*SONJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.414
Mislis u fazonu....''rasturio sam ga''.
A, ne, neshto drugo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis u fazonu....''rasturio sam ga''.
Novak tehnicki najbolji?
Za mene najbolji, samo snaga i !!kondicija !!
Uta Ta
Bravo, Bravo![]()
Takvog te volim ! Ljubi ga baba, al si lijep !!![]()
Nole, Nole napred Nole, Cepaj Nole, pobede te vole!
![]()
AJDE NOLE![]()
Ja imam parice, ali nisam siguran da cu ici>Ali nista se ne zna, mozda i odem na neki mecic !Jel ide neko na serbia open
Ja mozda ako skupim parice![]()
Ja imam parice, ali nisam siguran da cu ici>Ali nista se ne zna, mozda i odem na neki mecic !Kad poceinje turnir ?
Nole je super, kao i Ana , Janko, Viktor i Jelena. Verujem da ce biti broj 1 !
NAJLJEPSE MEDJU LIJEPIM...![]()
Na najnovijoj rang listi koju je u ponedeljak, 19. aprila objavila Asocijacija Teniskih Profesionalaca (ATP), Novak se i dalje nalazi na poziciji broj dva.
Iako nije uspeo da odbrani finale Monte Karla, zbog čega je izgubio 240 poena, srpski teniser se sa 7.390 i dalje nalazi ispred Rafaela Nadala, ali je sada razlika 410 ATP poena.
Na ATP trci koja vodi na završni turnir, Novak “se popeo” tri pozicije i sada je četvrti sa 1580 bodova.
Kada je u pitanju rang lista dublova, Novak se nalazi na 205. poziciji sa 315 bodova, što je pad za 79 mesta u odnosu na prošlu nedelju, zbog ispadanja u drugom kolu Monte Karla (prošle godine igrao je polufinale).
Ove nedelje srpski teniser pauzira, dok ga sledeće očekuje Masters turnir u Rimu, na kome brani finale.
![]()