Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste bila ironija, posto su ga novinari pitali da li misli da Marej ima najvece sanse da osvoji turnir posto ostali nisu u formi, pa im je on ironicno rekao kako Rafa igra ocajno, kako Sod nije nikakva pretnja, a Djokovic je zaboravio da igra tenis. I rekao je novinarima da bi trebalo da cene igrace.

Rodzer Fedeerer, je krajnje ironicno govorio o Rafi, Soderlingu, Mareju...O Novaku da i ne polemisemo ...Jedan tako kulturan fer plej igrac kakav je svajcarac,ne bi sebi dozvolio tako los izlet pa ma koliko bio ljut zbog poraza.
Takvu izjavu ne bi mogla oprostiti nikome...:think::heart::heart::heart:

:mrgreen:...ajde da gleda Rafi u ledaj...nego gleda i NOLETU u ledaj...hvala bogu...
Jos samo jedna stvar ostaje da se sredi, a to bi bilo...da mu Rafa pravi drustvo :super::super::super:
Pogledajte prilog untitled.bmp

Igrao je :heart::heart::heart:Pogledajte prilog untitled.bmp
Rafrael Nadal taman toliko dobro koliko mu je potrebno da osvoji ovaj prestizni turnir koji porede za svjetskim prvenstvom u tenisu...Jos sam ljuta ,jos sam pod stresom ,jos ne mogu da zaboravim Noletov mec sa Tomasem Berdihom...:think:Jos se uvijek pitam dokle JEFTINO davati sebe ko sto to Novak radi?
Matejana, Boris1,Budite mi toplo pozdravljeni...Peti dan kako ne pusim ,Najveci dar bi mi bilo to gledanje u ledja...:manikir:

Pogledajte prilog 82342

Igrao je :heart::heart::heart:Pogledajte prilog 82342
Rafrael Nadal taman toliko dobro koliko mu je potrebno da osvoji ovaj prestizni turnir koji porede za svjetskim prvenstvom u tenisu...Jos sam ljuta ,jos sam pod stresom ,jos ne mogu da zaboravim Noletov mec sa Tomasem Berdihom...:think:Jos se uvijek pitam dokle JEFTINO davati sebe ko sto to Novak radi?
Matejana, Boris1,Budite mi toplo pozdravljeni...Peti dan kako ne pusim ,Najveci dar bi mi bilo to gledanje u ledja...:manikir:

Ako, ako :)...

Mislim da sada, konacno, vidis da je to uzalud baceni novac. :(

Kao i za Federera :lol:, a?

Prodje i Vimbldon, Nole je propustio veliku sansu, ali ocigledno jos nije spreman i za ovaj trofej.
Nadam se da ce uspeti da se izbori sam sa sobom i zaigra kako zna i moze, a moze u to smo se uverili bezbroj puta:)
Ajde Nole, opusti se, igraj svaki mec kao da je najvazniji, ne opterecuj se drugima i bice jos vecih rezultata:D
Tvoji navijaci su uvek uz tebe, verujemo da ces zaigrati tvoju igru i podizati pehare:D

1790294614_3.gif
:D

Ajde NOLE ...:heart::heart::heart:
Nas veseli NOLE u pobjede nove...:zag::zag::zag:

Prilozi

• CASRGBSR.jpg
    CASRGBSR.jpg
    2,7 KB · Pregleda: 124
Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back