro sinoc, pa sam morala u horizontalu.
Danas ce mozda ranije na teren.
Dva nosioca vec u drugom kolu izgubila...
Iznenadio me neugodno i Conga i Delpo. Ali dobro. Bice manje posla za No1eta.
Zao mi sto Scepanek ide dalje, mnogo mi se onomad zamerio kao covek. Volela sam pre da ga gledam, jer igra zanimljivo, raznovrsno.

Novak nocas posle ponoci igra prvi mec s Tomicem.
Napred Nole,tvoji navijaci su uz tebe:hej:
nole111.jpg

Kao i uvek, ali oni pravi.:klap:

Nije mi se dopalo,kad sam procitala da Jelena Gencic javno priča o Novakovim problemima*ako je ona uopste u to upucena.Uz duzno postovanje prema njoj,ali bas ona kao trener i psiholiog nije smela tako nesto da izjavi,i onda je Novak morao to da komentarise. Po meni nekorektno. Jelena je veliki trener, poštovana i priznata, nije mi jasno zasto daje izjave neprijatne po Novaka.Ona je prva koja ne bi smela da daje takve komentare.
Novakovi privatni problemi su njegovi. Ako je javna licnost ne znaci da mi automatski moramo sve da znamo. Komentarise ,da nije trebao ici na odmor,ok.,a sta ako mu je odmor bio neophodan,valjda on najbolje zna.Kpmentarise njegov strucni stab,nisu dobro procenili,mozda i nisu,ali oni dobro znaju Novaka,a na terenu igra Novak a ne tim.Nije mi jasna ,zasto je to uradila,dobronamerna kritika,da,ali mogla je nazvati Novaka,ispricati se s njim a ne razvlaciti po novinama o njegovim navodnim privatnim problemima!

Sto se Novakovih rezultata tice, nije on rob Srbije da mora uvek da pobedjuje ili cemo ga odmah proglasiti losim. Uradio je mnogo za nasu zemlju,veliki je sportista,covek,jel treba jos nabrajati,po meni ne treba.
Ove godine dve titule,ostalo polufinala i finala,osim Madrida.
Nisu mi ljudi jasni,sta hoce jos od tog mladog coveka!
Treba da je cela Sbija ponosna sto imamo takvog sportistu!
Jedno ogromno BRAVO za Novaka,samo napred,uzdignute glave,stisnute pesnice.
Novak je vec legenda,veliki sportista,covek i SAMPION!!!!!
nole-3-wimbledon-2011-598x400.jpg

"Posle toliko dana čitanja vaših poruka i komentara vreme je da i ja napišem jedan zar ne? :) Znam da znate kako su mi poslednje nedelje bile teške. I baš mi je falio osećaj osvajanja titule. Imam veliku prazninu u srcu zbog propuštene prilike za Olimpijsku medalju. Sanjao sam o tome dugo i znam koliko bi to radosti donelo mom narodu. Ali sport me je naučio da budem snažan u pobedi i još snažniji u porazu. To je sada već deo mog karaktera. Hvala vam što ste verovali u mene! Želim još da kažem da sam jako ponosan na svoje prijatelje i suigrače iz Olimpijskog tima Srbije. Čestitam našem vaterpolo timu, Andriji i našim devojkama Milici i Ivani na medaljama i zadovoljstvu koje nam donose. Naše vreme tek dolazi. Hvala vam svima! #nemaodustajanja"

Ovako govori nas sampion Novak!
Bravo,tako govore pravi sportisti i veliki ljudi.
Jos snazniji u porazu,dosla pobeda i titula u Toruntu,tako je Novace,srecno u Sinsinatiju,tvoji navijaci veruju u tebe
icon_biggrin.gif
nole-3-wimbledon-2011-598x400.jpg

Poslednja izmena:
Bravo Novace,cestitke na pobedi.
Odigrao u prvoj brzini sa ponekim prebacivanjem u drugu i trecu, taman koliko i treba!
To je ono sto razdvaja VANSERIJSKE igrace i dobre u kontinuitetu.Izaci iz poraza jaci i ici dalje-iliti biti Djokovic Novak!
254554_102-fonet-fonetepa_f.jpg

pa i na olimpijadi je igrao za sebe....dobio bi i medalju i bodove...... ne znam čemu ovakvi komentari ali znao sam da će da ih bude i morao sam da dođem i uverim se iako me ne interesuje đoković

Pa i ja se pitam cemu, ali neki ljudi su naprosto takvi.
Da je dobio zlato ili srebro, pa cak i bronzu, dobio bi novac, priznanje i ko zna sta jos sve ne.
Olimpijada je to, ne dolazi u obzir da nije hteo da igra, to naprosto nije tacno, jednostavno nije tada dobro igrao, posle za bronzu je izgubio fokus i ostao i bez nje.
Ne krivim ga, kao sto ne krivim ni jednog naseg sportistu koji je otisao na OI i vratio se bez medalje.
Nije mala stvar otici na Olimpijadu, otici tamo je vec veliki uspeh.
No1e ima vremena za pobede i medalje na Olimpijskim igrama. Bice ih, hteli vi to ili ne.

Ajde vi sto jedva cekate da Novak izgubi,udrite po Novaku,to je jedino sto znate i jedva cekate.
Ne mogu da se spustam na vas nivo i napisem reci kakve zasluzujete,samo pogledajte svoj zivot i zapitajte se gde bi ste bili da ste promil uradili od svega sto je Novak uradio!!!
Novakov sam navijac,realno,danas je slabo igrao,zasto,samo on zna, da li umor ili nesto drugo ne znam,ali uvek cu navijati za Novaka i kad gubi!!!! Igubio set sa 6:0, pa sta?Izgubio je i Nadal sa nulom a i Federer,i jel smak sveta bio-nije,nece ni sada.Novak nama nista ne duguje, ne blamira se, niti ga je Federer' nesto poducio. Sto ga niste pljuvali prosle godine?
Da li je ovo neuspeh mozda? Igrao finale,odbranio poene i sad priprema za US.
Novaku treba odmor,nije se odmarao posle OI,kao drugi,nije robot,a dovoljno je pametan da se ne preforsira,ako oseti da njegovo telo ne moze da izdrzi,zar treba da prodje kao Nadal,ne nikako,on "slusa" svoje telo.
Novace,tvoji navijaci su uz tebe i kad gubis,idemo dalje,nista jos nije gotovo!!!!
nole.jpg

Ljudi bre ako "moramo" da se nerviramo za ove ekipne,i za individualne kad igraju za nas,sto bi se nervirali kad igra za svoj dzep......cinjenica je da se decko malko opustio,sto je usadjeno genetski u svakoga Srba,Roger ga melje sa +30 i nije mu dovoljno 76 titula,a ovom nasem jeste to,koliko ih ima vec.....nista strasno,on ostaje nas najbolji teniser ikada i verovatno najbolji sportista ove decenije,to ce vreme pokazati......

Ljudi bre ako "moramo" da se nerviramo za ove ekipne,i za individualne kad igraju za nas,sto bi se nervirali kad igra za svoj dzep......cinjenica je da se decko malko opustio,sto je usadjeno genetski u svakoga Srba,Roger ga melje sa +30 i nije mu dovoljno 76 titula,a ovom nasem jeste to,koliko ih ima vec.....nista strasno,on ostaje nas najbolji teniser ikada i verovatno najbolji sportista ove decenije,to ce vreme pokazati......

Немој тако, Ноле је света крава, ископаће ти очи ове дежурне бранитељке лика и дела највећег сина наших народа и народности...:)

Немој тако, Ноле је света крава, ископаће ти очи ове дежурне бранитељке лика и дела највећег сина наших народа и народности...:)

Nole je Majstor i pravi covjek svoje generacije.
INSTITUCIJA.
Tebe treba braniti od tebe sama .
Necu na tebe trositi rijeci.

Novak Djokovic nije samo brend Srbije, on je svetski brend i najbolji sportista svih vremena,kako u Srbiji takoi sa prostora nekadasnje Juge. Novace za sve sto si pokazao na teniskim terenima,imas veliko postovanje,od ljudi koji znaju i cene sport i prave vrednosti, bez obzira na retke poraze od dostojnih protivnika kao što je Federer.
Ljudi koji vole sport uzivaju sto su svedoci jedne sportske legende kao sto je Novak,sto imaju priliku da ga gledaju, jer teniski sport poslije njega u Srbiji odlazi u poduzi zaborav,dok se ne pojavi neki novi NOVAK,ali mi to necemo doziveti,zato uzivajmo i budimo ponosni na NOVAKA DJOKOVICA.
Idemo dalje,jos se igra:D

Novak Djokovic nije samo brend Srbije, on je svetski brend i najbolji sportista svih vremena,kako u Srbiji takoi sa prostora nekadasnje Juge. Novace za sve sto si pokazao na teniskim terenima,imas veliko postovanje,od ljudi koji znaju i cene sport i prave vrednosti, bez obzira na retke poraze od dostojnih protivnika kao što je Federer.
Ljudi koji vole sport uzivaju sto su svedoci jedne sportske legende kao sto je Novak,sto imaju priliku da ga gledaju, jer teniski sport poslije njega u Srbiji odlazi u poduzi zaborav,dok se ne pojavi neki novi NOVAK,ali mi to necemo doziveti,zato uzivajmo i budimo ponosni na NOVAKA DJOKOVICA.
Idemo dalje,jos se igra:D

Pa *** sad to je subjektivna stvar shodno tome da nije bilo javnog glasanja na tu temu ;)
itd

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back