duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335
Pa baš i nije dostigao... Sad su kao utvrdili da je taj rekord u stvari 29 pobeda....
Neka ga pomjeraju i na 30 i 31...
Nole nek igra i pobjedjuje ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa baš i nije dostigao... Sad su kao utvrdili da je taj rekord u stvari 29 pobeda....

...O cemu pricas?
Nisam upucen...pricaj...
Ma to je pričao ovaj komentator sa RTS-a, navodno Lendl je na početku godine igrao neki turnir koji se računao za prethodnu, pa sad kao odjednom i taj turnir se računa za "nepobediv od početka godine" te Novak mora da veže više od 29 pobeda umesto dosadašnjih 25 ne bi li ga prestigao. Ma bezveze.
@DonVito: Ne lupam bezveze, samo prenosim šta sam čuo. Doduše, čim je izašlo iz usta RTS-ovih komentatora, tačnost infomracije je svakako upitna![]()
![]()
![]()
...
...samo, kako niko ranije nije dokazao da nisu u pravu (: ?
Ma kakvi rekordi,vazno je da je Nole zdrav, da nastavi s dobrom igrom,sve ostalo je manje vazno,jer cje samo konstantnom dobrom igrom,posticji ono shto zheli,kao i jegovi navijachi![]()
On ipak nije robot nego ljudsko biće,zato treba biti pažljiv sa kritikama.

...bitno je da se vidi kakav je on covjek...Djokovicu urucen Orden Svetog Save...
Patrijarh srpski Irinej urucio je najboljem srpskom teniseru Novaku Djokoviću Orden Svetog Save prvog stepena.
![]()
Taj Orden je najviše odlikovanje koje Srpska pravoslavna crkva dodeljuje za dobročinstva i posvećenost veri. Djoković je, posle svečanog čina u Patrijaršiji, izjavio da mu je to odlikovanje sigurno najznačajnije u životu.
“Kao sportisti i kao verniku, teško mi je da pronađem odgovarajuće reči kojima bih opisao osećanje zahvalnosti za ukazano mi poverenje Svetog arhijerejskog sinoda.
Mogu da poručim da se samo mukotrpnim radom i verom u sebe, svoje bližnje i Boga može zaslužiti ovakvo poverenje”, rekao je Djoković, koji je odlikovanje SPC primio u prisustvu svoje porodice.
SPC je saopštila da je orden Đokoviću dodeljen na predlog episkopa raško-prizrenskog Teodosija, “za njegovu delatnu ljubav prema Majci Crkvi, naročito pokazanu svesrdnim i istrajnim pomaganjem srpskog naroda i svetinja naše Svete Crkve, posebno na Kosovu i Metohiji”.
“Ovaj mladi Srbin, najistaknutiji sportista i ambasador Srbije u Svetu, uspeo je da svojom snagom, šarmom i iskrenošću na pravi način posvedoči svetu jevanđeljsku poruku mira i ljubavi među ljudima i solidarnosti sa postradalima, ne samo u srpskim zemljama, nego i širom sveta”, navodi se na sajtu SPC.
Drugi teniser sveta je istakao da ni u jednom trenutku ne treba gubiti saosećanje za druge ljude.
“Nikada ne dopuštam sebi da izgubim saosećanje i želju da pomognem ljudima u nevolji. Mnogi su ljudi danas u teškoj situaciji i nemaju blagodeti koje su meni omogućene. Upravo zbog toga, dok igram i pobeđujem, mislim i na njih”, poručio je Djoković.
Suze radosnice skvasile su moje lice od ove vijesti oveselila se dusa moja PRAVOSLAVNA,.
Tebi Novace od Boga dato je da svijetlis medj svojim narodom kao najljepsa svjetlos ljubavi tolerancije dobrote...
Zato ti hvala sto takav medu nama postojis .
Ponosni smo na tebe kako sportiste tako i konpletne licnosti...
![]()

istina, nadmašio je lendla, ali još nije mekinroa koji je, ako se ne varam, imao 39 pobeda u nizu na početku sezone.Sada je Djokovic usao u istoriju svetskog tenisa je mu je ovo 27 uzastopna pobeda u sezoni.
Time je nadmasio rekord Ivana Lendla koji je bio do danas igrac sa najvise uzastopnih pobeda
u sezoni.Bravo Nole!!! Bravo majstore.![]()

Pobeđuje i dalje.