Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
45ff5b6e6177.gif
45ff5b6e6177.gif
45ff5b6e6177.gif

P O B J E D A ...:heart::heart::heart:
Nole MAJSTORE pobjede te vole...

eb02e1d297a0.png

E kako me nervira ova njujorska publika!
Pa to nije normalno.
Nije trebalo Nole da mu ``da`` ni ona dva gema. Da se Nole malo potrudio, uzeo bi ih, uz svo uvazavanje Berloka.
I trebao bi da im ocita bukvicu, ja bih se tek sada razgoropadila, ne bih igrala samo protiv protivnika, nego i protiv publike, uh, besna sam.
Ujedala bih da mogu. yimdiy#!@
Ovo nije nista ``licno`` protiv Berloka, njemu svaka cast, ovo je izmedju Njujorcana i mene.

Poslednja izmena:
arvena...E kako me nervira ova njujorska publika!

Ja sam se smijala priguseno da ne budim celjad kroz kucu ...:zcepanje:
Noletovim gemovima, lijepim potezima...
Ameri su novokonponovani narod ,oni sve izvrcu da bi skrenuli paznju na sebe .
Jure ono sto nemaju ,ono cime se Evropjanin rodi .TRADICIJU.
Kad bi ono uradila Londonska publika NIKAD.
Nole je sve uradio kako treba,onako se ponasa broj jedan.:worth:

Poslednja izmena:
Samo 90 minuta bilo je potrebno Noletu da dođe do druge pobede na ovogodišnjem US Openu.

Argentinac Karlos Berlok uspeo je da osvoji samo dva gema, a nakon meča je izjavio da se osećao kao žrtva invazije vanzemaljaca.

"Ovaj momak je sa druge planete", rekao je 74. teniser sveta.

Kad je u trećem setu konačno došao do dva gema i to na servis Novaka, izazvao je ovacije sa tribina „Artur Eš“-a. Novak u nastavku nije imao milosti.

"Igrao sam dobro, dao sve od sebe da pobedim. A sa druge strane, obojica smo želeli da publici pružimo priliku da uživa. Bio je to lep osećaj. Prava teniska zabava. Dugački poeni, udarci kroz noge i tome slično. Treći set je bio veoma, veoma dobar", rekao je Novak.

Nole je otkrio i da mu je prilikom izlaska sa terena jedan gledalac tražio reket kao kompenzaciju što je meč trajao samo 90 minuta.

"Rekao mi je, slušaj, platio sam 100 dolara, a ti si igrao samo sat i po, daj bar nešto drugo, daj bar reket", ispričao je Nole, koji će u trećem kolu igrati protiv Rusa Nikolaja Davidenka.
865f.jpg

Malo sale nije na odmet:)
Bravo Nole,cestitke na pobedi,ali sad dolaze sve tezi mecevi,hladne glave smireno,igraj svoju igru i SRECJNO:D

Sad sa Davidenkom...
Uvek je neugodan taj Kolja...

Tacno, neugodan je Kolja, nek Nole ne zaboravi Montreal i kako je gubio 4-1 u 1-om setu.
Verujem da je iz tog izvukao pouku i da ce sad odigrati bolje s Koljom.
Uostalom Nole je izjavio da svakom mecu pristupa krajnje ozbiljno i da razmislja samo o sledecem mecu,i rezultati ce biti onakvi kakve on ocekuje a i njegovi navijaci.
Samo nek tako nastavi,ajde NOLE:D

"Sve što sam mogao da uradim u ovom meču je da jednostavno pružim ono najbolje što umem. Ali, ovaj momak je sa druge planete", rekao je 74. igrač sveta posle lekcije kojoj je prisustvovao na poslednjem Grend slemu u sezoni.
Iako bi rezultat to mogao da nagovesti, ovaj meč nije bio kao ostali, niti se publika dosađivala jer je favorit itekako opravdao to zvanje. Naprotiv.

Nakon što je "sa nulom" dobio prvi set a da protivniku nije dozvolio da dođe ni do jedne jedine gem lopte, Novak u drugom setu Berloku nije dopustio da izgradi ni jednu situaciju u kojoj bi imao brejk šansu. A onda se sve se "zakuvalo" u trećem.

Argentinac je probao da atraktivnim potezima odgovori na atrakcije Đokovića, a čak i kada nije uspevao u onome što je Noletu polazilo za rukom, poput udaranja loptice kroz noge, publika je sjajno reagovala. Na nogama je dočekala i kraj 15. gema, jer je to bio prvi koji je Karlos Berlok uspeo da osvoji. Srećan zbog tog trenutka. Srećan, delom, i što je izbegao da bude deo teniske istorije, jer je u "eri Opena", samo sedam puta rezultat bio 6:0, 6:0, 6:0. Na US openu samo jednom, 1987. kada je Ivan Lendl deklasirao Berija Moara.

Usledili su posle te Berlokove radosti brojni zanimljivi poeni, duge razmene udaraca, završnica kakvu je publika samo mogla da poželi posle "dve nule" u nizu, ali čas tenisa nije gubio na intezitetu. Posle 59. ovogodišnjeg koji je održao, Đokovića u trećem kolu čeka Nikolaj Davidenko. Četvorostruki Grend slem polufinalista, uključujući dva puta na US openu, koji je u drugoj rundi ovogodišnjeg turnira eliminisao Italijana Potita Staraćea sa 6:2, 6:4, 7:5.
172465_nole-kroz-noge-reuters_ff.jpg

Nole: „Nadam se duelu sa Jankom“

14813005194e631e7ad487d156148658_size3.jpg

Na pitanje da li se nada srpskom cetvrtfinalu, Novak je rekao:

„Da. Iskreno se nadam.
Nismo dugo igrali.
Janko igra zaista sjajan tenis.
To je dokazao u poslednjih par meseci, sigurno će biti jako motivisan.
Ali, ima još jedan mec do tog cetvrtfinala“,

Poslednja izmena:
Bravo Nole!
Divota je gledati Noleta na terenu, njegove majstorije.
Zaista igra sjajno sjajno sjajno...
Zaista je ispred svih ostalih tenisera.
pa, sad, i nije bio nešto ubedljiv noćas.
delovao je poprilično rezervisano i neagresivno.
imao je dosta neiznuđenih grešaka, a i mali broj vinera što je neuobičajeno kod njega ove godine..
imao je sreću da je davidenko igrao još gore.
forhend kod davidenka je bio očajan i nole je to "iskusno" forsirao.
mislim da je davidenko više od 30 puta promašio iz forhenda, što je noletu olakšalo da rutinski dobije uprkos lošoj igri.
nadam se da će već sledeći meč protiv dolgopolova da podigne nivo igre...

Pobede se broje,jos jedan korak je napravljen,bravo Nole:D
Ulazi se u drugu nedelju,tezi mecevi dolaze,samo hladne glave,smireno,gem po gem,set po set i tako dobijen mec.Sve,apsolutno sve zavisi samo od Noletove igre!
Ajde NOLE:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back