TEP3A
Aktivan član
- Poruka
- 1.283
Hajde da ne prozivam svakog ponaosob.
Ama ljudi shvatite da je za vrhunski uspeh u tenisu potrebna i vrhunska koncentracija.
To sto je Novak psovao publiku ja, iako nisam bio tamo, smatram da publici nije rekao ni rec vec grtupi huligana i nevaspitanih "gledalaca" kojima je glavni cilj na svakoj sportskoj priredbi sebe da bace u prvi plan.! I dobro je sto je balkanac da balkanski i odgovori. Kud bi nam kraj bio da fudbaleri odu pred svoj Sever ili Jug i prozovu te iste huligane kad pocnu svojim ponasanjem i psovkama da vredjaju sportskog rivala!Novak trakve ispade nikad nema na sportskim priredbama u inostranstvu. Ako ima svog balkanskog mentaliteta u sebi i prenemaze se i jadikuje zasto mu zamerate kad ste isti takvi!
![]()
Jednom je, ja mislim, Vanja Grbic rekao u vreme onog Gurovicevog dramljenja dok je igrao za Zvezdu: "Ta publika koja je dosla je platila kartu i moze da radi (vice) sta hoce". Nisam se nikad bavio tenisom i ne znam koliko je zaista koncentracija potrebna da bi se izveo dobar servis, ali ono ucutkivanje publike mi skroz bezveze.
Nisam gledao Djokovica, ali ako je stvarno psovao publiku...

Dobro neko rece na kosarci, ne igra se tenis zbog Djokovica nego zbog publike.