Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
36_4_21.gif
36_4_21.gif
36_4_21.gif

166947_111-afp-rogerio-barbosa_f.jpg

Najbolji svetski teniser Novak Djokovic plasirao se u cetvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju posle pobede nad Radekom Stepanekom rezultatom 6:3, 6:3.

Sta reci o sinoc odigranom mecu?
Nezainteresovana publika koja bi ubila u pojam i fjucers tenisere, a kamoli vrhunske igrace.

Naravno, cestitke Noletu na zasluzenoj pobedi :klap: :klap: :klap: i ulazak u osam najboljih.
I opet... neugodni Monfis :nematogsmajlijakojibiizrazioonostoosecampotompitanju:

Mada proletos nije uspeo da izjednači najbolji start sezone u istoriji tenisa (Džon Mekinro 42-0), Novak bi, ako nastavi da pobeđuje ovim tempom, mogao da ugrozi drugi rekord prgavog Amerikanca, a to je skor 82-3 na nivou čitave sezone.

Neće biti nimalo jednostavno, ali Nole turnir po turnir ide ka tome. Njegov procenat dobijenih mečeva (98,2) trenutno je iznad Mekinroovih 96,5 odsto.

Uostalom, evo šta je o Đokovićevim rezultatima izjavio Rafael Nadal.
“Ovo što on radi je jako, jako teško. Ima bolju sezonu nego što sam ja imao 2008. Možete samo da mu čestitate”.
:worth::worth::worth:

Idemo dalje :super:
1425vrk.gif

Jeste Borise, mrsaviji je Nole, ne znam da li mu to smeta ili ne... Valjda ipak ne...
Eto, gledam Noleta protiv Berdiha, nije dobro poceo, Ceh servira za prvi set :(.
Nece valjda, ne smem ni da pomislim.
Hajde Nole, pokazi mu da si bolji!

Jao, ne secam se sta je Nole rekao...
Reci nam snezna kraljice...

E da, cuh u prolazu da je Endica izjavio medijima da je siguran da ce veceras pobediti Noleta.
Kakve se to psiholoske igrice igraju, pa to nije normalno.
Jos samo da pocnu da dovode neke medijume kada igraju protiv Novaka, vise me nista ne bi zacudilo...

128953_djokovicmarejap_f.jpg

Jao, ne secam se sta je Nole rekao...
Reci nam snezna kraljice...

E da, cuh u prolazu da je Endica izjavio medijima da je siguran da ce veceras pobediti Noleta.
Kakve se to psiholoske igrice igraju, pa to nije normalno.
Jos samo da pocnu da dovode neke medijume kada igraju protiv Novaka, vise me nista ne bi zacudilo...

Evo Noletove izjave,evo i prepoznatljive razlike ...:heart::heart::heart:

"Mareja veoma dobro poznajem.
Mislim da ni on ni ja nismo dovoljno fizički spremni, ali pošto se radi o finalu ovako značajnog turnira verujem da ćemo obojica sigurno pružiti maksimum", rekao je Novak.
Dodajući da mu je dobrodošlo što je duel protiv Berdiha trajao neočekivano kratko.
"Smatram da će u prednosti biti onaj koji prvi nametne odgovarajući ritam", zaključio je Nole.
:heart::heart::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back