Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mogu nista da mu zamerim.
Toliko ga postujem i volim.
Naravno, zao mi je sto je izgubio, ali to je tako, mora se i gubiti ponekad.
Lepo je i pametno gossca rekla da Nole ipak nije masina.
Bice bolje za desetak dana.
Verujem u to.
Uz njega sam, pa ma kako to zvucalo. Sve razumem, dogadja se i takvom sportisti kao sto je Nole.
Samo da se to rame ne zakomplikuje, a izgleda da to vuce jos odavno, secate se kako je skidao one trake sa ramena u jednom od prethodnih meceva...
Sve ima svoje razloge...

Nole MAJSTORE idemo dalje...:heart::heart::heart:
1280340vtp32lpwo1.jpg

Naravno, idemo dalje,
168888_snovak-foto-afp-elsa_f.jpg

Naravno arvena .:heart::heart::heart:

Turnir u Sinsinatiju Novak je uvecao bodovnu prednost u odnosu na svog prvog pratioca, Rafaela Nadala.

U odnosu na proslu nedelju, kada je Noleta i Rafu dijelilo 2.080 bodova, od ovog ponedeljka ta razlika iznosi 2.500 bodova.
Dijelom zbog Noletovog plasmana u finale, a dijelom i zbog Nadalove rane eliminacije.

Federer je jos dalje od Noleta, jer kao treceplasirani sada za njim zaostaje cak 5.540 bodova.

ATP lista

1. Novak Đoković (Srbija) - 13.920 bodova
2. Rafael Nadal (Španija) - 11.420
3. Rodžer Federer (Švajcarska) - 8.380
4. Endi Marej (Velika Britanija) - 6.535
5. David Ferer (Španija) - 4.145
6. Robin Soderling (Švedska) - 4.145
7. Gael Monfis (Francuska) - 3.165 7.
8. Mardi Fiš (SAD) - 2.820
9. Tomaš Berdih (Češka) - 2.690
10.Nikolas Almagro (Španija) - 2.690
11.Žo-Vilfred Conga (Francuska) - 2.350
12.Žil Simon (Francuska) - 2.325
13.Rišar Gaske (Francuska) - 2.080
14.Stanislas Vavrinka (Švajcarska) - 2.035
15.Viktor Troicki (Srbija) - 1.980
16.Mihail Južnji (Rusija) - 1955
17.Jirgen Melcer (Austrija) - 1.830
18.Huan Martin del Potro (Argentina) - 1.800
19.Fernando Verdasko (Španija) - 1.785
20.Janko Tipsarević (Srbija) - 1.740

:think:Naravno cim gubi,povredjen je,ako se ne varam zadnjih 4 od 5 meceva koje je izgubio,izgubio je tako sto je predao zbog povrede,sad meni je to malo cudno!!!:think:

Dosao si na Novakovu temu i ovako postujes to je cudno,gdje si bio kad je nizao pobjedu za pobjedom?
U jednoj godini izgubiti jedno polufinale i jedno finale, u tom finalu igrati povrijedjen,tebi je to cudno.
Meni je sve jasno...

Ne,ali mi cudno kako u zadnje vreme cim mu lose krene tj. pocne da gubi,preda mec zbog povrede,nije sramota kad izgubis,jednostavno taj dan je Marej bio bolji.Sta je cekao,sto nije odmah predao nego je cekao da vidi kako ce odvijati drugi set i kada je video da ce ga ovaj oduvati on predaje zbog povrede,kao sto kazem nije ovo prvi put da je primenjen ovaj scenarijo!

Dosao si na Novakovu temu i ovako postujes to je cudno,gdje si bio kad je nizao pobjedu za pobjedom?
U jednoj godini izgubiti jedno polufinale i jedno finale, u tom finalu igrati povrijedjen,tebi je to cudno.
Meni je sve jasno...

Nisam nikad nzalazio ovde a pratim Novaka od meca na Australian Openu 2005 kada je igrao sa Safinom i izgubio 3:0,tada je Safin rekao iako je lako savladao Novaka on biti jedan od najboljih tenisera sveta i pogodio!
Ne govorim za ovu godinu vec i proslu kada je gubio uglavnom povreda,mislim malo cudno!

Prošle godine je Novak izgubio 18 mečeva, od kojih je predao samo 1 (Krajinoviću u Beogradu).

Osim toga, ne vidim šta je čudno u tome da neko izgubi zato što je povređen. Ove godine je bio "pošteđen" povreda sve do sada i izgubio je samo jedan meč.

Nisam nikad nzalazio ovde a pratim Novaka od meca na Australian Openu 2005 kada je igrao sa Safinom i izgubio 3:0,tada je Safin rekao iako je lako savladao Novaka on biti jedan od najboljih tenisera sveta i pogodio!
Ne govorim za ovu godinu vec i proslu kada je gubio uglavnom povreda,mislim malo cudno!

Cudno je tvoje vracanje na neki tamo mec koji je Novak predao.
Novak je predao mec uz prijetnju kise .Dotle je igrao povrijedjen i nije predavao .
Ako mislis da se Novak za neuspijeh u nekom mecu brani povredama ne dijelim tvoje misljenje.
Svi teniseri poslije meca daju izjave,manje vise analiziraju igru trazeci uzroke poraza.
Novak je uvijek iskren cak i na svoju stetu.
Ako ga pratis od 2005 to ne bi trebalo da ti promakne.
Tvoj post ima neceg nedorecenog ne cudis se koliko prosto uzivas sto je do predaje doslo,sto je Nole izgubio.
No nadam se da ces tesko dobiti ideju da na Noletovu temu svratis ubuduce.

Novak je predao mec uz prijetnju kise .Dotle je igrao povrijedjen i nije predavao .
Ako mislis da se Novak za neuspijeh u nekom mecu brani povredama ne dijelim tvoje misljenje.
Svi teniseri poslije meca daju izjave,manje vise analiziraju igru trazeci uzroke poraza.
Tvoj post ima neceg nedorecenog ne cudis se koliko prosto uzivas sto je do predaje doslo,sto je Nole izgubio.

Ja navijam za Novaka ali me nerviraju egoisti,sad ako je dobar igrac ne znaci da je dobar covek!Nemoj mi sad prosipati o njegovim donacija,donacije dolaze iz njegovog fonda a u taj fond uplacije svako tj. to nisu njegove pare,iz njegovog dzepa!
Iskreno navijam za njega ali me se ne **** previse ako izgubi,ni u dzep,ni iz dzepa! Ja sam dao jednu konstataciju koju sam primetio sad ako se tebi ne svidja tvoj problem!

Poslednja izmena od moderatora:
Ja navijam za Novaka ali me nerviraju egoisti,sad ako je dobar igrac ne znaci da je dobar covek!Nemoj mi sad prosipati o njegovim donacija,donacije dolaze iz njegovog fonda a u taj fond uplacije svako tj. to nisu njegove pare,iz njegovog dzepa!
Iskreno navijam za njega ali me se ne **** previse ako izgubi,ni u dzep,ni iz dzepa! Ja sam dao jednu konstataciju koju sam primetio sad ako se tebi ne svidja tvoj problem!

Ovaj tvoj post je za brisanje, a mozda i nije neka jos neko vidi tvoju bjesedu.

1.Nicim te nisam uvrijedila,ti mene jesi.
2.Moja nada da cec dolaziti na ovu temu tvojim motivom za mene je nada da motiv neces imati .
3.Pare koje spominjes,dzepove u cije idu nismo imali u prepisci .
Ja nemam nikakav problem .
Ti razmisli i ponovo procitaj sto si napisao.

:cepanje: ...decko, imas li temperaturu :lol:?
Mislim, kakve ti nebuloze pises :mrgreen: :dash: ...

Gledajuci to ovako...
NOLE I DA JE PREDAO onaj mec sa Merejem...SVI MU OVDE MORAMO SKINUTI KAPU...malo li je 50+ pobjeda ovde sezone i samo 2 poraza :lol: ...najveci odigrani broj meceva ove godine...kao i u nekoliko prethodnih :lol: ...UBJEDLJIVO NAJLJEPSI TENIS, poosvajao sve sto se osvojiti moglo...i sad tvoj komentar...:dash: ...misilm, iscitaj malo PDF tenis...kazace ti se samo :lol: ...ovu temo smo pretresli vec X puta (: ...

Aj sad jos jednom procitaj sta si napisao...

Prošle godine je Novak izgubio 18 mečeva, od kojih je predao samo 1 (Krajinoviću u Beogradu).

Osim toga, ne vidim šta je čudno u tome da neko izgubi zato što je povređen. Ove godine je bio "pošteđen" povreda sve do sada i izgubio je samo jedan meč.

...ma kome ti to pises...vidis da decko zna o cemu prica :lol: ...

...Dukice, samo opusteno (: ...:dzentlmen: ...

Ono sto me jako nervira jeste sto Novaku kao da nije dozvoljeno da gubi...Izgubi tek dva meca u sezoni (ovaj drugi cak u finalu) a opet ima pametnih glava koje govore kako on posle Sinsinatija vise nije ubedljiv favorit...Ne mislim na Krstaricu vec na brojna mesta gde citam komentare posetilaca...Niko ne spominje silne rekorde koje je postigao na Rodzers Kupu kao i sve ostalo sto je ucinio tokom godine vec se hvataju za jedan mec...To je tako debilno i licemerno zar ne, muka mi je od toga...
Novak ce osvojiti USO i svima zacepiti usta!

Ono sto me jako nervira jeste sto Novaku kao da nije dozvoljeno da gubi...Izgubi tek dva meca u sezoni (ovaj drugi cak u finalu) a opet ima pametnih glava koje govore kako on posle Sinsinatija vise nije ubedljiv favorit...Ne mislim na Krstaricu vec na brojna mesta gde citam komentare posetilaca...Niko ne spominje silne rekorde koje je postigao na Rodzers Kupu kao i sve ostalo sto je ucinio tokom godine vec se hvataju za jedan mec...To je tako debilno i licemerno zar ne, muka mi je od toga...

:klap:

Ma sto da osvaja USO...STO???
Tako su mu rekli i za 2GS...svako na srecu moze osvojiti jedan, ali dva ne...
Sad, osvojio je TRI a oni i dalje prde istu pricu...zar ti to ne govori da je rijec o ljubomori, a :D?!

NOLE je ove godine uradio ono sto ni Fedja ni Nadal nisu nikada i to mi je dovoljan pokazatelj njegovog kvaliteta.
Pa mnogi govore da je ona NAJKOMPLETNIJI IGRAC SVIH VREMENA...zar to nije nesto :think:...

Svaka cast Djokovicu ali ova euforija u Srbiji oko njega je vec preterano bolesna.B92 samo sto nije ponudila svoju pi*** Novaku.

...i treba, NOLE jeste NACIONALNI HEROJ...ko god to pokusa pobiti...sam ce si stati na jezik...

RAZLOG...koji je jos srbin uspio nesto tako veliko kao on...ON je jedini razlog radi kojeg se Srbija pomene u pozitivnom kontekstu...razmisli malo o tome (: ...

Ma sto da osvaja USO...STO???
Tako su mu rekli i za 2GS...svako na srecu moze osvojiti jedan, ali dva ne...
Sad, osvojio je TRI a oni i dalje prde istu pricu...zar ti to ne govori da je rijec o ljubomori, a :D?!

NOLE je ove godine uradio ono sto ni Fedja ni Nadal nisu nikada i to mi je dovoljan pokazatelj njegovog kvaliteta.
Pa mnogi govore da je ona NAJKOMPLETNIJI IGRAC SVIH VREMENA...zar to nije nesto :think:...

...i treba, NOLE jeste NACIONALNI HEROJ...ko god to pokusa pobiti...sam ce si stati na jezik...

RAZLOG...koji je jos srbin uspio nesto tako veliko kao on...ON je jedini razlog radi kojeg se Srbija pomene u pozitivnom kontekstu...razmisli malo o tome (: ...

Meni su fascinantni ovi domaci mrzioci Noleta. Nisu svesni koliko je taj decko doneo na imidzu svog naroda i promeni uopstene slike o istom. To mi najbolje znamo i zato smo ponosni da je tu kao lepsa strana onoga sto volimo.
Ni jedna skupa kampanja ne bi donela toliko, trebamo mu biti zahvalni i ponosni, jer je covek koji nosi sa sobom velicinu dobrog sportiste i jedinstvenog mentaliteta koji privlaci:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back