Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Bice da ce Nadal da pobijedi Federera...![]()
Bice da nece tj. nece da bidne.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bice da ce Nadal da pobijedi Federera...![]()
Bice da nece tj. nece da bidne.![]()
Ne zamjeri ovakve recenice moja ruka pise sama![]()
Kontam da ce Rodzer da ga naguzi.![]()
Bice da ce Nadal da pobijedi Federera...
Bice da ce Novak da pobijedi Endija...
Pozdrav za tebe .![]()
Nemoj tako tebra...aj da se nekako dogovorimo da Nadal mlatne Fedju
...
...a NOLE Nadala u FINALU...
To MAJSTORE....Citas mi misli...Nemoj tako tebra...aj da se nekako dogovorimo da Nadal mlatne Fedju
...
...a NOLE Nadala u FINALU...
Bice da ce Nadal da pobijedi Federera...
Bice da ce Novak da pobijedi Endija...
Pozdrav za tebe .![]()
Čekam meč Federer - Nadal. Mislim da će Federer dobiti i onda izgubiti u finalu od Noleta.![]()
Čekam meč Federer - Nadal. Mislim da će Federer dobiti i onda izgubiti u finalu od Noleta.![]()
I nije ga bas pomeo.
Murray je definitivno napredovao u poredjenju sa proslom sezonom.
Jos si mlad, nije ti jasno koliko je u sportu mentalna jacina vazna, ne pobedjuje onaj koji je...mozda bolji...vec onaj koji je mentalno bolji, sve se odigrava u glavi, verovao ili ne.
I nije ga bas pomeo.
Murray je definitivno napredovao u poredjenju sa proslom sezonom.
T R E C A S R E C A ...Мислим да је Мареј тренутно у најбољој форми. Слушао сам неки интервју после меча са Нишикоријем, зрачи самопоуздањем. И прошле године док је Ђоковић био незаустављив, Мареј му је задавао муке. Ове године ће бити још теже, претпостављам. Иако је четврти играч света, Мареј је много испред Надала и Федерера.
Иако ће овај меч трајати дуго, можда оде и у пет сетова, мислим да ће Ђоковић, ако победи Мареја наравно, колико год уморан био, ипак освојити турнир. Надал је нула у односу на Мареја.
Дајем исте шансе обојици. Али било би лепо узети три титуле у јануару. Мислим на ЕП у рукомету и ватерполу и АО.