*SONJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.414
NOLE samo napred, imash igru, imash srce, imash dushu, ti si pravi sportista, CHOVEK, AJDE NOLE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nole , Nole, porazi te vole..haha..koja je to od vas dve pevala..Duska, el si ti?![]()

S I G U R N OBiti poeta ,za to treba posedovati Duskin talenat, jasno![]()

u P O L U F I N A L E ...NOLE

S I G U R N Ou P O L U F I N A L E ...NOLE
Jednooki dzek za Endija peh , eh eh![]()

S I G U R N Ou P O L U F I N A L E ...NOLE
Jednooki dzek za Endija peh , eh eh![]()

Ne znam...meni broj 1 na ATP rang listi deluje nerealno, sve dok su tu Federer i Nadal. Voleo bih da se varam, ali iz sezone u sezonu se nagovestava nesto, ali nista ne bude. I dalje ima od osvojenih gren slemova samo Australian Open, a od tada je proslo dosta vremena vec.
Dobar je NOLE...samo...ne moze stalno da bude najbolji (: ...
Vidi...stasava...sve ce doci na svoje mjesto.
Ni Federer nije uzimao sve titule u periodu NOLETA i Nadala...
Nigde nisam napisao da nije dobar, niti da navijam za neke tamo strendzere.
Ne moze stalno biti najbolji? Pa nije nikad bio najbolji. A to prvo mesto ce (mozda) uzeti tek kada se ova dvojica povuku. To je realnost.
O kojim ti sve tituala pricas? Pa Novak ima za sada samo 1 (citaj JEDAN) osvojeni gren slem. Tu je svako poredjenje sa Nadalom i Federerom smesno.
O kojim ti sve tituala pricas? Pa Novak ima za sada samo 1 (citaj JEDAN) osvojeni gren slem. Tu je svako poredjenje sa Nadalom i Federerom smesno

Raspitaj se koliko godina ima Nadal. Cisto ono da se malo informises.
I batali me te glupe price o tome kako je meni drago sto Nole nije toliko dobar kao pomenuta dvojica. Mislim, najlakse je spamovati i trabunjati o tome kako je Nole najbolji. A to sto je realnost sasvim drugacija, to valjda nema veze.
@Boris: to ce se tek pokazati koje titule ce uzeti, za sad je uzeo jedan GS i nije bio ni jednog dana broj jedan. To su cinjenice.![]()
Nijesi citirao moju recenicu .To je moj citat da odgovorim na post.
Znam ja koliko godina ima Rafica .Znam mu i titule .Znala sam ga kao fer tenisera, sad vise ne mislim da je tako.
Znam kao navijac ponesto malo vise no sto ti mislis...Nisam govorila o Rafinim vec Rodzerevim godinama.

Pokoreni..? Mani se cedo mojeNe bih se unapred radovao pobedi u duelu sa francuzima. Nas mentalitet nam jednostavno ne dozvoljava da u svaki mec ulazimo kao da se radi o zivotu i smrti. Uvek protivnike delimo na jace i slabije, dobre i lose. Onda bivamo pokoreni.