Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novak ubedljivo pobedio!Svaka cast, sada treba zadrzati taj tempo i nastaviti isto.Nema opustanja.Doduse on je danas dobro i igrao koliko je duvao vetar.Cak se culo i na mikrofonu komentatora kako duva.On je to rutinski priveo kraju.Pri kraju je poceo da igra agrresivno i to mu je donelo rezultat.Iako izgleda veoma ubedljivo, bilo je jako tesko.Gemovi su se igrali(neki) cak do 10-ak minuta.Bilo je uzbudljivo.Ono sto mene najvise brine je to sto ce on imati 4 meca u 4 dana.Nema ni cela 24 casa za odmor i relaxaciju, jer ga ceka mec.Taj "deckic" je napravio rezultat.Sa 18 godina pobedio je onog Zebalosa.To nije mali rezultat.Ali je i Zebalos igrao lose.Mislim da ce nole dobiti, jer ipak je ovaj suvise mlad bas za takaw rezultat.Moralo bi da se desi cudo nad cudima pa da on dobije mec...Toliko od mene..poZz

Đoković: Ne znam da li grešim zato što igram!

- Razmišljam već nekoliko dana da li sam pogrešio što igram u Beogradu. Imam mnogo problema, nije samo alergija. Fizičkih, psiholoških, spoljnih faktora... Uskoro ću znati da li sam pogrešio. Sledeći protivnik je Krajinović i najvažnije da će Srbija imati bar jednog predstavnika u polufinalu - rekao je Đoković nakon meča.

Đoković: Ne znam da li grešim zato što igram!

- Razmišljam već nekoliko dana da li sam pogrešio što igram u Beogradu. Imam mnogo problema, nije samo alergija. Fizičkih, psiholoških, spoljnih faktora... Uskoro ću znati da li sam pogrešio. Sledeći protivnik je Krajinović i najvažnije da će Srbija imati bar jednog predstavnika u polufinalu - rekao je Đoković nakon meča.

Ajde Nole samo napred.Sad je gotovo, o tome si trebao da razmisljas pre turnira, a ne sad.Sad je bitno da da sve od sebe na turniru

Najbolji srpski teniser Novak Đoković doneo je odluku da ne nastupi na Masters turniru u Madridu, koji će se igrati sledeće nedelje.

Alergija i zdravstveni problemi udaljiće Novaka sa terena sve do drugog Grend Slema sezone, Rolan Garosa, koji startuje u nedelju, 23. juna.

Da podsetimo, Novak je prošle godine igrao u polufinalu madridskog turnira, gde je poražen od Rafaela Nadala posle senzacionalnog meča 6:3, 6:7 (5:7), 6:7 (9:11).

Bolje shto je odustao, neka se dobro odmori pa u nove pobede:D:heart:
nole_hit4haiti_14.jpg

Najbolji srpski teniser Novak Đoković doneo je odluku da ne nastupi na Masters turniru u Madridu, koji će se igrati sledeće nedelje.

Alergija i zdravstveni problemi udaljiće Novaka sa terena sve do drugog Grend Slema sezone, Rolan Garosa, koji startuje u nedelju, 23. juna.

Da podsetimo, Novak je prošle godine igrao u polufinalu madridskog turnira, gde je poražen od Rafaela Nadala posle senzacionalnog meča 6:3, 6:7 (5:7), 6:7 (9:11).

Bolje shto je odustao, neka se dobro odmori pa u nove pobede:D:heart:
nole_hit4haiti_14.jpg

Da ce BOG :heart:

Ja obozavam fudbal.Cak ga i treniram.Ali takodje volim i druge sportove.Brazilci ili Spanci osvajaju SP!

Ja ne volim, nikad mi se nije ni svidjao... Cak ne znam ni da igram, kao da imam dve leve noge... Ali nikad ne kritikujem nekoga ako je previse posvecen fudbalu, a pod tim mislim i na sve informacije koje zna o igracima, klubovima, itd... A to meni rade ljudi kojima tenis nije svera interesovanja...

Jeste! Jel ti krivo? Mi imamo nasa interesovanja!!!

Ma mi da osvojimo sad zlato u skvosu vi bi i to poceli da gledate:hahaha:

Evo jednog clanka, cisto da vas malo posavetujem, a i da vam skrenem paznju:

"Prema novom nacionalnom planu za razvoj sporta, usvojenom u januaru tekuce godine a projektovanom za period od 5 godina, a koji je prihvatila i potpisala ministarka omladine i sporta Snezana Samardzic Markovic, znacajna sredstva (30% ukupno predvidjenih sredstava za sport) ce biti izdvojena za popularizaciju nazovimo "novih" sportova, bolje receno manje poznatih i popularnih sportova nasoj siroj javnosti. Cak 50% od oniih 30, ce biti izdvojeno na osnivanje i pripremu nacionalnog kriket saveza.
Planira se da u pocetku reprezentacija igra svoje meceve i odrzava treninge na terenima na Adi Ciganliji, dok bi se u narednom periodu (za 5 do 10 godina, u zavisnosti kako se plan bude ostvarivao) mogla ocekivati izgradnja kuce kriketa u Novoj Pazovi, koja bi se nalazila u neposrednoj blizini kuce fudbala koja ce, inace, biti zavrsena do kraja 2010 godine. A sve ovo u cilju popularizacije jednog od najstarijih sportova i popularnog u Britaniji i njenim bivsim kolonijama. Takodje su vec uspostavljeni kontakti u vezi saradnje sa kriket savezima Engleske i Velsa, Indije, Bangladesa, Sri Lanke i Zimbabvea, kako bi nasa reprezentacija postala jedna od najboljih u ovom sportu, a ocekuje se i potpisivanje saradnje sa kriket asocijacijom Pakistana, jednog od lidera u ovom sportu.
Jedan vazan korak, mozda i najvazniji, je angazovanje sedmorice vrhunskih trenera iz Engleske, kao i pristanak petorice igraca sa ostrva da igraju za nasu reprezentaciju (za koje inace nema mesta u nacionalnom timu Engleske), barem dok nas kriket ne bude stao na noge."

A sto se rezultata tice, a to vas najvise zanima:hahaha:, kaze se sledece:

"U pocetku ce nas nacionalni tim, kombinovan sa igracima iz Engleske, igrati neke manje turnire i prijateljske utakmice. Kako vreme bude odmicalo i kako reprezentacija bude sve jaca i u njoj bude sve veci broj domacih igraca iz mladog pogona, ocekuje se poziv medjunarodne kriket asocijacije za 11. svetsko prvenstvo 2015. godine koje ce biti odrzano u Australiji i na Novom Zelandu. Cilj je da nasa kriket reprezentacija upravo na tom prvenstvu pokaze da izrasta u pravu silu u kriketu i pokaze favoritima da moze da se nosi sa njima. Vec na narednom svetskom prvenstvu, dvanaestom po redu, koje ce se odrzati 2019. godine u Engleskoj, ocekuje se da nas nacionalni tim osvoji neko od prva tri mesta.
Nadajmo se da ce se to i desiti!"
Sportal.sr 11 januar 2010 | 19:47

Evo vam novog sporta, nove ljubavi i strasti, novih Djokovica i novih Krajinovica. Ucite pravila kriketa, spremajte se polako, i jos malo pa gledamo nas kriket tim kako peva himnu na svetskom prvenstvu:hahaha:
I posle pricajte kako oduvek gledate kriket, kao sto pricate i za tenis a do juce niste ni znali pravila, a kamoli odgledali neki mec pre ere djokovic-ivanovic-jankovic. Ovo sta se desava sa tenisom je strasno, postao je mnogima neki vid opsesije nametnut od strane pojedinih, gledaju ga i babe (e kad se i to desilo onda pisi propalo) a i zabe. Ali cim ne bude bilo rezultata, vratice se tenis na stare staze, zalosno ali je tako. Ako neko pokusa predhodnu recenicu da ospori, grdno se vara.
Ali dobro, sve u svemu, novo pomodarstvo (pored tenisa) stize, uskoro dolazi i kriket:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back