Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kam te lepe srece, skroz su mi otisle zanoktice, izgrizao sam ih samo tako :( sad me boli kad kuckam

mene je onaj tupavi komentator na Sport Plus-u bacio u nervozu pricajuci kako Nole izgleda lose, kako mu fizicki nije dobro, trte-mrte... bacio me je u frku samo tako

Jeste da je bilo tesko...stoji da je bio daleko ispod svoga maksimuma, ali to ne smeta Franzuzima sa eurosporta da napisu "Djokovic pise istoriju" Novak je
prvi igrac koji je uspeo da osvoji pet Master turnira 1000 u jednoj sezoni. I ako je bio daleko ispod svoga maksimuma sinoc, Srbin je ucvrstio poziciju svetskog igraca
broj 1 sto ga stavlja u poziciju favorita, vise nego ikad, za turnir US Open. Na velika vrata, pobedom nad Mardijem Fisom Novak je usao u istoriju"
Dalje necu da prevodim, ovo je dovoljno!

Poslednja izmena:
guardian.co.uk

Novak Djokovic wins Rogers Cup with victory over Mardy Fish in final

World No1 becomes first player to win five ATP titles in a year
• Victory in Montreal is Djokovic's ninth title win of 2011

Novak-Djokovic-celebrates-007.jpg

Novak Djokovic celebrates beating Mardy Fish to win the Rogers Cup in Montreal. Photograph: Matthew Stockman/Getty Images

Novak Djokovic won his ninth title of 2011 with a hard-fought win over American Mardy Fish in the final of the Rogers Cup in Montreal.

The 24-year-old Serbian, who has won 53 of the 54 matches he has played this year, beat Fish 6-2, 3-6, 6-4.

He broke Fish's serve in the fifth game of the deciding set and held on to the advantage that gave him.

With his success, world No1 Djokovic has become the first player to win five ATP Masters events – tournaments at the level just below the grand slams – in the same season.

:whistling:

STA VISE RECI!!!
Sve je uzeo...od Januara do Septembra je odnos pobjeda i poraza 53 - 1 ...ako se ne varam...BRAVO NOLE!!!

Lagano obara rekorde...mislim da jos nikome nije poslo za rukom da tokom jedne godine osvoji 5 Mastersa :cool: ...

BRAVO MAJSTORE, BRAVO EKSTRAKLASO (: ...

Novak je u Montrealu debitovao kao prvi na ATP listi i osvajanjem Rodžers kupa.
Potvrdio je svoju vladavinu, a njegov rival Mardi Fis mu je uz osmeh porucio da prestane sa svojim neverovatnim igrama.

166953_117-afp-matthew-stockman_sg.jpg

"Nisam se umorio od svih ovih pobeda.
Moj tim i ja smo ponovo uspeli.
Sjajno je osvojiti novi trofej.
Meč sa Mardijem je bio odličan, imao sam sreće kod nekoliko poena u trećem setu, kada sam uspeo da napravim brejk", rekao je Nole posle osvajanja svoje desete Masters titule.
:heart::heart::heart:

Svestan sam da je ovo fantastična godina i ne razmišljam o porazima, samo o pobedama. Na US openu ću biti jedan od favorita i tamo neće biti ništa drugačije od onoga što sam iskusio na grend slemovima u poslednjih nekoliko godina. Kada si jedan od igrača u vrhu, normalno je da imaš očekivanja. Moj pristup se neće promeniti. Pokušaću da pobedim na svakom meču i neću menjati svoju rutinu. Motivisan sam i želim pobede i želim da osvajam turnire", rekao je Novak...

STA VISE RECI!!!
Sve je uzeo...od Januara do Septembra je odnos pobjeda i poraza 53 - 1 ...ako se ne varam...BRAVO NOLE!!!

Lagano obara rekorde...mislim da jos nikome nije poslo za rukom da tokom jedne godine osvoji 5 Mastersa :cool: ...

BRAVO MAJSTORE, BRAVO EKSTRAKLASO (: ...
Neka samo to, on je prvi igrac posle P. Samprasa koji je osvojio prvi turnir koji je odigrao posle posto je postao broj 1:klap:

Nole puni kasu

Najbolji teniser današnjice, Novak Đoković, ubedljivo vodi kada su u pitanju zarade profesionalnih igrača. Srbin se nalazi na čelu liste zarada koju je objavilo Udruženje teniskih profesionalaca.

Prema najnovijem izveštaju ATP-a, naš as je samo od turnirskih nagrada u 2011. godini inkasirao 8.063.518 dolara, skoro tri miliona više od drugoplasiranog Španca Rafaela Nadala.

Viktor Troicki zauzima 20. mesto na listi sa 727.858 dolara, dok je Janko Tipsarević sa zaradom od 606.531 dolara na 32. poziciji.

Neka samo to, on je prvi igrac posle P. Samprasa koji je osvojio prvi turnir koji je odigrao posle posto je postao broj 1:klap:

I tu je briljirao (: ...

Nole puni kasu

Najbolji teniser današnjice, Novak Đoković, ubedljivo vodi kada su u pitanju zarade profesionalnih igrača. Srbin se nalazi na čelu liste zarada koju je objavilo Udruženje teniskih profesionalaca.

Prema najnovijem izveštaju ATP-a, naš as je samo od turnirskih nagrada u 2011. godini inkasirao 8.063.518 dolara, skoro tri miliona više od drugoplasiranog Španca Rafaela Nadala.

Viktor Troicki zauzima 20. mesto na listi sa 727.858 dolara, dok je Janko Tipsarević sa zaradom od 606.531 dolara na 32. poziciji.

I ne zaradjivao kad je osvojio sve sto se osvojiti moglo...samo da ne bo onog loseg meca sa Federerom na RG-u...
Sad bi sigurno ganjao 4-i GS :mrgreen: ...

Ma, i to 1 sad će vratiti Federeru, ako se ne varam...;)

I ja se nadam :mrgreen: ...

Pilić: Novak više nema pravu konkurenciju!:heart::heart::heart:

image.php

"Masters u Montrealu nam je još jednom pokazao da Novak u ovom trenutku nema pravu konkurenciju.
On je trenutno u svakom pogledu prva violina svetskog tenisa i tu nema nikakve dileme.
Potpuno zasluženo je "broj jedan" i ubeđen sam da će njegova vladavina trajati dugo", smatra Nikola Pilić.
Iskusni stručnjak, koji je i pre Vimbldona najavio skoru smenu u svetskom vrhu, smatra da će Đoković u predstojećem periodu bez problema sačuvati tron.

"Događa se upravo ono što sam predvideo pre početka Vimbldona.
Novak je nastavio da igra na vrhunskom nivou i maksimalno iskoristio činjenicu da Nadal brani mnogo veći broj poena.
Isto će biti i do kraja sezone, s obzirom na to da Đoković ponovo brani manje poena, dok Nadala očekuje izuzetno težak zadatak.
U takvoj situaciji Novak će sigurno ovu sezonu završiti kao prvi", dodao je Pilić.

Fantastični Đoković je ove sezone već osvojio devet titula, među kojima su dva grend slema Australijan open i Vimbldon, kao i rekordnih pet mastersa rezultat za respekt.
"To je čudo! Divim se Novakovim ovosezonskim rezultatima. Igrati do sredine avgusta i ostvariti skor od 53 pobede i samo jednog poraza, to je neverovatan uspeh kapa dole.
Međutim, nemoguće je prognozirati koliko će to trajati na duže staze jer ne znamo šta će se sutra dogoditi.
Najvažnije je da je Novak u ovom trenutku dominantan i da je siguran na prvom mestu ATP liste", zaključio je Pilić.
Đoković je ove sezone bio apsolutno dominantan, pa se postavlja pitanje da li neko uopšte može da parira Srbinu.
Novak je ove sezone protiv trojice najvećih rivala, Nadala, Federera i Mareja, upisao deset pobeda i samo jedan poraz.
"Nadal i Federer su još uvek njegovi najveći konkurenti i igrači, od kojih Novaku preti najveća opasnost.
Kada je reč o Mareju, mislim da su njega potpuno ubili finale Australijan opena i pritisak britanskih medija, koji su mu "stavili nož pod grlo".
Ista stvar se ponovila i posle polufinala Vimbldona, kada je njegov rezultat ocenjen kao neuspeh i to ga je ozbiljno uzdrmalo.
Mene je razočarao Del Potro jer sam od njega očekivao mnogo više.
Verovao sam da će se on priključiti toj četvorici, ali se to za sada nije desilo", rekao je Pilić. Print Novine Press-Srbija Sport ...

Pilić: Novak više nema pravu konkurenciju!:heart::heart::heart:

image.php

"Masters u Montrealu nam je još jednom pokazao da Novak u ovom trenutku nema pravu konkurenciju.
On je trenutno u svakom pogledu prva violina svetskog tenisa i tu nema nikakve dileme.
Potpuno zasluženo je "broj jedan" i ubeđen sam da će njegova vladavina trajati dugo", smatra Nikola Pilić.
Iskusni stručnjak, koji je i pre Vimbldona najavio skoru smenu u svetskom vrhu, smatra da će Đoković u predstojećem periodu bez problema sačuvati tron.

"Događa se upravo ono što sam predvideo pre početka Vimbldona.
Novak je nastavio da igra na vrhunskom nivou i maksimalno iskoristio činjenicu da Nadal brani mnogo veći broj poena.
Isto će biti i do kraja sezone, s obzirom na to da Đoković ponovo brani manje poena, dok Nadala očekuje izuzetno težak zadatak.
U takvoj situaciji Novak će sigurno ovu sezonu završiti kao prvi", dodao je Pilić.

Fantastični Đoković je ove sezone već osvojio devet titula, među kojima su dva grend slema Australijan open i Vimbldon, kao i rekordnih pet mastersa rezultat za respekt.
"To je čudo! Divim se Novakovim ovosezonskim rezultatima. Igrati do sredine avgusta i ostvariti skor od 53 pobede i samo jednog poraza, to je neverovatan uspeh kapa dole.
Međutim, nemoguće je prognozirati koliko će to trajati na duže staze jer ne znamo šta će se sutra dogoditi.
Najvažnije je da je Novak u ovom trenutku dominantan i da je siguran na prvom mestu ATP liste", zaključio je Pilić.
Đoković je ove sezone bio apsolutno dominantan, pa se postavlja pitanje da li neko uopšte može da parira Srbinu.

A sta ja rekoh?! ma poznajem ga bolje od mame Dijane! :)

Đoković: Nisam servirao kako znam

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da nije servirao kako zna, ali da je ostale stvari dobro radio u meču protiv Rajana Herisona na Mastersu u Sinsinatiju.

- Sporo sam počeo meč i nisam baš najsjajnije servirao danas, ali mislim da je ostalo bilo sasvim dobro. Nisam imao mnogo neiznuđenih grešaka sa osnovne linije, vraćao sam tačno mnogo lopti. Mislim da je bilo dobro za prvi meč na turniru - rekao je Đoković posle pobede nad Rajanom Herisonom od 6:2, 6:3.

Amerikanac je na početku meča oduzeo servis Đokoviću, a srpski reprezentativac rekao je da će mu trebati vremena da se navikne na uslove u Sinsinatiju. On je u nedelju osvojio Masters u Montrealu i rekao je da su uslovi drugačiji.

- Potpuno su drugačiji uslovi i moram da se naviknem na to. Drugačije je ovde nego u Montrealu, brža je podloga, loptica leti brže i teže se kontroliše. Za sada mogu da kažem da mi se više sviđa podloga od prošle nedelje - rekao je Đoković, prenosi Beta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back