Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.875
Ajmo nole guza nadal zvace gace

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ajmo nole guza nadal zvace gace![]()

!!!
Iscupao se iz bezdana. Gubio je 4:0. Mali Noletov gubitak srece kod pobednickih udaraca samo je pruzio zracak nade Nadalu. Svejedno mislim da ni u prvom setu nije imao nikakve sanse. Danas sam se manje nervirao nego protiv Ferrera. Bojao sam se da kog njega ne izgubi onu totalnu koncentraciju jer je ipak igrac za nijansu ispod njegovog nivoa. NAdal je vec nesto drugo. Tu je Novakova koncentracija i gvozdena volja bila poptkrepljena izuzetnim motivom.Prvo onakav mec protiv Ferera pa onda juce Beluci i danas Rafa...koji je na zalost imao neke sanse samo u prvom setu...ostalo je bila UBJEDLJIVA DOMINACIJA NOVAKA DJOKOVICA!!!

Iscupao se iz bezdana. Gubio je 4:0. Mali Noletov gubitak srece kod pobednickih udaraca samo je pruzio zracak nade Nadalu. Svejedno mislim da ni u prvom setu nije imao nikakve sanse. Danas sam se manje nervirao nego protiv Ferrera. Bojao sam se da kog njega ne izgubi onu totalnu koncentraciju jer je ipak igrac za nijansu ispod njegovog nivoa. NAdal je vec nesto drugo. Tu je Novakova koncentracija i gvozdena volja bila poptkrepljena izuzetnim motivom.
Sad nas ostavi Nile na Tantalove muke. Treba osvojiti i Rim i Pariz pa da srusi i Mekinroov rekord i time zasedne na vrh svetskog tenisa. Ako mu to uspe ja mu preporucujem da baci reket i ode u filmske glumce.
PS: Moze i u golfiste pa i tamo da zasedne na tron.![]()
...
...Iscupao se iz bezdana. Gubio je 4:0. Mali Noletov gubitak srece kod pobednickih udaraca samo je pruzio zracak nade Nadalu. Svejedno mislim da ni u prvom setu nije imao nikakve sanse. Danas sam se manje nervirao nego protiv Ferrera. Bojao sam se da kog njega ne izgubi onu totalnu koncentraciju jer je ipak igrac za nijansu ispod njegovog nivoa. NAdal je vec nesto drugo. Tu je Novakova koncentracija i gvozdena volja bila poptkrepljena izuzetnim motivom.
Sad nas ostavi Nile na Tantalove muke. Treba osvojiti i Rim i Pariz pa da srusi i Mekinroov rekord i time zasedne na vrh svetskog tenisa. Ako mu to uspe ja mu preporucujem da baci reket i ode u filmske glumce.
PS: Moze i u golfiste pa i tamo da zasedne na tron.![]()
nebrigaj pao je Melburna, Dubaj, Indijana Vels, Mijami, Beograd, Madrid...polako
polako
...sve u svoje vreme....Novace bravo i
ti na ovako

Pa baš i nije dostigao... Sad su kao utvrdili da je taj rekord u stvari 29 pobeda....
)))

"Kume"nebrigaj pao je Melburna, Dubaj, Indijana Vels, Mijami, Beograd, Madrid...polako
na red dolazi Rim pa Pariz...nizak pobeda nije spreman da se prekinepolako
...sve u svoje vreme....Novace bravo i
ti na ovako
lepim trenucima![]()
Da dodjem kod tebe u Pariz pa da zajedno bodrimo Prvog igraca sveta?
![]()
da budem posten , ostavio me nole bez teksta .
fotka govori koja je igracina i covek ....bravo nole !!! gledacemo se u wimbledonu uskoro...
...sad nek se ugrizu za jezike
...!

SVI TE VOLE 

A kako je razlika 2000 poena,zar nije trebalo da se Nadalu obrise 1000 poena od prosle godine i da mu se doda 600 iz ove,znaci da izgubi 400,umesto toga on je dobio 600????
Kako su Madrid i Rim zamenili mesta, poeni za Rim su već ispali, a kako je Madrid sad nedelju dana ranije nego što je bio prošle godine, ove godine u rankingu imaju dva Madrida. Tako da trenutno Nadal za Madrid ima 1600 poena, a sledeće nedelje mu se skida 1000 od prošle godine.