Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novace pobijedio si Ferera.
903f781418f42d2b295c07708ee551f4.gif

20622433124f1fec1134742614530419_size3.jpg

To MAJSTORE...
6915cbea.gif

Super mec izmedju Rafe i Federera.
Puno lepih udaraca, vinera, ali i puno neiznudjenih gresaka, sto je sasvim normalno, obzirom na vaznost meca.
A sutra drugo polufinale... nas No1e i Endi.
No1e, sve najbolje...

Uradio Nadal pola posla za Noleta. Ostalo je samo da se preskoči Marej, i Rafa može da počne sa kompletiranjem novog seta tanjirića!z:lol:

P.S. Samo biće Endi tvrd orah, i iskreno malo sam sumnjičav kako će Novak izaći na kraj sa njim! Al` samo malo ... z:mrgreen:

Jos si mlad, nije ti jasno koliko je u sportu mentalna jacina vazna;), ne pobedjuje onaj koji je...mozda bolji...vec onaj koji je mentalno bolji, sve se odigrava u glavi, verovao ili ne.

Joj, nemoj vise sa tim tvojim "iskusnim" naravoucenjima. Em sam se bavio dugo vreme sportom, em jako dobro znam da narocito u tenisu mentalna komponenta igra jako veliku ulogu.
Na osnovu cega si ti pre meca zakljucio da je Federer mentalno labilniji/slabiji, to samo ti znas.
Rekao bih, pogodio si jednostavno ko ce da pobedi i to je to.

Omanuo sam za pobjednika meča Federer - Nadal, Rodžer je više pokazao do ovog meča i imao teži put do polufinala.

Marej sa trenerom Lendlom, biće mnogo poena sa preko 30 udaraca, ko će se tu bolje snaći? Nole je favorit, tu nema sumnje, posebno ga u Melburnu dere kako hoće. Dok nije postao broj 1 morao je u polufinalima velikih turnira da igra sa Rafom ili Fedexom, sad ima nešto lakši zadatak - da igra sa Škotom koji još nema GS. Ako ga Nole pobjedi pričaćemo o finalu. :)

Мислим да је Мареј тренутно у најбољој форми. Слушао сам неки интервју после меча са Нишикоријем, зрачи самопоуздањем. И прошле године док је Ђоковић био незаустављив, Мареј му је задавао муке. Ове године ће бити још теже, претпостављам. Иако је четврти играч света, Мареј је много испред Надала и Федерера.
Иако ће овај меч трајати дуго, можда оде и у пет сетова, мислим да ће Ђоковић, ако победи Мареја наравно, колико год уморан био, ипак освојити турнир. Надал је нула у односу на Мареја.
Дајем исте шансе обојици. Али било би лепо узети три титуле у јануару. Мислим на ЕП у рукомету и ватерполу и АО.

• Podržavam
Reactions: GiT
Мислим да је Мареј тренутно у најбољој форми. Слушао сам неки интервју после меча са Нишикоријем, зрачи самопоуздањем. И прошле године док је Ђоковић био незаустављив, Мареј му је задавао муке. Ове године ће бити још теже, претпостављам. Иако је четврти играч света, Мареј је много испред Надала и Федерера.
Иако ће овај меч трајати дуго, можда оде и у пет сетова, мислим да ће Ђоковић, ако победи Мареја наравно, колико год уморан био, ипак освојити турнир. Надал је нула у односу на Мареја.
Дајем исте шансе обојици. Али било би лепо узети три титуле у јануару. Мислим на ЕП у рукомету и ватерполу и АО.
T R E C A S R E C A ...:heart2::heart2::heart2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back