duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335

Osmijeh mu krasi lice ,divan covjek jos boli spotista,drugarcina kog bi svako pozelio...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Turisticka atrakcija ce se desiti u Budvi iduce godine .Ne samo turisticka moramo priznati bice to svojevrsna atrakcija za dusu i oci . Rafael Nadal i nas Novak Djokovic otvorice teniski stadion ,koji ce biti izgradjen umedjuvremen, svojim mecem koji ce uz duzno postovanje Rafica da izgubi.
.![]()
Jel to zezancija za Budvu ili stvarno?
Imam tamo kucu, bilo bi sjajno to pogledati...
Nije sala I S T I N A je...Ja se vec organizujem da dodjem do ulaznice na vrijeme ...
Ni ja ne moram da putujem ,nije mi daleko.
Pogledajte prilog 84382 Nole izgubio ,Boris1 bi rekao idemo dalje pa ga citiram ...
Federer usao u mec sa vise agresivnosti ,manje grijesio i bio bolji pa sto cemo sad .Idemo dalje Novak to moze samo nijanse su odlucivale .Nijanse koje znaju da kostaju ,mjesta na ATP listi koja me ne nervira toliko koliko ponavljanje gresaka no to je sve dio igre i okolnosti .Nije sve u broju na listi nije sve u novcu ...Ono nesto da pobijedi velikog Rodzera e to je nesto .*Bice dana za mejdana*![]()
dobro je igrao noćas
Ma super je igrao...stvarno nemam zamjerke...na kraju je sreca pravagnula.
Ma super je igrao...stvarno nemam zamjerke...na kraju je sreca prevagnula.