Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
27569402850142637cba5a158140719_w640.jpg

"Sinoćnji događaj nikad neću zaboraviti! Uzbuđenje, adrenalin, atmosfera koje je bila neverovatna. Svuda se osećala snažna pozitivna energija i među olimpijcima, kao i među mnogobrojnom publikom. Tako nešto dugo nisam osetio i još sam pod utiskom. Injekcija dodatne motivacije za sve nas! Prvi dan i prva medalja: Bravo Andrija! Idemo Srbijo!!!"

Lepo je sinoc bilo videti nase!!! Pozitivna energija je vrcala na sve strane.
Crveno na radost!
Svi su bili tako pozitivni, naravno Nole i njegov tako prepoznatljivi osmeh me je ohrabrio da cemo postici dobre, ako ne i sjajne rezultate na OI!
Nole sutra u 13,00 po nasem vremenu igra protiv Fonjinija.
Idemo No1e!!! Da pokazes svima ko si i sta si!
Mada mi to znamo...

Jeste Duska, to me raduje.
Postepeno dize formu.
Sve je juce savrseno funkcionisalo.
I neka tako ostane do kraja OI.

Uvijek nezgodni Conga to vise nije. Idemo dalje .
Na redu je Pirgavi Skot Novakov drug.
Ocu reci na redu je Endi Marej .
Konacno da vidimo odnos snaga.
Domaca publika na strani domaceg tenisera.
Novakova zelja da se okiti zlatom moja je nada za uspijeh ovog meca.

Bolje sto sada sledi osam meseci igranja na Hard podlogama, ova trava je skrsh za Noleta.

Tek ce na kraju marta sledece godine da se vidi koliko jos toga moze da uradi...

Inace, Nadal otkazao Toronto. I Ferer isto. Pocinje turnir za nedelju dana.

Ово пиле које је данас Дел Потро смазао за ручак...:)

Kad razmisljas malo produzi razmisljanje .
Zastani i pitaj sebe sto si dosao na Novakovu temu.

Драга госпођо, најљубазије Вас молим да ми Вашу скенирану тапију на приступ форуму пошаљете на ПП, и ја ћу се истог момента повући са теме...
п.с. Као професионални спортиста увек сам веровао у себе, никада нисам боловао од идолатрије; зато сам и успео...:cmok:

Na pocetku meca,kad vidim Novaka a celo njegovo telo govori,posebno oci »sad ću da te razbijem« ne brinem, bez obzira ko je s druge strane i kako maestralno igra.Toga iz nekih razloga u finalu RG i polufinalu W nije bilo. Na OI je Novaka sputala prevelika zelja i dobra igru protivnika koju nije ocekivao,a i Novak nije bio u razbijajucoj formi.Vjerujem da ce se Novak, sampion kakav je, posle ovoga vratiti jaci nego ikad. Ko zna zasto je dobro da nije osvojio bronzu , sad zna gde je i s kojih strana preti opasnost.Pobede znaju da uspavaju, uljuljkaju, porazi bude, pale lampice,a ne mozemo ocekivati rezultate iz 2011,nije robot.Vremena je sasvim dovoljno a gdje bi ucvrscivao samopouzdanje ako ne na podlozi, koja mu najvise lezi.Nadalu je to uspelo na sljaci, Federeru na travi, ne vidim zasto ne bi i Novaku na betonu.
Navijaci i Novak ima losije dane, losije igre-imaju svi takvih dana. Vise od svih nas NOLE bi voleo da je osvojio zlato.Pravi navijaci navijaci su uz Novaka i kad pobedjuje i kad gubi i daju mu podrsku.

Novace,tuzni smo ne zbog zlatne medalje, vec zato sto znamo da je Tebi vise znacila nego nama. Uz Tebe smo i kada gubis i kada dobijas. Uvek cemo biti,mi koji smo pravi navijaci! Imas pravo na bilo koji rezultat koji ostvaris - to je sport. Ja ga tako dozivljavam i sutra je novi dan,okrece se novi list. Bice jos mnogo pobeda, mnogo radovanja, i jos bar jedna olimpijada, ako ti tako odlucis.

Hvala za sve radosti koje si nam do sada priredio, delicemo sa tobom i sve buduce,i poraze i pobede.
Verujemo u tebe:D
Fajter.jpg

Borise 1,kakvu mi to tapiju trazi ovo pile?
Znam za ove postove imamo kafance MEC LOPTU.:D

...ne znam...ljudi jednostavo lijece licne komplekse i frustracije NASLADJUJUCI se tudin porazima ciji ni milioniti dio nikada u zivotu nece biti (: ...
Tuzno je kad ljudi koji tenis nikada osim na TV-u nisu vidjeli, daju sebi za pravo da kazu kako je nesto trebalo uraditi...a u zivotu nikada nisu ni P od profesionalizma vidjeli (: ...

Takvih se ja ne bojim...to su laici koji veze o zivotu nemaju...

Мени је необично драго што је своју опсервацију дао "стручни" консултант за тенис и "професионални" карате Боки 13...:D

Bilo je i bice uvek raznih komentara u vezi Novaka,strucnih,navijackih,pljuvackih ,da ne nabrajam dalje,ali ovakva strucnopileca analiza sa sve slikom nije bila,ja bar nisam primetila. Izgleda da je za takvu analizu potrebno dubokoumno razmisljanje.
Nastavine gospodine da razmisljate i dalje,mozda bas o Novaku ,pa nesto i shvatite.
Moj predlog,na vama je da li cete uspeti.
Niste cak ni zasluzili konentar na vase postove,ali nisam mogla da odolim,cisto da vas podstaknem na jos dublje razmisljanje.
Prvi i poslednji put komentarisem vas post,zaista nije vredno trositi tastaturu!!!!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back