Matejana
Veoma poznat
- Poruka
- 10.963
Nece Novak stici do Rafe![]()
Moj Urose zelje su zelje...
Da sacekamo. Videcemo ko do koga nece stici!
Vazno je da vidimo lep tenis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ovog tenisera obozavam !!!Sta vi mislite o njemu ?
![]()
„Katastrofalno sam počeo drugi set. Napravio sam previše neiznuđenih grešaka, a Mardi (Fiš) je odigrao nekoliko dobrih poena. Imao sam sreće što sam uspeo na kraju da se izvučem. Takođe, u ovo vreme obično spavam, još se nisam navikao na vremensku razliku“, rekao je Đoković.
![]()
![]()
Smesan mi je opet sa izjavama![]()
Drugi nosilac u Indijen Velsu, Novak Đoković plasirao se u treće kolo ovog Masters 1000 turnira pobedom nad 106. igračem sveta, Mardijem Fišom rezultatom 2:1, po setovima 6:1, 0:6, 6:2.
Susret je trajao jedan čas i 42 minuta.
Počelo je oštro sa obe strane. Već u prvom gemu, Novak je spasio tri brejk lopte i poveo sa 1:0. U narednom gemu srpski teniser oduzima servis Amerikancu za prednost od 2:0, potom i 3:0. Pri vođstvu od 3:0 Đoković nije iskoristio jednu šansu da posle servisa rivala dođe do velikih 4:0. Sigurna i izuzetno ofanzivna igra donela je Novaku još jedan brejk u šetom gemu, samim tim i prvi set, rezultatom 6:1 posle 39 minuta provedenih na terenu.
U drugom setu sve je krenulo nepovoljno po Novaka. Prvi brejk američkog tenisera bio je uvertira za seriju koja se dogodila u nastavku. Slab procenat i realizacija prvog servisa Novaka, doveli su Fiša u situaciju da dođe do izjednačenja u setovima nakon tri vezana brejka (0:6).
U odlučujućem setu, Novak se vraća u igru, osvaja prvi gem posle sedam vezanih rivala. U trećem gemu usledio je i dugo očekivani brejk drugog nosioca, koji je Novak potvrdio još jednim u sedmom gemu za trijumf u svom uvodnom meču u Indijen Velsu.
Novakov protivnik u trećem kolu „BNP Paribas Open“-a biće 25. nosilac, Nemac Filip Kolšrajber, koji je sa 2:0 savladao sunarodnika Filipa Pečnera.
Biće to treći duel između Đokovića i Kolšrajbera. Trenutno je 1:1. Najpre je Novak 2008. godine u trećem kolu Indijen Velsa savladao Nemca, da bi godinu dana kasnije u istoj fazi takmičenja Kolšrajber nadigrao Novaka na Rolan Garosu.
Shto ti smeshan, pa mora neshto da kazhe, a to je rekao zbog krompira, nije mu prijao a i to je zbog vremenske razlike
![]()
100% se slažem. Ja do sada nisam gledao meč u kojem je neko od naših tenisera izgubio a da nije imao neku povredu, nesanicu, dijareju i slično. Zamisli dominaciju naših kada im ništa ne bi falilo![]()
Nole pehari te vole,
a i deca iz škole,
i moj komšija Bole,
na ATP listi paz da ne padneš dole![]()
![]()
Kako ce ovaj Kolsrajber da ga oplete...kuku...![]()
Mislish
Videcemo, malo me priznajem stra, al' sve rachunam da Kosrajber ne zna Zhikino kolo, a tek Moravac, pa kad Nole zashtrika i klot i forket, ajde Nole, da te pobede josh vishe vole![]()
Mani se provokacije.
Vidis da gubi opkaldu pa ne zna gdje bi pustio pritisak!
Najgore kada nesto zelis a ono u inat nece pa nece...
Pa Teri nije nas. Sto ga ne pljujes za "sportske" avanture sa devojkom svog najboljeg druga?@Boris 1
Mene ne cude...to je najbitnije...
Sve sto kazem...tri puta mjerim...
@Tema
Sada Nole ima problema sa spavanjem, a prije je imao sa prolivom, pa zatim vrucine, plucne bolesti... Kakav je to sportista? Zar nije sportista sinonim za zdravlje...?! Ili su glumci i zabavljaci naprasno presli u sportske vode...
Da nije naš...pljuvao bih ga samo tako... Ovako jos imam mjeru...
Pa Teri nije nas. Sto ga ne pljujes za "sportske" avanture sa devojkom svog najboljeg druga?![]()