Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dodji bre Urose na pravu temu,nema razloga da ne postujes tamo

Ne postujete tamo no ste se obojica navadili na Novakovoj temi...
Pokazivali smo vam licnim primjerom i nijesmo provocirali kad su gubili i Federer i Rafael no vi to nijeste cijenili furali ste i dalje sad vas fino molimo da to radite u kafancetu do mile volje....Ostavite Novakovu temu sacuvanu od tog nepotrebnog postovanja...

Imam osecaj kao da su Bojana, Duska i Matejana ista osoba :D Jedna zapocne diskusiju, druga nastavi, pa treca da ne procitam nick, ne bih ni znao da su razlicite :)

Zasto? Sve korektne i umesne kritike prihvatam. Nikad mi nisu smetale. Naprotiv.
Ne pretendujem na titulu neprikosnovenog poznavaoca tenisa, ne pisem hvalospeve, gde i kad im nije mesto.

Zasto sistematski pljuvati po Novaku i kad pobedjuje i kad gubi? Cemu to?

Poslednja izmena:
Imam osecaj kao da su Bojana, Duska i Matejana ista osoba :D Jedna zapocne diskusiju, druga nastavi, pa treca da ne procitam nick, ne bih ni znao da su razlicite :)

Greshish, zaista, i to me je iznenadilo od tebe,nije lepo , mozhda su i ognjeni i urosh ista osoba, a?, pa i ti, mozhe svashta da se pomisli, vidish, ali nije tako, znash ti to, samo me chudi da si to napisao!!
Zar mi koji smo navijachi Noleta a i svih nashih tenisera nemamo pravo da reagujemo na onakve postove?
Napisati da nechija slika podsecja na UMRLICU, po meni je strashno.
Nemam nameru da te ubedjujem, niti zhelim, misli shta hochesh, ali po tvojoj reakciji i mi mozhemo neshto pomisliti.
Ne zhelim dalje da se upushtam u ovakvu nazovi diskusiju, a mislim da ni Uroshu nije potreban advokat, a i da ti nisi morao ili je sve namerno uradjeno kao i pojavljivanje ognjenog, koji sve shto je iz nashe zemlje ponizhava, da odjednom ovde postuje!
Pozdrav, navijamo za Jecu:D
Od mene vishe nema replike shto se ovog tiche,a spremna sam za svaku normalnu diskusiju, bez vredjanja:)

Poslednja izmena:
Ma kakvo bre vredjanje.... ? Samo kazem da ste slicne, da slicno govorite, da sve isto volite itd :) Nije to vredjanje....

Sve je u redu, zaboravljeno.
Nismo slichne i ne volimo sve isto, jedino shto sve tri navijamo i volimo nashe tenisere.
Kao shto si i ti napisao da ne volish Anu ali da ti je zhao shto je izgubila, vidish i ja vishe volim JECU, ali cju uvek navijati i za Anu, jer ne mogu navijati protiv nashih sportista i josh ih vredjati i omalovazhavati kao neki.
Pozdrav:)

CAMF8TY1.jpg

Kao sto si ti JaNkOvic FaN...
Tako smo nas tri DJoKoVic FaN...
Ponaosob duska.vodolija...Metejana...bojana%
Zajednicka nam je ljubav za nase tenisere...Nikad se ne dogovaramo to nam tece iz DUSE...A dusa nam velika ko Rusija...

Poslednja izmena:
Pa bas ne mozes ni da se ponosis sa onim sto si napisao. Dozvoli da mi imamo pravo da mislimo da je to strasno!
Jedno pitanje za tebe: da li si ti svestan koliko grozne stvari pises kad su nasi teniseri u pitanju? Nije ti to potrebno, a jos kad radis to sa namerom da provociras. To uvek radis na Novakovoj temi. Prosetaj do kafanceta pa udri do mile volje. Ima jos Rafini i Federerovi obozavalaca koji to na lep nacin pokazuju nemaju potrebu pljuvati svoje tenisere.. Znas sve to mozes pokazati, svu tu ljubav za Serenu i Rafu a da pri tom ne moras uvek da potkacis ili pljujes Jelenu, Anu i Novaka. Sta ti to donosi? Koje ti je zadovoljstvo da provociras? Ko sam ja, da ti ovako pisem?
Recimo samo to da sam sigurno troduplo starija od tebe. Za to sebi dozvoljavam da te zamolim da to vise ne radis na Novakovoj temi. Sve to mozes postovati i na Rafinoj temi zasto da ne? A u svakom slucaju imas kafance. S'pozdravom Matejana
P.S. Ovo je molba, je nemam nameru polemisati sa tobom.

Bojana evo ovde pise...;)

Vidi stvarno, ja nisam napisala da vredjash Jelenu, ali zato Noleta vredjash i josh pishesh onako grozno za sliku da je umrlica, strashno!!
Necju da budem nichiji advokat, Matejana cje ti verovatno objasniti zashto je napisala za Jelenu.
Ajd' sad moderishi:mrgreen:

Novak Đoković je poznat kao veoma emotivan igrač, koji tokom mečeva često ume da se posvađa sa ljudima iz sopstvene lože. Vajdu, međutim, to ne frustrira, naprotiv.

- Takav je Novak, to mu je priroda. On se tako opušta i oslobađa negativne energije. Najgore je kada nema emocije, kada mu je lice „zaleđeno". Tada znam da nešto ne valja - objašnjava Slovak.

Ovo je tachno, i neka ostane takav, neka ispoljava svoje emocije:super:
Za ostalo cjemo videti, ako bude igrao na sljaci kao proshle godine, mozhe da bude svashta. daj Bozhe da uzme pehar:D
Ajmo Nole, mozhesh ti, treniraj vishe, veruj u sebe, tvoji navijachi su uz tebe:D:super::D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back