Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlicna igra Rafaela Nadala ali stvarno nije ima sta da trazi umecu protiv Novaka Djokovica...veceras pored ovakve igre niko nije mogao da mu parira.

Prvo onakav mec protiv Ferera pa onda juce Beluci i danas Rafa...koji je na zalost imao neke sanse samo u prvom setu...ostalo je bila UBJEDLJIVA DOMINACIJA NOVAKA DJOKOVICA!!!

BRAVO MAJSTOREEEEEEEEEEEE!!!

Vise nego odlican tenis na obe strane...mnogo vinera...sta me posebno raduje (: ...
Jako ubjedljiva odbrana servisa, tako ofanzivna igra da i Nadal ni na sekund nije mogao naci kljuc na nju.
Koliko je to ubjedljivo bilo...moglo se vidjeti na Nadalovim pokretima i reakcijama.

Kralj sljake je pao, a dosao je novi...novi koji je veceras nanizao 32 pobjedu i prekinuo pobjednicki niz najboljeg na sljaci...i to u ubjedljivom trijumfu.

Statistika sve govori:

Uploaded with ImageShack.us

Hvala ti NOLE na ovom momentu :super: :klap: :super: :klap:!!!

Uploaded with ImageShack.us

Prvo onakav mec protiv Ferera pa onda juce Beluci i danas Rafa...koji je na zalost imao neke sanse samo u prvom setu...ostalo je bila UBJEDLJIVA DOMINACIJA NOVAKA DJOKOVICA!!!
Iscupao se iz bezdana. Gubio je 4:0. Mali Noletov gubitak srece kod pobednickih udaraca samo je pruzio zracak nade Nadalu. Svejedno mislim da ni u prvom setu nije imao nikakve sanse. Danas sam se manje nervirao nego protiv Ferrera. Bojao sam se da kog njega ne izgubi onu totalnu koncentraciju jer je ipak igrac za nijansu ispod njegovog nivoa. NAdal je vec nesto drugo. Tu je Novakova koncentracija i gvozdena volja bila poptkrepljena izuzetnim motivom.
Sad nas ostavi Nile na Tantalove muke. Treba osvojiti i Rim i Pariz pa da srusi i Mekinroov rekord i time zasedne na vrh svetskog tenisa. Ako mu to uspe ja mu preporucujem da baci reket i ode u filmske glumce. :lol:
PS: Moze i u golfiste pa i tamo da zasedne na tron. :D

Iscupao se iz bezdana. Gubio je 4:0. Mali Noletov gubitak srece kod pobednickih udaraca samo je pruzio zracak nade Nadalu. Svejedno mislim da ni u prvom setu nije imao nikakve sanse. Danas sam se manje nervirao nego protiv Ferrera. Bojao sam se da kog njega ne izgubi onu totalnu koncentraciju jer je ipak igrac za nijansu ispod njegovog nivoa. NAdal je vec nesto drugo. Tu je Novakova koncentracija i gvozdena volja bila poptkrepljena izuzetnim motivom.
Sad nas ostavi Nile na Tantalove muke. Treba osvojiti i Rim i Pariz pa da srusi i Mekinroov rekord i time zasedne na vrh svetskog tenisa. Ako mu to uspe ja mu preporucujem da baci reket i ode u filmske glumce. :lol:

I tamo ce mu trebati par godina...Nadal je strastveni ljubitelj golfa :mrgreen: ...
Bi bio fazon da i tamo nastave rivalitet :hahaha: ...

smiley-bravo.gif
za Novaka Djokovica.Tako je isprasio Rafu,da su na Spanskoj tv odmah posle.zavrsetka meca prekinuli prenos.Sada je Novaku otvoren put da postigne jos jedan rakord i prestigne Dzo Mekinroa koji ima 42 uzastopne pobede .Napred Nole!!!
sHa_clap4.gif
smile1.gif

"Kume":lol: nebrigaj pao je Melburna, Dubaj, Indijana Vels, Mijami, Beograd, Madrid...polako
na red dolazi Rim pa Pariz...nizak pobeda nije spreman da se prekine:)polako:cool::cool:...sve u svoje vreme....Novace bravo i :hvala:ti na ovako
lepim trenucima:klap::klap::klap:

Poslednja izmena:
"Ljudi da li je ovo mogucje?"
Da, daaaaaaaaaaaaa kada NOLE igra:DBRAVO NOLE:Dpokazao si svima kakav si igrach,o ostalim tvojim osobinama je nepotrebno pistai,svi ih znaju:D
858ta.jpg

Svaka chast, puno srecje, pre svega zdravlja u nastavku sezone:D:vatromet::vatromet::vatromet:

"Kume":lol: nebrigaj pao je Melburna, Dubaj, Indijana Vels, Mijami, Beograd, Madrid...polako
na red dolazi Rim pa Pariz...nizak pobeda nije spreman da se prekine:)polako:cool::cool:...sve u svoje vreme....Novace bravo i :hvala:ti na ovako
lepim trenucima:klap::klap::klap:
:cmok: Da dodjem kod tebe u Pariz pa da zajedno bodrimo Prvog igraca sveta? :D
Do Pariza postaje No1 Fali mu samo da osvoji Rim. :D

Ovo je Srbin,covek koji postuje svoju zemlju i svoj narod,koji se ne stidi toga sto je Srbin....na svakom mecu nekim gestom daje do znanja odakle dolazi,nikada nije zaboravio svoje korene,za razliku od nekih "sportistica" koji su cim odu odavde zaboravili svoje korene......decko se uvek ili ogrne srpskom zastavom ili obuce majicu sa nacionalnim bojama......treba da bude uzor mladim generacijama,ne u smislu da cela zemlja postane teniserska,ne mozemo svi biti teniseri,vec da se svi obhodimo na taj nacin prema domovini i da poslu kojim se bavimo tako pristupamo,sa puno volje i snage......i kad je igrao za reprezentaciju uvek je davao maksimum,zelim mu sve najbolje i da iduce nedelje u ovo vreme zdravlje Boze slavimo 1.mesto......

p.s. razocarao sam se kad sam cuo kako neke klinke zale sto je izgubio Nadal i porucuju kako je i dalje prvi,valjda zato sto se hvata za zadnjicu pri svakom servisu to im odgovara,sta ces rade hormoni htele bi da i njih neko pro'vata ;)
NOLE KRALJU,SRBINE,NAJJACI SI

Šta drugo reći posle večerašnjeg meča osim svaka čast na pobedi!
Kada je početkom drugog seta Đoković utišao publiku bio sam siguran da će i da pobedi.
Ostao je hladan i pribran do kraja, do zadnjeg poena.
Nadal nije imao rešenja za Đokovićevu igru.
Još jednom, svaka čast na prvoj pobedi nad Nadalom ostvarenoj na šljaci.

Sinoc nisam mogla da pisem na Krsti, toliko sam bila uzbudjena!

Nole je postao kralj tenisa, i najveci skeptici sada moraju da budu svesni da je doslo Noletovo vreme.
U tenisu nije najvaznija snaga, najvaznija je glava i ono sto teniser ima u glavi, a Nole je pre svega pametan decko, pa videli ste sinoc kako pametno igra protiv Rafe, kako ga izvlaci na bekhend i ostale njegove ``vragolije`` na terenu.
Svaka cast i Rafi, cestitam i njemu, dao je zaista sve od sebe, onaj njegov poen kada je kroz noge lobovao Noleta ostace u antologijama teniskih udzbenika, decko je zaista sjajan borac i naravno sportista, videlo se da je Madridjanima i organizatorima turnira tesko palo sto je Nole pobedio odn. Rafa izgubio, ali, pobedio je bolji teniser i to je to.
Nole je pokazao koliko je jak i mentalno i fizicki, koliko je pametan.
Pokazao je svima da je obican decko, da je decko koji bez srama pokazuje svoje emocije i da ga nije briga sta ce ko da pomisli o njemu.
Nije hladan kao neki, dopusta sebi i da opsuje glasno i da pokloni pobednicki reket nekome u publici... da isprska sampanjcem kameru...
Nemam vise reci o njemu.
Sanjala sam ga nocas, eto koliko sam mislila na njega svih ovih dana...

Jos jednom, ponosna sam na tog vedrog momka.
Kako je igrao fenomenalno, mili Boze!
Sinocnji mec je mec za pamcenje.
Idemo dalje.
Pravac Rim!

P.S. Samo da dodam, igrao je u crnom autfitu, mnogo mu lepo crno stoji (opasno dobro!), kao da me je poslusao i obukao se tako. Cim sam ga videla u crnom autfitu, znala sam da ce pobediti. Tako je bilo sudjeno.

Poslednja izmena:
A kako je razlika 2000 poena,zar nije trebalo da se Nadalu obrise 1000 poena od prosle godine i da mu se doda 600 iz ove,znaci da izgubi 400,umesto toga on je dobio 600????

Kako su Madrid i Rim zamenili mesta, poeni za Rim su već ispali, a kako je Madrid sad nedelju dana ranije nego što je bio prošle godine, ove godine u rankingu imaju dva Madrida. Tako da trenutno Nadal za Madrid ima 1600 poena, a sledeće nedelje mu se skida 1000 od prošle godine.

Kako su Madrid i Rim zamenili mesta, poeni za Rim su već ispali, a kako je Madrid sad nedelju dana ranije nego što je bio prošle godine, ove godine u rankingu imaju dva Madrida. Tako da trenutno Nadal za Madrid ima 1600 poena, a sledeće nedelje mu se skida 1000 od prošle godine.

A i od Rima ce poene izgubiti (ako ga ne osvoji) takodje narednog ponedeljka,ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back